💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 421
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 220
Превключих канала

# 2 221
Ох, до последно ще се надявам това да е фалшив слух за Мирко, не мога да го преглътна ...да е жива и здрава жена му и бебето им.

# 2 222
Писна ми тоя Фикус да ми го бутат в лицето…

# 2 223
Тая Пекин като няква стара баба сектантка!

# 2 224
  • София
Айде, почнаха с личните истории на Мирослав... Няма надежда, хора!

Питахте за първите спойлери за Мирослав победител. Тук, в темата за спойлерите, активно започна да се пише за мирослав-победител на 8-9 октомври.

Аз ще видя след като свърши всичко, но моята съвест е чиста. Пък някои нека си мислят каквото си искат.

Моят първи пост когато се усъмних, че се готви нещо
28 септември
https://bg-mam.ma/p/1816823/50263769

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 20:47 от Diavolo

# 2 225
Най- важното нещо, което може да ти се случи е да си в Игри на волята, не да ти се роди дете.... Боже мой!

# 2 226
Опитват се да изградят човешки образ на Мирослав и да оправдаят поведението му с тези сърцераздирателни истории, но как се изчиства имиджа на един подмолен фикус.

# 2 227
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Калин злобен, Калин!? Пекин наистина е много гадна и нещастна жена. Това е поредното племе, което съсипа и разби. Триглавата ламя защо се държи за ръце, да не са в детската градина? Не осъзнават колко са смешни и нелепи.

# 2 228
За мен, най- тъжното от този сезон на Игри на Волята е виждайки как жени и то възрастни, говоят  срещу жените вътре в предаването..... само заради едно синеоко 26 годишно момче.
Ако това е най-тъжното, съветвам да преосмислите думата ,,тъжно". Не ми харесва да се разиграва тази карта ,,жените задължително трябва да се подкрепят една друга, само защото са жени". Подкрепям, когато виждам, че дадени възгледи резонират с моите. Не се асоциирам с поведенческите черти и ценностната система, демонстрирани от жените тази година, респективно ги осъждам критично. Последната част от изречението е излишна. Коментираме ги остро не заради синеокото момче, а заради тях самите и това, което надробиха, за да покажат, че са ,,силни". Joy

# 2 229
Чакам с нетърпения  Пекин да я изхвърли Алекс....много противна жена.....кълбо комплекси е тая овцъ

Със сигурност по-малко комплекси от друга жена, която ползва епитети като ''овцъ''.

Съжалявам, но Пекин излиза герой, единствената жена за 7 години със силна психика, която не позволява на морланите манипулации на Алекс и други. Силвето миналата година не се справи срещу на Раду нападките. Може да не ви е приятна като жена и личност, но не можете да и отнемете от силата.

На мен дори не ми е фаворит, аз си харесвам Ръждавичка най-много, но страшно много ми се издигна последните няколко дни. И е абсолютно права, това не е Олимпиада или Световно по спорт а реалити предаване, където коалиции и хитрост са позволени, а и воляте не спира до колко можеш да тичаш.

За мен, най- тъжното от този сезон на Игри на Волята е виждайки как жени и то възрастни, говоят  срещу жените вътре в предаването..... само заради едно синеоко 26 годишно момче.
можеше да си излееш чувствата в твой пост,а не да ми се правиш на светица и да си мислиш,че си ме унизила....не ми се спори с дървени философи-приятно гледане...

# 2 230
Ау почти пуснах сълза за Мунчо. Каква трогателна история. Леле.
Направо сюжет на филм. 🤣
И пак няма да им се получи да го харесаме матрака.

# 2 231
Тренирали ментално
JoyJoyJoy

# 2 232
Еййй това синеоко (а всъщност зеленоок) момче е виновно за всичко бе!
За кофти характер, за глупост, за некадърност, за подмолни действия,за пазара на Томиойл, за кръста на Шопа, за Чирпанската градушка и за глада в Сомалия 😁

Ако това е най-тъжното, съветвам да преосмислите думата ,,тъжно". Не ми харесва да се разиграва тази карта ,,жените задължително трябва да се подкрепят една друга, само защото са жени". Подкрепям, когато виждам, че дадени възгледи резонират с моите. Не се асоциирам с поведенческите черти и ценностната система, демонстрирани от жените тази година, респективно ги осъждам критично. Последната част от изречението е излишна. Коментираме ги остро не заради синеокото момче, а заради тях самите и това, което надробиха, за да покажат, че са ,,силни". Joy

# 2 233
Ооооо НЕЕЕЕ, кой го интересува личната история на Мирослав?? За никой друг не са давали нищо от личния живот и сега от НИЩОТО айде всички да научим за любовната му история, за бременната му жена, жива и здрава да е, но никой не го интересува как са се запознали. Тези истории не се излъчват обикновено. Явно ТЯ ще му чисти имиджа, смятай, щом и продукцията не е измислила нищо друго … до къде се е окопал Миро в лошото си представяне.

Е, ако някой още се е съмнявал кой е победителя, продукцията уби и последните малки надежди, че може да е някой друг…

# 2 234
Днес, освен за съня на Калин, са решили да се погрижат и за моя. То не бе лирика, история, нежни истории за приятелство... хванах се по едно време, че дремя😳

Общи условия

Активация на акаунт