💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 410
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Варна
КАто слушам разговорите на Миро и Траян и трите кухи лейки и ми става тъжно

# 2 236
Радостина -" контраста между това как се събудихме и чувството сега е тотално различен "

Двете с Николета се борят за титлата "умница" на сезон 7, Николета поне не се опитва да говори засукано. Е как няма да ги омотае Пекин , такива като тях тя ги хруска на закуска 😂

# 2 237
  • София
Малее този прахоляк

# 2 238
Айде Алекс.
Убий ги!

# 2 239
Тия патките с кубовете на кого щяха да пречат ? На Алекс или на Пекин?

# 2 240
  • Някъде там...
Ох, превключих канала на Мирослав... Толкова нерви нямам.

За мен пък е тъжно, че има хора, които се възхищават на една коварна манипулаторка. Отрови атмосферата и в двете племена, в които беше. Интриги, подмолни действия, лъжи. Момчето, което е зеленооко между другото, няма нищо общо с критиките. Такива имаше още от началото на игрите, имаше и когато жертви бяха Дино и Траян, после Ивайло.
Не отричам, че воля има жената, но дали е повече воля или просто магарешки инат?

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 20:56 от Жабче

# 2 241
Това ли е опитът за чистене на имидж на Миро? Joy Жената е бременна, ама на мен по-голямата ми мечта от това да стана баща е да участвам в ,,Игри на волята". ,,Мога да се осакатя, евентуално да остана без ръка, после да не съм много функционален у дома, но поне ще съм сбъднал тази моя голяма мечта." Дано боготвори жена си сега, че я оставил без неговата подкрепа бременна в последното тримесечие. Живи и здрави да са цялото му семейство, само добро им пожелавам. Но, ако можех да му задам един въпрос, щеше да е Струваше ли си поне?

# 2 242
  • София
Миро има детска любов, която се е запазила и досега. Това са 20 години. Голяма рядкост е. Simple Smile

# 2 243
  • София
Искаха да пречат на Алекс, обаче сами на себе си си пречат..хахах. Николета паркира куба си върху количката на Пекин и й блокира тръгването..

# 2 244
водещия с неговия коментар за Алекс се опитва да го .....абе на  тоя кой му е казъл,че е годен за водещ....пфу.....все омаловажава Алекс ....

# 2 245
  • Някъде там...
Не се научиха да я мокрят тази арена. В жегата този прахоляк е отвратителен. Не стига, че им влиза в дробовете и скърца в очите, но и се лепи навсякъде по потните тела.

Жалко, че точно нея са избрали и за финала.

# 2 246
  • София
Алекс едвам диша с тази жилетка. Човека е на 50 г.
Браво.

Очаквах повече от жените.

Айде Николетке.

# 2 247
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ръждавичка щеше да помете на това трасе триглавата ламя като куцо пиле домат. Това ли са силните жени, сами не си вярват тези трите.

# 2 248
  • София
Ръждавичка досега да е приключила и щеше да си пие кафенцето. Simple Smile

# 2 249
Аз съм за Алекс-давай и не се предавай докажи,че и 50 годишните сме силни и много твърди ...

Общи условия

Активация на акаунт