💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 217
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 3 045
Жижик сподели Калин и неговите очи, и неговата харизма и неговото излъчване и рязко забравих какво щях да коментирам и дългите чаршафи, лишени от смисъл на новия потребител.Smile

#СезонанаКалин#!

# 3 046
Не очи, а оръжие за масово поразяване! Дали светят в тъмното?

# 3 047
Искам да гледам сезон 3, но не го намирам в нета.
Има ли го въобще качен някъде целия? Sweat Smile
https://bgtime.tv/tv/program/93f8vrk5yx7hbwsf тук има всички сезони, но не съм го изпробвала и не знам дали е платено

Да, платено е и мисля да го опитам след този сезон ( смятаме да изгледаме всичко от до да си оправим вкуса на гнило от тази година, ама с превъртане където е скука) с мъжа. Та ще мога да върна обратна връзка как е след нова година.

# 3 048
Сезон 1 го няма никъде мисля. За платения сайт не знам, но в другите го няма. Умишлено е затрит, което е нарочно и много жалко. Доста хора се запалиха от него да се запишат и вече е видно, че не парите са толкова водещи, а да се изпиташ, да се състезаваш с хора, като теб, да се предизвикаш, но продукцията вече има доста "качествен материал", обаче с тези прости схеми, намеси и простотии убива всичко. Пионерите в 1 сезон бяха епични за мен, защото нито имаха база за сравнение, нито знаеха какво ги очаква, някои си имаха стратегии (сивият кардинал Радостина за мен е недостижима, както и пишман еколога-победител обаче в сезона Добрин) Имаше какво да се види и откъде тръгна всичко и направо е престъпление да заличат целия сезон. Заради Юли или не знам, но е факт, има някаква причина.

# 3 049
Жижик, thank you for your service! ❤️ Твоите постове ме крепят. Започвам все повече да се убеждавам, че в темата имаме включвания или от участник, или поне от негов роднина..

# 3 050
Този понеделник Алекс и Симона се ядосваха, че Траян им взе капитанство. И планираха да си го върнат. Така че сега прогнозирам Симона да се опита да стане капитан. Но Дино и Траян може да я саботират, да видим. Надявам се след това капитанската да е елиминационна и Рада блатната да предаде всички грошове на Симона, Дино или Траян, и да си отплава за вкъщи. Само дано Мирка да не стане капитан!

# 3 051
Аз ще чакам с нетърпение да видя чудото световно- фикус да разцъфне!

Не е чудо - фикуса има прекрасни малки бели цветчета с лек аромат.
Мимето е пън.
Мирка е особен вид фикус.
Макар той да има няма 6-7 битки до финала..... Не знам какъв ще е тоя цъфтеж. Grinning

# 3 052
  • София
Този понеделник Алекс и Симона се ядосваха, че Траян им взе капитанство. И планираха да си го върнат. Така че сега прогнозирам Симона да се опита да стане капитан. Но Дино и Траян може да я саботират, да видим. Надявам се след това капитанската да е елиминационна и Рада блатната да предаде всички грошове на Симона, Дино или Траян, и да си отплава за вкъщи. Само дано Мирка да не стане капитан!

Миро капитан го виждам само, ако са избрали Траян и на арената разберат, че отива в другото племе и се наложи да избират нов. Има малък шанс и първоначално да е той, но не мисля. Ок, казал е на Дино и Траян, че ще играе с тях, но те не са глупави и не вярвам да рискуват да му отстъпят тази позиция и двата гласа.

Иначе ще ми е супер яко и приятно Симона капитан, елиминационна капитанска и точно тя да отстрани Радостина.

# 3 053
С тия извращения на мисълта, на които се начетох, не знам дали искам да знам какво ни чака...

Поразяващо е влиянието на Калин. Като изгрев се разля, а просто снимка, благодаря Жижик. Много на място, светна в темата след мракобесните обяснения какво може би е искал да каже авторът.

За Траян четох, че е висок 1.92 м, Чикагото, Алекс и Фикуса са малко по-ниски, да кажем около 1.85 м. Калин не мога да определя, различно ми се вижда всеки път.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 23:24 от MikasaA

# 3 054
Само че аз кръстосах очите някъде преди средата на излиянието, защото хората нямат спирка като облекат егото си в слова. Връщам се на фабрични настройки и зелени очи за да опростя сюжета.

За първи път ще го напиша след 7 сезона за играч: След 2 седмици Калин ще ми липсва вечер да го гледам. Много е харизматичен милият. Много положителна енергия дава от екрана. Грам злобичка няма в него. Справедлив е.

Аи дано се появи в някой сутрешен блог с около 10 минути екранно време да разказва за планини и пещери и всякакви такива истории. Телевизията ще загуби, ако не го покани - ние също. Ами ще ми липсва.

Пожелавам си да го излъчват повече оставащите 2 седмици.

#СезонанаКалин#!

# 3 055
С тия извращения на мисълта, на които се начетох, не знам дали искам да знам какво ни чака...

Поразяващо е влиянието на Калин. Като изгрев се разля, а просто снимка, благодаря Жижик. Много на място, светна темата.

За Траян четох, че е висок 1.92 м, Чикагото, Алекс и Фикуса са малко по-ниски, да кажем около 1.85 м. Калин не мога да определя, различно ми се вижда всеки път.
Калин и аз не мога да определя ръста му. Бие ми да е 1.81/2, защото на няколко кадъра преди битка се забелязва,че е сравнително по-нисък от един Алекс. Иначе най-високи този сезон са Траян,Шопа и д-р Манчев.

# 3 056
  • пустинята Гоби
Калин не е много висок, не е нисък, но е по-скоро среден на ръст. Симпатяга е определено, но в неговия случай вътрешната красота, направи така че и външната да избуи. На снимката на визитката не е нищо особено, не е излязал добре и в началото с лудия си перчем поне на мен ми беше леко странен. После се видя, че е много свястно момче, а се оказа и красиво.

# 3 057
А може Траян да е финалиста.Сватба направи, на сватбено пътешествие в Барселона е...Ще облече скоро жълтия екип..

# 3 058
Калинчо на кастинг битката дето спечели Десислава кат застана до нея и там като се прегърнаха беше по -висок от  нея. А тя реално е доста висока ,май е баскетболистка или нещо подобно .Така че и Калин си мисля че е някъде към  1.85 може би

# 3 059
  • София
Десислава Кантарджиева е 175 см, ако някой извади снимка на двамата, може да предполагаме.

Общи условия

Активация на акаунт