💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 127
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Be realistic - plan for a miracle.

Уж умна, уж психиатър, трябваше много по-добре да прецени ситуации и най-вече хора. До тук, който е окачествила, все е сбъркала. Явно и там не я бива и като човек не я бива и на акъл не я бива. А именно такива комплексари, бездарници търсят екранното време, защото в реалния живот никога, няма да бъдат нищо особено, даже към отрицателната скала отиват. Така, че ако на някого му трябва само екранното време, дори да е наясно, че няма да е победител, това е тя.

Аплодисменти, тотално точен анализ с десятката.
Да вметна също и че не са взаимно изключващи се да имаш професия и семейство и въпреки това да си себевлюбен егоцентрик с жажда за екранно време и "запомнящ се" образ.
Гъделичка я, че ще се говори за този прецедент Пекин и това личи с просто око отсега. Пък из интервютата самодоволността няма да се трае.

# 1 591
  • София
Сам по себе си Калин щеше да е дивак който прави салта и нямаше да ви е интересен изобщо.

Явно не си чела от началото. Калинката си ни е интересен тук още от влизането си. А на нас ни е кеф да го гледаме как играе игрите и минава препятствия, така че Пекин не го е направила герой, сори.
Гизито беше интересен персонаж, свежа такава, можеше да поостане още малко, но подведе нашето момче в началото, така чеее. Екранните мама и тати веднага я надушиха, колко съм се смяла на този разговор Joy

# 1 592
  • София
Сам по себе си Калин щеше да е дивак който прави салта и нямаше да ви е интересен изобщо.
По-голяма глупост от това конкретно изречение дори не мога да си представя, че съществува.
Аз съм от тези които следяха развитието на сезона от ден едно (дори и по-рано) на започване на снимките и още на ранен етап от развитието се чу, че подобно на сезон 4 се очаква короновонане на нов всеобщ любимец (както беше Гого от с4). Тогава разбира се липсваше информация за конкретно име, но все пак първите наченки бяха вече факт. В последствие с излизането на анонса за сезона и разкриването на името и профила му от Билянка мъничко след края на снимките, всеки с когото съм говорил (аз самия също) беше категоричен, че на база профил в СМ именно Калин е човекът направил най-ярко впечатление и е най-голям фаворит за личен любимец. И всичко това е преди изобщо да бъде излъчена визитката му. След нея стана още по-голяма групата харесващи го и до ден днешен тя никога не е спирала да расте гарнирана със (вече няколко) избухвания в определени моменти.
Разбирам, че тъй като нищожните (А.К.А продукцията) най-вероятно са подценили всичко това което се случва около Калин и в момента се дразнят, защото не могат да си прокарат линиите за техния "богопомазан" Г-н Фикус, който инак според някой източници смятал себе си за "много силен играч, подготвен във всеки един аспект както физически, така и стратегически и социално, на който всичко в играта му през целия сезон било внимателно обмислено и планирано (знаем с помощта на кого)".

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 16:47 от dido2k

# 1 593
Точно това оставих като коментар под една публикация: Ще си купя нещо, рекламирано от Пекин или Миро, ама в шестък. Simple Smile И се надявам рекламодателите да са наясно с това. Че по-скоро ще си навредят...
На мен пък ми е все тая кой го рекламира. Няма нещо, което да ме накара да купя даден продукт, ако не ми харесва. Ако ще и най-близкият ми човек да го рекламира. Това че Вие се влияете от текива простотии не е ок. Знам, че така работи медията и това е целта на рекламата, обаче винаги ми е било странно как хората са толкова глупави и се връзват на такива неща.
[/quote]

Просто си МИСЛИШ, че не се влияеш Simple Smile
Рекламата и маркетинга хич не са толкова простички, колкото ти се струват! Рекламите си имате цели ... и винаги ги постигат, защото става дума за пари.

Я ми кажи най-добрите унгарски превръзки от естествени материали и памук? Не ги знаеш, защото не са ти рекламирани. Ама знаеш Always, въпреки са боклучава химия Wink И си ги виждала в магазините на рафтовете, но потребителя "няма око" за нерекламирана стока.

# 1 594

Това, което не разбирам е защо Траян можа да избере Калин за втория им двубой, когато преди малко беше играл и победил Дино. Нали уж правилата бяха, че заради предимството могат да си изберат всеки мъж стига да ги РЕДУВАТ двамата с Алекс. Така от четири поредни мъжки двубоя, гладният и уморен Калин трябваше да играе в три. И дори да е било разрешено от продукционна гледна точка, заради необяснимото рестартиране след определен брой двубои, остави усещането за неспортсментска игра от страна на сините. Щом е толкова добър Траян да си беше избрал Алекс или поне Чикагото да беше минал срещу Алекс първи и после Калин и Траян. Резултатът щеше вероятно да е същият, но нямаше да е такова издевателство над един играч.

Това показва истинските лица на останалите и страха, който всички изпитват от Калин. Вижда се какво мнение са си създали за него - че е може би най-силния им противник. Това тяхно мнение е показател за качествата на Калин - все пак те са играли с него на арената два месеца. Помня времената, когато като вдигнеше ръка Калин за единоборство, ония отсреща се изкупваха кой да иде срещу него, даже Чикагото отказа втори път, а Траян Калин залепи за гредата на битката с дърпане на въжето. И то с най-контузените ръце. С най-огромните рани.

Начинът, по който сега се натискат да го бият показва  в какво могат да се превърнат и най-почтените в тая игра. Готови да се нахвърлят веднага като лешояди да детронират смятания за най-добър и силен, но когато той е буквално смазан физически (гладен, на изолатора, с по 5 битки за 4 дни, и с по 3 поста на отборните) и емоционално и психически (не само от помията в жълтото племе,  но и от продукцията, която се грижи редовно да пада в битките и да го кълве пред строя).

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 15:07 от MikasaA

# 1 595
Точно в десятката!
И аз съм от тези, които си го избраха само по снимката и абсолютно не ме е разочаровал.
Иначе Мирко Клена се е подготвил по някой наръчник за игрите ама специалистите са пропуснали някак да му вградят привлекателни личностни качества и поне някакво излъчване.
По-голяма глупост от това конкретно изречение дори не мога да си представя, че съществува.
Аз съм от тези които следяха развитието на сезона от ден едно (дори и по-рано) на започване на снимките и още на ранен етап от развитието се чу, че подобно на сезон 4 се очаква короновонане на нов всеобщ лъбимец (както беше Гого от с4). Тогава разбира се липсваше информация за конкретно име, но все пак първите наченки бяха вече факт. В последствие с излизането на анонса за сезона и разкриването на името и профила му от Билянка мъничко след края на снимките, всеки с когото съм говорил (аз самия също) беше категоричен, че на база профил в СМ именно Калин е човекът направил най-ярко впечатление и е най-голям фаворит за личен любимец. И всичко това е преди изобщо да бъде излъчена визитката му. След нея стана още по-голяма групата харесващи го и до ден днешен тя никога не е спирала да расте гарнирана със (вече няколко) избухвания в определени моменти.
Разбирам, че тъй като нищожните (А.К.А продукцията) най-вероятно са подценили всичко това което се случва около Калин и в момента се дразнят, защото не могат да си прокарат линиите за техния "богопомазан" Г-н Фикус, който инак според някой източници смятал себе си за "много силен играч, подготвен във всеки един аспект както физически, така и стратегически и социално, на който всичко в играта му през целия сезон било внимателно обмислено и планирано (знаем с помощта на кого)".

# 1 596
Мирко ще играе ли довечера или ще приготвя вечерята?

# 1 597
  • София
По-добре да не играе и изобщо да не ми го показват, само ми разваля удоволствието този.

# 1 598
Довечера ако паднат жълтите, не може ли Пекин да си купи имунитет, което означава, че ще гласуват за Радостина и Николета, но в края на гласуването Николета вади сабите и се спасява? Така ще отидат само 3 на елиминация. Жалко, че надали ще се сетят..

П.С, забравих, че Пекин вече е номинирана. Но все пак ако бяха гласували за Калин и Алекс снощи, щеше да стане тази "задна вратичка"

# 1 599
Е признавам й на Пекин , веднага прецени, че ако се предложи тя, в някаква степен ще подлъже Алекс и Калин да се бият на утрешната битка... Дано не й се вържат на номерата.

Не знам дали ще и се вържат, но аз много се изкефих как в превюто показаха Калин как и казва на д-р праска , че те двамата с Алекс сега ще ги оправят и ѝ се изплези! Беше ми много смешно и сладко! Аз за разлика от много от вас аз винаги съм харесвала Алекс, може и да е защото като цяло гледам сезон от време на време и не съм го видяла в началото как се е държал към Наталия и скандалите им от там, което съм прочела да се споменава, но винаги, когато съм гледала на мен лично ми е правил много добро впечатление, харесва ми и че въпреки, че не е толкова силен винаги подкрепя, хвали и защитава Калин все една му е горд баща, как наистина, когато се прави грешки се старае да ги изчисти и да ги няма за в бъдеще, както сега с причина им събра камъни да се упражняват, за да се научат, как винаги наистина разсъждава кое как е ще е по-добре и т.н. Много ми хареса и как като отиде при безименните веднага вдигна духа на Калин и настина се опитва да ги мотивира да не се отказват и предават, макар и на Пекин това да не и харесва и да реве по синхрони! Макар и да се казваше, че е по-добре Калин да беше взел Ръждавчка за сила или другата дама(изивнявам се в момента не се сещам за името ѝ), май Десислава за да се махат само от тяхната коалиция, но аз смятам, че постъпи правилно, защото взе човек, който наистина е там за него и го кара да се чувства добре, а ако беше взел друг съм сигурна, че продукцията щеше така да смени правилата, че със сигурност коалиция говна да се запази и пак да си отиде стойностен играч! Отделно аз на този съвет смятам, че Пекин се номинира, за да залъже приятелките си, че ги пази, за да се опита да затвори устата на Алекс и на последно място, но най-важно защото знаеше, че със сигурност е номинирана на следващия съвет, въобще не е за грошове тя си знае, че продукцията я защитава и бута, та те на една битка не я изкараха все друг заради нея ходи!

П.С за разлика от много от вас за мен Траян е по-хубав от Калин, но Калин си компенсира с това че е сладур и е много чист и добър!
    Извинявам ви се за дългия пост! Хубав ден на всички!😁😌

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 16:47 от Мира999

# 1 600
Ох, Дидо, попари и последните ми дълбоко, дълбоко скрити надежди, че все пак някаква справедливост може да възтържествува.
От казаното от теб обаче става ясно, че победителят не се е случил ей така - случайно, а е преднамерен и целен от продукцията резултат, което е най-възмутителното 😡🤬 и прави на пух и прах мантрата, че накрая им е все едно кой ще спечели.

# 1 601
Разбирам, че тъй като нищожните (А.К.А продукцията) най-вероятно са подценили всичко това което се случва около Калин и в момента се дразнят
това със сигурност човекът от продукцията, който чете коментарите ще се смее с глас като го види. Ето ви плашеща прогноза: Имайки предвид че Калин спаси Миро от изолатора и в профилите има някакви прилики не бих се учудил ако се окажат в една некоалиция след сливането.

# 1 602
  • София
това със сигурност човекът от продукцията, който чете коментарите ще се смее с глас като го види.
Т.е ти? Thinking

# 1 603
  • София
Сабите на Николета не са имунитет, те са два допълнителни гласа при номинации на съвет. Зависи как ги използва, могат в даден момент да я спасят. Ако не е забравила, че ги има.

# 1 604
Здравейте!
Дяволо, както винаги си се справил блестящо с темата.
Рядко коментирам игрите, но гледам. Да започна с това, че няма по-слаб сезон.
Калин ни е любимец вкъщи от началото, мъжа ми го кръсти Покемон, заради прическата. Харесвам и Ръждавичка, Дино, Чикагото (макар с времето малко да размислям), Алекс и Траян. Иво също го харесвах.Както винаги, по една жена на сезон си харесвам, а все искат най-после и жена победител. Да, ама с тези кастинги, скоро няма да го постигнат. Че продукцията си е нагласила победител, още преди началото на сезона ми е ясно още от 2 сезон, когато махнаха гласуването на публиката от първи. От къде на къде ще им объркват сметките някакви невежи, при това с мнение, айде де
Обаче с бутането на участници като пекин (изобщо не е правописна грешка), няма как нито да направят жена победител, нито да вдигнат рейтинга на предаването. И никой не може да ме убеди, че някак предаването я бута, а тя горката нищо не можела да направи и не била нейна вината. Да бе, знае си, че ѝ е обещано и си е с нейното знание, според мен дори предварително знание.
Уж умна, уж психиатър, трябваше много по-добре да прецени ситуации и най-вече хора. До тук, който е окачествила, все е сбъркала. Явно и там не я бива и като човек не я бива и на акъл не я бива. А именно такива комплексари, бездарници търсят екранното време, защото в реалния живот никога, няма да бъдат нищо особено, даже към отрицателната скала отиват. Така, че ако на някого му трябва само екранното време, дори да е наясно, че няма да е победител, това е тя.
Попаднах и на спойлер за победителя, ако е истина, това ще затвърди, че е най-слабия сезон
Искам за победител Калин, Ръждавичка или Дино. Последния си има кусурите, но ми е много симпатичен, веселяк и добряк. Много бързо забравиха, че в самото начало, когато на всички племена им трябваше трупане на всякакви предимства, амулети и грошове, той нахрани друго племе, за собствена сметка
Кое Ви кара да размисляте за Чикагото?

Общи условия

Активация на акаунт