💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 302
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 695
  • В Града на липите
Алекс ги остави, Калин ги подхвана Grinning
Хаха, как й го каза право в очите. Ами точно това й беше идеята.
Нямала да номинира Калин Grinning Ами да не е луда. Ще я опука и с жилетка с вериги.
И двете клакьорки припяват.

# 1 696
С такива приятели като Дино и Траян не ти трябват врагове.
Ужас. Много ми паднаха в очите и двамата. Да се съюзят с Миро, който до вчера не понасяха и да стрелят по Чикагото. В моментът всички са против силните Алекс, Калин и Чикаго, обаче си мисля, че на накрая точно те ще изкарат до края.

# 1 697
Ха, ето
Момичетата са на моя вариант. Калин е сейф.
Отиват трите, за да се опитат да елиминират Алекс.
Ей, чаткам и аз играта. Stuck Out Tongue
Те и преди много неща изприказваха- ако реално има ситуация, в която да го докажат, тогава ще те призная😉

# 1 698
Трите са без думи.Седят,гледат в точка и немеят

# 1 699
Калин и Алекс - истински феноменални.
Браво.

Мирко е плазмодий. Страхливец, хитрец, но голяма мишка.

# 1 700
Пуснете анкета за Джафа и Пекин, моля...

# 1 701
Миро загърби Пекин.
Явно я е отписал.

Миро не е лоялен към никой. Би предал и брат си, ако няма изгода от него.

# 1 702
  • София
Ами Сапунджиева такава-онакава, но не се е отметнала от приятелството си с Пекин и иска да има някакви нормални отношения в племето. А тези, които я обвиняват в лицемерие, в очите ѝ казват как няма нищо, как не я изолират, а в синхрон - "той ножът е наточен".

А, на Мирко с всеки ден му идвали силите. След около месец може и да се пробва на битка.

# 1 703
Ха, ето
Момичетата са на моя вариант. Калин е сейф.
Отиват трите, за да се опитат да елиминират Алекс.
Ей, чаткам и аз играта. Stuck Out Tongue
Те и преди много неща изприказваха- ако реално има ситуация, в която да го докажат, тогава ще те призная😉
Е, той пък голямата жертва този вариант. Просто е много по-лесно за тях трите жени и Алекс в битка, отколкото Алекс и Калин, Пекин и една от двете.

# 1 704
Боже като гледам какво остана от Феноменалното ми синьо племе ми се реве😮‍💨Тези фикуси ,схемаджии и мрънкачи могат да носят сините потници,но никога няма да бъдат запомнени като феномените!

# 1 705
Дино в началото ми беше симпатичен, но сега с тези ходове и приказки ми падна в очите, Траян също прави схеми. А Мирко няма какво да го коментирам, почна да си показва рогцата - точно е преброил кой с колко гроша е, че чак сън не го е хванал дали да сподели тази информация.

# 1 706
Аз още не разбирам какво значи да пазиш някого преди финал и въобще в игра, която става индивидуална накрая!? Пекин тия двете в къщи подарък на мъжо си ли ще ги носи? Спасява ги от гилотина ли, разстрел ли, бесене ли? Кат майка- орлица ги пази!
Човек на 50 години според тях трябва да върви с благовонни листа и хвърляйки ги под нозетеим,  да пее хвалебствени песни за Пекин и двете ѝ паткии!
То и аз съм била на техните години и сега се смея на някои свои глупави разсъждения, ма от думите на по-възрастните съм си правила  изводи , кат ми мине афекта!
Пекин за мен си плюе, пи*ае и друго връз дипломата, че чак я къса на дребни парчета! Нищо професионално не видях, освен че налива на Алекс!

# 1 707
Алекс прекали малко.
Момичетата все пак са си верни и се пазят.
Това е само една игра.
Не ми харесва когато жена плаче, става ми неудобно.
И като са жени да ги галим с перо? Нали уж са равни на мъжете, нали по-силни, по-хитри, по-смели, по-лъвици. Всички се страхуват от тях. Искам и Пекин да ревне.

# 1 708
Те хубаво Алекс и Калин си правят сметка да идат двамата,  но да не им дадат някоя изомерия и горят Anguished

# 1 709
Този сезон никой не ме дразни, всички са ми приятни и интересни като образи.
Това, което ме дразни е как измъчват хората на изолатора до такава степен, че стават кожа и кости, едни измъчени лица... Не ми е приятно да гледам битките от доста време насам - от едната страна свежи хора в кондиция, от другата пребледнели, изнемощели...

Браво на Пекин за спокойствието и принципността към своята коалиция. Това е просто игра и тя я играе добре.
Аз също харесвам Калин, но това че ходи на елиминации не означава, че трябва да се нагрубяват опоненентите му в тази игра с толкова грозни епитети. Момчето си се справя и защитава, както може. Ненужно беше и Алекс толкова много да провокира Пекин, отново я поздравявам, че отнова не излезе извън кожата си и приключи спора мъдро и спокойно. Няма как да номинина първо момичетата, нали играе с тях все пак.

Общи условия

Активация на акаунт