💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 266
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 1 785
  • Някъде там...
Айде, Симона ще сбъдне мечтата на Дяволчето и ще покори торнадото. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 786
  • София
Много лоша техника на Сапунджиева на халките, за малко да падне.
Д-р Пекин и тя е мудна на кубовете.
Ръждавичка е в отделна галактика. 💙

# 1 787
Какво е фъндък дето Симона не го пускала на мъжете?

# 1 788
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тегаво се получава битката не ме кефи. И на мен ми е жал за Сапунджиева. Първо простотиите на Дино и Траян, сега в играта всеки я хока и се отнасят с нея хем снизходително, хем подигравателно, хем ехидно. Не е готино и не им прави чест.

# 1 789
С тези лафчета на Дино мога да му простя греховете.
И на Павката за къчовете Simple Smile

# 1 790
Бързи са сините,ние искаме жълтите на съвет

# 1 791
  • В Града на липите
Какво е фъндък дето Симона ве то пускала на мъжете?
Според ChatGPT -  не позволява на мъжете да ѝ се качват на главата Grinning

# 1 792
  • София
И да не бяха саботирали никакъв шанс нямаха Безименните, просто Феномените са много по-силното племе.

# 1 793
За Дино отдавна казах, че е селяндур, но не го очаквах от Траян - той, както и Ръждавичка, много нелепи изказвания как няма да се хранят жълтите, както и други подобни коментари. Каква полза, че си добър състезател, след като си злобен човек. Ръждавичка е мис Ехидна, а е само на 23, много жалко!

# 1 794
Просто за протокола и не че има значение, но Калин беше написал, че си 'мисли', че не може да размени Пекин. Тоест дори не е питал за мен, както с имунитета и Ивайло

Никакво саботиранв няма тук, сините са 4 мъже, които бутат този куб, жълтите макс двама...

# 1 795
Отвратителна Ръждавичка, как се подиграва на Сапунджиева на синхроните, страшно ехидна.

# 1 796
  • София
Защо като вземат торбата не я хвърлят на земята а слизат на една свободна ръка...и Алекс си я контузи?
А пък сините бутат Куба с един човек повече?

# 1 797
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много ме забавлява играта на Алекс и Калин, смея се през цялото време - бавно, лежерно, нямат никаква спешна работа. Алекс си нагласяше ръкавиците около 15 минути. Joy
Добре че Феномените нямат време да наблюдават какво се случва и нямаха представа, че се състезават само със себе си. Ръждавичка забеляза, но дори не допусна, че братчетата й са в наказателна мисия. Въпреки че като се замисля, трите "лъвици" са толкова бавни, че дори Алекс и Калин да даваха всичко от себе си, едва ли нещата щяха да се променят особено много.

# 1 798
Бързи са сините,ние искаме жълтите на съвет
Шегувам се. Не виждам какво би спасило жълтите от съвет тази вечер.

# 1 799
Синхроните на сините не ми харесват. Ще паднат заради пъзела и пак Сапунджиева ще им е виновна. Но за тяхна изненада ще отиват двама. Жал ме е и да Чикагото. Двамата /да те ги обиждам/ го изиграха.
Дино и Траян наистина са ми вече неприятни и то като хора.

Общи условия

Активация на акаунт