💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 278
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 370
Къде са сега всички тези, които спореха с мен за Ръждавичка или Пекин?
изглежда като сравнение на ябълки и круши. Пекин като влезе беше като ръгбистка и най-вероятно 60+ кг а Ръждавичка супер нинджа но може би към 50кг. В момента Ръждавичка сигурно е ~55 а Пекин ~50.

# 2 371
  • София
Разгеле! Сега трябва и прощалната реч да й търпим....радвам се, че няма да я гледам повече

# 2 372
Пекин паднала от жена...алууууу Алекс е мъж с топки ма и от него отпадна бе пинокио...може да е игри на волята,но се иска бързи-смели и сръчни,а че си била в изолатора си е твоя воля ,а не на Алекс...

# 2 373
На някой не им се гледат слаби жени , а на мен кретащ възрастен мъж на арената с неудържимо превъзбудено говорено извън нея.
Сега възпитаните мами кого ще ругаят , чудя се

Тази воля, която показа този възрастен мъж, минавайки два пъти въжената стълба с жилетка, ти можеш само да я сънуваш. Пък като станеш на 50 дано имаш неговата форма.

# 2 374
  • София
Айдеееее, честито! Пекин ни освободи от присъствието си! Веднага си сипвам чаша вино 😁

Реч на Пекин. Бля, бля, бля. Ралица -
Съгласна съм с теб, Пекин 🤮

Ооо, и блатната стана най-богатият участник, че и капитан! Добре де, защооо? Защо няма избор на капитан! Писна ми от грубата намеса на продукцията!

# 2 375
Хора усещате ли накъде вървят нещата за другата седмица , сега трябва нов капитан на жълтите и според мене това ще е Калин , а за сините Ръждавичка ( единствената останала изцяло феноменка ще иска да е последен капитан на племето ) и си мисля че може капитанската битка да е елиминационна и да се бият Калин и Ръждавичка .

# 2 376
  • София
Д-р Пекин е АУТ.
Един от най-сигурните финалисти сензационно си заминава вкъщи. Аз съм в ШОК.

Тази битка е доказателство, че не винаги плановете на продукцкията се получават.
Тук идеята беше Александър да си замине. Поне според мен.

# 2 377
Радка кючека и осигуриха финали с тея пари и два гласа

# 2 378
Айде следващата да е Рада тангото.

Браво Алекс! Браво! С два хода обезглави ламята.

Ето, Рада забогатя. Рязко. Дано Калин й ги вземе.
Хахахаха. Капитан, кючек!

# 2 379
  • Пловдив
“Оле, майко, не мога да повярвам!” - по Радостина.
И аз така. Гледам и не вярвам на ушите си!

# 2 380
  • София
Е не, и капитан я направиха? Сериозно? Нали уж бяха наказани, заради яденето, а сега - 2 гласа и съкровища

# 2 381
Оле не, Радостина капитан? Това е нечестно.

# 2 382
Ехе тази е напълниха на макс с предимство даже и капитанство и дадоха , а  аз си мислех че ще си избират от племето нов , сега да видим утре кога ще избере да дръпне Радостина жена или мъж .

# 2 383
Радка забогатя и стана капитан и и порасна работата (за съжаление!)

# 2 384
  • София
Дяволе усещаш ли накъде вървят нещата във вторник да гледаме елиминационна битка между Ръждавичка и Калин , за кого ще викаш тогава

Е, сериозно ли ме питаш?
За Ръждавичка много ясно.

Общи условия

Активация на акаунт