💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 345
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 565
За кога и за къде ще се разгръща Мирка? Освен, ако не я отвлекат довечера и Алекс не започне да го лекува и него..... Да си седи фикус, да си взима чека и да заминава за Канада.

ПекинА изобщо не се е предала или пуснала някого. Снощи толкова си можеше.

# 2 566
  • София
Нещо много любопитно.
Д-р Пекин каза в След игрите при Ваня, че тази завера за женски финал е тръгнала от блатото. От Радостина. Тя е големия кукловод в сянка. Иначе и Радостина и Пекин са кадри на Мишето. Ако си спомняте именно на блатото бяха тежките коалиции и там бяха явно най-подкованите стратегически играчи преди сезона: Шопа, Томи, Радостина и Йоана. Това е била силната четворна коалиция там. И Радостина е била високо в йерархията. Това беше загатнато и от Шопа, но тогава не ми направи впечатление, защото Радостина беше много зле в битките.

Обаче виждате как Радостина стои под радара за обикновения зрител. Пуска едни такива внушения, но реално Ръждавичка при Феномените и Д-р Пекин при Безименните бяха начело на дадена коалиция. На нея и е добре в сянка да стои. Нещо като сив кардинал.
Аз го писах няколко пъти вече, че тази Радостина ми е много съмнителна и явно има някаква протекция, защото много ми напомня на Виктория от сезон 4. Не като характер. Радостина е възпитана и мила. Виктория беше тежък характер и були. Но и двете стигнаха много далеч без да го показват на Арената.
Та да, женския финал тръгва от блатото и Радостина е неговият идеолог. Не Пекин.
Сапунджиева например искаше да играе с мъже (тя сама си го каза във визитката) и играеше с мъже при Завоевателите. Отиде на блатото, обработи я Радостина и после при Пекин и тя започна да говори за женски финал.

# 2 567
  • София
Оф,аз след тази каша кой товарил,не товарил колички...Радостина не викна ли "Павел нямам количка",той й отговаря да вземе една от другата страна на трасето.Тоест тя пропуска и минаване по стълба или дюшеци и трябва да финишира пак на другата страна.

# 2 568
Олеле, Дяволо, мадам Р ще излезе втори Щирлиц! Мисля , че няма такъв потенциал, но може би е работено с какъвто материал има. Може и да си прав? Но тогава къде е в тази схема Ръждавичка, която де факто се опитва да прави същото? Или тя е героиня от "Бялото слънце над пустинята"- Гюлчитай?

За да не изглежда , че само се "дърлям" с Дяволо- Неговата Ръждавичка много ми прилича на една синеока турска актриса Biran Damla Yılmaz. Не е звезда от първа величина, но е ясно разпознаваема и обикновено играе роли на не най-добри персонажи. Добра актриса е. Желая от сърце и на Симона да си пооправи характера и да има успехи!

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:08 от victoria vassileva

# 2 569
Чак сега намирам време да пиша за снощната битка, може и да е коментирано.
Според мен Радостина си спести освен товарене на последната количка, така и минаване на втората дължина по трасето. Тя взе натоварената количка, която Николета беше оставила на другия му край, докато минаваше стълбата. Радостина я избута до началото на трасето, мина по дюшеците, след което не върна количката там от където я взе, а само разтовари чувалите. Тя на практика трябваше да завърши в другия край на трасето, а завърши до Николета, т.е.за мен мина само 1 път, поне така беше монтирано.
Алекс и Николета пък се засякоха в началото на трасето и тя директно взе неговата количка - на практика той си спести разтоварване, а тя товарене.
Все е имало недоглеждане на водещия и екипа, но тази седмица удариха топа.
Първо плочките на Траян, после масовото преминаване в червения сектор на втората номинационна, а сега и това снощи.
Павел категорично се провали като водещ и ако ще бъде такъв и следващия сезон, ще трябва много да тренира бързата мисъл и наблюдателността си. Може би ако намали малко говоренето и спре да дрънка унизителни коментари и изтъкване на собственото си участие, нещата ще бъдат по-добре.

# 2 570
Карикатурата Павел, не е е за водещ на никакво предаване.

# 2 571
  • София
Аз, знаете не съм фен на конспирацията как всичко е сценарий (не е), но понякога през сезоните се случват някои необясними неща, които обаче си идват на място, когато имаш повече факти. Някои задължително трябва да стигнат поне Фаза 2, други до финалното племе (там вече си зависиш от уменията), явно им е важно (за мен странно), други пък са т.нар. обичани герои (но без никаква протекция или не са важни за продукцията по някакви си техни усмотрения), които винаги гърмят по никое време (много примери през годините, тази година пресният пример е Лапунов).
Извинявайте, но след всичките тези неща които написах преди малко за Радостина и блатото на коалициите, то се навързва идеално със снощната трагикомична битка.
Мноооооогоооооо съмнително как пък точно изпусна коловоза Николета на 15 метра от победата, после излезе видиш ли от коловоза ама когато Радостина я подмина, само за да стане пък тази драма в края. Много ми е съмнително. Мнооогоо. Намирисва страшно много.
Май сме гледали свирен мач. Д-р Пекин щеше да се бие само срещу Александър, така че Николета е била сейф през цялото време.
Но парата и капитанството е трябвало да са за Радостина.
И така се навързва всичко. Протекция от продукцията, връзки, бутане и пр.
Иначе не виждам логика. Те я изкараха Николета най-глупавия човек на земята. Моля ви се.
И още нещо, защо изобщо пускаха тези тънки синхрони как Николета си губила мозъка покрай мъже и т.н.
Ами за да го свържем с тази битка и така да се замаскира бутането на Радостина.
Изключителни майстори на разказа и монтажите са от ИВ. Признал съм им го още преди години. И имат много силни редактори + нюх за силен каст.
НО, айде не на мен тия. Simple Smile
Там всеки говори всякакви небивалци и тъпотии, те буквално имат часове, часове материал с приказки на синхрони, но дават точно това, което да се свърже с даден важен момент някъде в сезона. Не винаги сработва, но в повечето случаи е право в целта.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:12 от Diavolo

# 2 572
  • София
Тя затова Николета седна да си почине.Аз дори не видях кога е минала стълбата Радостина.Тя просто избута количката в една посока и започна да я разтоварва.

# 2 573
Реално с Пекин нещата тръгнаха в много начална фаза заради доктора и страшните конспиративни теории, които му се зародиха в главата още в първата им седмица в играта. А тогава още бяха племе с много потенциал, имаха силни играчи, взеха първата резиденция, но вместо да си налегнат парцалите в посока стиковане на отбора, както направиха феномените, те го удариха на интриги от самото начало. Но тогава наистина, Пекин просто зае чисто дефанзивна позиция, защото доктора не й даде втори вариант и от там насетне тръгна по нанадолнището на обграждане с неособено силни физически съюзници и опити да се отърве от силните. Но вината по начало не беше нейна, доктора я настрои срещу себе си и на нея цел номер едно й стана да се отърве от него, а не да гледат благото на цялото племе, което беше изключително важно в първа фаза. Но, докато се отърве от него вече беше събрала твърде негативен стори лайн и нямаше накъде да се обръща в положителния герой.

# 2 574
Чудя се, с познанията по математика на Радостина и Николета, как ли ще ги изхарчат тези грошове. Епизодът вчера беше негледаем, превъртях го днес за 15-на минути и толкова му бяха много. Каква хубава битка можеше да има на това трасе!

# 2 575
  • София
Че за какво им е да харчат,при положение че подариха капитанство на Радостина и ще си вземат и бушон от феномени.

# 2 576
След изповедта на фикуса сега ми стана ясно защо е невидим. След като е учил с гангстери и затворници е овладял мимикрията да се слива с пейзажа, за да не го пребият или нещо повече.

Toва със затворниците ми е като "приказки под шипковия храст".В затвора ли е ходил на уроци или затворниците са ги карали до училището?  Най-много с някои в пробация да е учила Мими.

# 2 577
  • София
Олеле, Дяволо, мадам Р ще излезе втори Щирлиц! Мисля , че няма такъв потенциал, но може би е работено с какъвто материал има. Може и да си прав? Но тогава къде е в тази схема Ръждавичка, която де факто се опитва да прави същото? Или тя е героиня от "Бялото слънце над пустинята"- Гюлчитай?

Скрит текст:
За да не изглежда , че само се "дърлям" с Дяволо- Неговата Ръждавичка много ми прилича на една синеока турска актриса Biran Damla Yılmaz. Не е звезда от първа величина, но е ясно разпознаваема и обикновено играе роли на не най-добри персонажи. Добра актриса е. Желая от сърце и на Симона да си пооправи характера и да има успехи!

Оу, има прилика. Simple Smile

Ръждавичка не е кадър на Мишето, а на Фифо.
Според мен и тя е стратегически играч, но при нея е по-различно. Не е на всяка цена да са жени на финала, а просто ако може да има по-слаби съперници. Дори и от мъжки пол.
Ръждавичка не можеш да я контролираш, тя е по-различен образ. И е много емоционална.
Трудно ми е да я преценя, защото е показвала различни лица. Хем иска да е с Калин и Алекс. И винаги им е била вярна. Хем няма нищо против да е с жени (а защо да има, като може с лекота да ги победи ; Калин например не може да бие ама тя не би го предала никога, ето ти пак как се бият двете неща).
Малко е като хаос. Аз обичам такива по-нетрадиционни жени, които не влизат в някакъв калъп. Не случайно съм фен и на Глория в Трейтърс.

# 2 578
  • София
С тоя Фикус голям смях се смея. Преструвал се, че припада (според Кристиян), и тепърва ще се разгръща (според Пекин)? Голямо актьорстване, голямо преструване и пазене на силички. Явно на финала изведнъж ще отпуши една турбо мощ и ще отвее смаяните конкуренти.
Животоописанието му пропуснах, но не смятам да се връщам да го изслушвам. Само разбрах как жена му едва ли не го изтикала да ходи в ИВ, щото това е най-голямото събитие в живота му. Rolling Eyes

# 2 579
  • София
Мирослав в класацията за играч на седмицата???? Дяволче, стегни се. Пак почваш да го буташ тоя фикус, разбрахме че го харесваш и си пристрастен, ама вече прекаляваш. Значи Калин си го сложил там от теб да мине, тенденциозно си написал "въпреки загубите", а фиксуа на база на какво е в класацията? Играл една игра, където подпираше куба основно. Да и мина веднъж отгоре на куба, като жълтите патици, на кратък маршрут като пълна скатавка, каквато си го знаем. Калин мина като вятър по куба,  2 пъти. Мина супер красиво торнадото 3 пъти! Обърна бутането с Дино по изключително красив и интелигентен начин, а ти си го определил със загуби за тази седмица??? Редом до бледия Али Реза, господин Лошо ми е? Няма да го харесаме, пак ти казвам. И да го нямаше синеокото хлапе, пак нямаше да го харесаме любимия ти фикус. Леле какво ще се заформи в темата, не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт