💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 321
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Bayern
Пекин в инстаграм трие негативните коментари,според мен.Под всяка нейна снимка само положителни коментари и сърчица,и оставени един-два негативни за достоверност..Кого заблуждава?!
Последно -умилителна снимка с детето и кучето и,направена от фотограф,който освен всичко друго,изглежда и е фен,ни представя тази Пекин,която "не познаваме",различна  от образът и в ИВ..Rolling Eyes
Направо повярвахме колко обичана и харесвана е Пекин...А  със снимката се опитва да чисти имидж,но нещо не и се получава..
Повечето си  трият негативните коментари, аз лично Симона съм следяла и тя трие. Факт е че имаше доста груби обиди , но като си си избрал ролята на злодей , трябва да си търпиш и последствията.

# 2 671
Да, и мен това ще ме тревожи. Навремето имаше Кашпировски- зареждаше вода енергийно през екрана на ТВ и ни лекуваше. Така сега ще ми липсва Калин. Предложих- направете ТВ формат с Калин водещ- пътешествия или дори сутрешна зарядка с Калин. Ще има милионна женска аудитория. Ако още някой повтори тези снимки от последните две-три страници ще получа инфаркт. Пожалете ме- на възраст мога да съм му баба на Калин. Но е много сладък!

# 2 672
  • Bayern
Жените, които ми харесват външно този сезон са -
1 Николета - надявам се, че няма корекции
2 Александра  - без грамадните джуки и грозни вежди
3 Пекин  - без надутите устни

Ръждавичка като я погледна виждам лоша кожа, мъжка физиономия  и неоправени зъби

Сапунджиева е хубавка, но много грозен характер

# 2 673
Той, Мирка жена си я познава отдавна - все ще се справи да роди, ама виж ИВ...
Може и да е доволна жената, че си кара бременността на спокойствие 😊

Мирка и в живота ако е толкова незабележим, жена му може да не е разбрала, че е отишъл в игри на волята😜

# 2 674
Обичам, когато се цитират снимките на Калин и така излизат на всяка страница😁❤
ПС. Съвет за продукцията, понеже явно психолозите ви съкват. Малко след началото  на снимките пишете в спойлерната тема, нахвърляйте някои имена, ние много добре ще “надушим” нашия любимец. Завъртете си сторилайна около него, не го прецаквайте, направете един справедлив сезон и гледайте после рейтинг. Може да има и много позитивни коментари, нали знаете, не е само лоша реклама😊

# 2 675
Жените, които ми харесват външно този сезон са -
1 Николета - надявам се, че няма корекции
2 Александра  - без грамадните джуки и грозни вежди
3 Пекин  - без надутите устни

Ръждавичка като я погледна виждам лоша кожа, мъжка физиономия  и неоправени зъби

Да, плюс , че е с много мъжка енергия ( маниери , излъчване ).

# 2 676
  • В Града на липите
Едва сега успях да изгледам снощния епизод.
Амии, слабичък си беше. Имах чувството, че всички се мотаят като мухи без глави по арената. А Николетка, милата, беше в стихията си. 😅 Зачудих се колко ли е тежала жилетката на Алекс. 😅 Сякаш злият дух от изолатора му беше изпил силите. Все едно гледах някоя друга Пекин, без сили, без енергия, без желание за победа. Колкото и да не я харесвам, ми стана гадно.
Гласувах за Алекс за играч на седмицата. Негова си беше отвсякъде.
Прогнозите ми са много мъгляви. Чудя се кой ще вземе грошовете на Радостина и кого от сините ще избере, ако спечели. Логиката клони към Миро или Ръждавичка. Вече не вярвам Безименните да успеят да се измъкнат от изолатора, но и не искам, само и единствено да видят великите сценаристи колко грешна и болезнено нечестна тактика е това. Цялата тази неравнопоставеност на арената води само до хейт, недоволство и досада. Рейтинг могат да спечелят и с други тактики.
Ако Радостина отпадне на капитанска, много ми се иска грошовете ѝ да отидат при Ръждавичка. Тя остана там единственият оригинален феномен и все още показва поне вербална вярност към Алекс и Калин.

П.п.Гизем и Николета са ми най-женствени и красиви.
От мъжете - Калин и Траян.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 18:34 от hrissi_sz

# 2 677
Сапунджиева с татуирани вежди ли е? Много не разбирам и заради това питам. Неестествени ми стоят. На мен от момичетата ми харесва Николета (струва ми се с естествени дадености). Но също така харесвам високи жени с дълги крака. Но не тип Йоана- за мен имаше миша физиономия. Хубавка е Николета и заради това страдам от това, че я показват като или си е много "застреляна". Не е възможно да е чак толкова. Но пък дано си намери подходящия за нея човек и да си е щастлива. Опитът ми показва, че много мъже харесват точно такива малко отнесени момичета. Помните ли как прати Калин за кафе, за да му се отсърди. И му каза, че обича да спи до него. "Дечко" си е тя. ..Харесвах и Александра, защото не се превземаше- ама с джуки... Това да и е. Късмет на всички и благодарност, че бяха с нас два месеца! Хубава вечер!

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 18:38 от victoria vassileva

# 2 678
По физическа хубост така ги виждам аз:
1. Александра
2. Николета
3. Ръждавичка
4. Сапунджиева
5. Йоана

Айде и мъжете ще кажа:
1. Калин
2. Ивайло
3. д-р Манчев
4. Траян
5. Дино

Честно казано за жените дадох всичко от себе си да се абстрахирам от вътрешната им "красота" Joy

# 2 679
Само да вметна, че Николета си има гадже. Беше качила сторита с него от някаква екзотична почивка. Бяха се целунали.

# 2 680
Ако става дума за тези снимки, потребителката веднага ги качва Simple Smile

[/quote]
Благодарим, Хриси, пази ги като очите си, че с тия имидж атаки нищо не се знае. Да не сме дали идея на някой 😂

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 19:41 от MikasaA

# 2 681
  • Bayern
Щом отбелязваме мъже красавци, ето и моите-
1 Калин , Траян  и Лапунов

2 Лъчезар, Алекс, Дино и Ивайло

3 Кристиян, Иван, Давид

Като се замисля само Миро и Тянко са ми нелицеприятни, без да са грозни . В този сезон е пълно с хубави български мъже Wink

# 2 682
И аз така 😄(в кръга на шегата ,нищо че ми е любимец Калинката😍.А  и въпреки всичко предаването си е Топ 😁)
Калин и докато спи е красив 😄

# 2 683
  • пустинята Гоби
Почти всички този сезон са с ужасна кожа, вероятно заради глупостите, с които се хранят.

Аз харесвам Ръждавичка (и по характер, представете си), Николета, Йоана и Сапунджиева (само външно)

# 2 684
  • при късмета
На почивка сме и вчера само края на епизода хванахме. Днес засякохме промо за довечера и мъжа ми като видя, че пак могат да дръпнат син, каза повече изобщо да не го пускам. Да си връщам епизодите на другия ден, като е на работа. Няма такава излагация,  като този сезон

Общи условия

Активация на акаунт