💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 293
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 775
Сините потънаха. Нито има кой да им прави стратегиите, нито кой да балансира при скандалите... направо им разказаха играта.

# 2 776
Марто се представи добре, заслужена победа. Много се радвам и че Радка избра Траян. Стискам им палци да победят и да вземат резиденцията. Ако играят като отбор и всеки даде максимума, ще им се получи.

# 2 777
  • Варна
Ега си тежката битка са ИМПЕРАТОРА И БОРИС – кои ли от сезон 7 би я издържал , а настъпаната блатна жаба доказва колко безумно тъпа е : 50 г. Алекс със жилетка победи 2 от 3те жени . УЖАс , вЗеха ни шантавата докторица, ПО КОГО ЩЕ ПЛЮЕМ СЕГА ???

# 2 778
Мартин не беше слаб на арената, като характер е гаден -горделив,високомерен, егоист и използвач .

# 2 779
  • Bayern
Сладък рошльо, много го обича камерата това момче Blue Heart Yellow Heart

# 2 780
  • София
За капитанската, аз заложих, че ако падне Пекин, капитан ще бъде нашето момче и ще му се наложи да отстрани Ръждето. Драма, пот и сълзи по всички стандарти на садистите - продуценти. Ама направиха Ради капитан, та.не знам. Както няма правила, или ще избират нов капитан, или Калинчо ще замине да се бие вместо силната жена, защото много емоции и дойдоха и е изтощена Grinning
А може и да издаде на племето кой е избрала и да я разжалват като капитан за наказание. То Алекс, ако те подхване с латерната, на всичко ще си готов за да млъкне, хах.

Абе аз съм имала много зло съзнание, как се кандидатства за сценарист - садист в тая продукция? Да взема да изляза малко от зоната си на комфорт викам Head Band

# 2 781
Сладък рошльо, много го обича камерата това момче Blue Heart Yellow Heart

Напомня ми на някой секси актьор от някой плажен филм... Невероятно красив е Калин. Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 2 782
Миро от Велико Търново ли е? Разбрахме, за Канада, иначе. 😁

# 2 783

Някой страдаше, че Мимето бил заслабнал. Ми не е. Той си е такъв някакъв, щрокав. Абе мъж-антимечта.Много гаден навик има да си опипва сисите.

# 2 784
Много искам мимитУ да поседи на изолатора, но не бих се изненадала в последната седмица все пак да върнат стопанството.

# 2 785
Много искам мимитУ да поседи на изолатора, но не бих се изненадала в последната седмица все пак да върнат стопанството.

Ако ще го правят герой му се полага малко да пострада.

# 2 786
Дяволче, това са въпроси, достойни за анкета според мен.

1.Ако не беше изтекъл спойлерът за Миро, щяхте ли да имате негативно мнение за него, както в момента?

2.Кои играчи от този сезон ще бъдат запомнени?

# 2 787

1.Ако не беше изтекъл спойлерът за Миро, щяхте ли да имате негативно мнение за него, както в момента?

Щеше да има питане “Кой е Миро? Аааааа! Трети храст, втора редичка“

# 2 788
  • София

Ако ще го правят герой му се полага малко да пострада.

Аз пък няма да се изненадам, тези скръндзи от продукцията, да вземат да оставят като последна територия изолатора. Че нали всичко е различно този сезон, та и това да са променили 🙂
Съмнявам се, но и няма да съм шокирана, ако го направят.

# 2 789

Втория въпрос не е коректен. По един начин ще запомня Калин Алекс, Лапунов, Ивайло, Ръждавичка а по друг Пекин и всичките и женички, като тук включвам Иван и Мимето.
 На въпрос едно- Да

Общи условия

Активация на акаунт