💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 325
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 895
Много съм доволен, че пропуснах да гледам недоразумението "победител" от миналия сезон. За жалост, за секунди му видях неприятната физиономия.
За мен трябваше да плени Чикагото - имат нужда от груба сила, а Чикагото е винаги на макс в териториалните битки.

Всъщност искам да гледам точно такива персонажи като него до края - народни, цветни, с хумор, едновременно с това обаче силни и с функционални тела. Не като всеки втори крос фитър, който нищо смислено не може да направи с тялото си. Чикагото, Дино, Ивайло, Пекин, Калин, Лапунов - такива участници искам, макар да знам, че те винаги ще отпадат преди финала дори.

# 2 896
Последно- последното Simple Smile))
Прав е човекът, като ви казва.
А и то не е хвалене, а прехласване, направо култ. Закачете си го всички на снимки по стените (като едновремешното прехласване на фризьорките по ББ, когато онзи ни се зъбеше от стената на всеки салон Simple Smile))
А някои от прехласващите се даже още не знаят с какъв цвят на очите е. Simple Smile
Само за протокола- аз също го харесвам! Не като визия, а заради други му неща и умения.
И искам финала да е Ръждавичка-Калин и Калин да отпадне, хахах. Ще стане яко дяволито. А и вездесъщата продукция ще гърми три месеца- видяхте ли, може и жена да е победител в най-честните и най-справедливите Игри на Глада. Пардон- на нещо си там.

(Да не пропусна нещо- относно така коментирания глад на онова ...нещо... как беше- Мими?- то там си имаше леко захранване, не е било съвсем без никаква храна- то магазинните торбички, то пици, то Диновата почерпка, то кошници с кренвирши...) Но по статистиките е дяволитият телемаратонец, той може да изкара точния брой на изяденото Simple Smile

# 2 897
Първите сезони бяха много интересни,защото участниците още не знаеха,какво да очакват.
Сега участниците се подготвят при миналогодишни участници,повечето се познават и още преди да влязат в игрите,са си съставили планове,заформили са интригите и това много опорочава предаването.Това е и едно от нещата,заради които Калин е харесван.Той е глътка свеж въздух на фона на "казана с интриги"в който ни потапят от самото начало.
Колкото до Пекин,поразгледах подкаста с нея и той затвърди мнението ми за нея.Избирайки професията си,умело е успяла да обърне недостатъка си в своя полза.За мен тази жена е психопат.Човек,който с лекота може да срине противника си или да го "омагьоса".Моля се никога в живота си да не срещам такива хора.

# 2 898
....
Хайде да кажа нещо, което не му харесвам на Калин- тревожи ме, че екстремните фотографии, които публикува могат да тласнат неопитни самоуверени тийнове да "повторят". Малко трябва да селектира какво на коя публика показва, но и той си е още дечко.
Чудих се кой ще повдигне пръв тази тема. Всъщност истината е, че преди Игрите неговите социални мрежи са посещавани основно от съмишленици. И тези снимки там са си ОК. Смятам, че с почването на Игрите някои от кадрите е трябвало да станат с ограничен достъп.
Често хората с много екстремни занимания са много спокойни и уравновесени през останалото време. Виждала съм не един и двама. Калин е супер екстремен в хобитата си и може би заради това толкова спокоен и в добро настроение през останалото време. Но да, малцина са подобни нему и както се казва подобни снимки и клипове трябва да вървят с надпис: "Не правете това у дома си. Оставете го на професионалистите."

# 2 899
Калин не го жалим, защото е на изолатора, а с кого е там. Съчувстваме му, защото го харесваме по различни причини като се почне от външен вид, умения по арената, излъчване , характер и най-вече отношението му към околните.
Шопа, Фикуса и Томиойл НЕ ГИ!

Много се жали как били прецакали Калин, ама той като изпрати Шопа на блатото нямаше такива приказки. Тука все едно е някакъв форум на 15- годишни ученички, точещи лиги.

# 2 900
Хора, тази седмица подкастите са слаби. Чакалкаст вече за нищо не стават — превърнаха се в Ергена подкаст, а и е ясно, че Чакала вече не е толкова съсредоточен върху YouTube, както преди.
Надкаст, Туньо и Виолета също разочароваха — никой не е доволен от отпадането на Пекин.

# 2 901
А и то не е хвалене, а прехласване, направо култ. Закачете си го всички на снимки по стените (като едновремешното прехласване на фризьорките по ББ, когато онзи ни се зъбеше от стената на всеки салон Simple Smile))
А някои от прехласващите се даже още не знаят с какъв цвят на очите е. Simple Smile
Само за протокола- аз също го харесвам! Не като визия, а заради други му неща и умения.
И искам финала да е Ръждавичка-Калин и Калин да отпадне, хахах. Ще стане яко дяволито. А и вездесъщата продукция ще гърми три месеца- видяхте ли, може и жена да е победител в най-честните и най-справедливите Игри на Глада. Пардон- на нещо си там.

Oх, аз направо смятам, в духа на Алекс, златна статуя да правя и да се кланям. Simple Smile

Ако все още има някой неразбрал, че приятната външност е само щрих в картината, значи нищо не е прочел тук цял сезон. По хиляда думи на пост сме писали за основното в тази картина - доблестта, достойнството, умът, уважението, приятният характер, уменията, лекотата и ефирността в движенията, както и заниманията му извън Игрите, които говорят за дълбочина и стойност...

И на мен не ми е ОК да се привиждат някакви несъществуващи добродетели в Ръждавичка само защото е на 23 и с приятна външност - ама нейсе, преживявам го някак. Simple Smile

# 2 902
Ама идват някакви странни нови потребители да ни се подиграват и да се заяждат. Ако бяха редовни, щяха да знаят, че на Калин външността му е поседния фактор за този култ. Как да е...

Абсолютно съм съгласна, че ако Ръждата беше грозна и стара, нямаше да е топ най-добра жена на този свят, ама айде.. ние сме били загорели. И все мъже ни подкачат за Калин, ами сори... не завиждайте.

# 2 903
Шопа, Фикуса и Тониойл никакъв пример не са за младото поколение. По-скоро нулев или клонящ към минус безкрайност.

Първият оставил жена си да се грижи за болното им дете и се развел. Голямо самочувствие, схемаджийство в Игрите и всичко на всяка цена (криенето от продукцията за здравословният му проблем).
Вторият Цял сезон Мишкува, криещ се зад полата на Пекин. Мрънкащ, все му е лошо..Все бил скрита лимонка и още нищо не е показал. Абе характер нулев. Нищо.
Третият Злобен схемаджия. Завистник. Мръсен хейтър.

#СезонанаКалин#!

# 2 904
Много се жали как били прецакали Калин, ама той като изпрати Шопа на блатото нямаше такива приказки. Тука все едно е някакъв форум на 15- годишни ученички, точещи лиги.

Ние сме млади по душа Joy
Добро утро! Или е вече обяд? Нищо по човешко от това да си харесваме някого. Не виждам никой да точи лиги по Калин. Но на хубавото лошо ли да кажем?

Аз мисля, че 'проблемът' идва оттам, че специално в този форум има, както казаха по-рано, култ към Калин и всичко негово. За него се говори като за божество и някой ако се осмели да каже лоша дума за него или пък добра такава за 'враговете' му, рискува да бъде попилян. Напомня ми малко на The Swifties или Beehive (фен групите на Тейлър Суифт и Бионсе).

Та в такива случаи, рано или късно, почва да се получава една ответна реакция. И тази ответна реакция дори не в резултат на нещо, което самият Калин е казал или направил, а на това как се държат и какво казват феновете му.

Не можем да виним нито едните, нито другите. Всеки има право да казва каквото си иска, харесва каквото си иска и тн. Просто мои наблюдения.

ПС: Голяма част от хейта, дето се изсипа по Пекин в последните седмици, беше в резултат точно на това, че тя коалиционно играеше срещу Калин и в този етап беше по-силна коалиционно, което постави всенародния любимец в трудна позиция. Алекс, от друга страна, до скоро беше някакъв статист едва ли не, но когато се появи и подкрепи Калин срещу Пекин и компания, се превърна в народен герой, че чак и речта му влезе в историята.

# 2 905
  • Bayern
Хайде да кажа нещо, което не му харесвам на Калин- тревожи ме, че екстремните фотографии, които публикува могат да тласнат неопитни самоуверени тийнове да "повторят". Малко трябва да селектира какво на коя публика показва, но и той си е още дечко.
Да, и аз това не харесвам в неговия инстаграм. Като се има предвид фенската истерия, която предизвика,  трябва де е по-отговорен към това, което качва.

Шопа на мен ми беше интересен. Жалко че отпадна по този начин.

# 2 906
Интересно ми е защо само мъже имат против, че сме се прехласнали по Калин? Аз жена против не съм видяла.

(Да не пропусна нещо- относно така коментирания глад на онова ...нещо... как беше- Мими?- то там си имаше леко захранване, не е било съвсем без никаква храна- то магазинните торбички, то пици, то Диновата почерпка, то кошници с кренвирши...) Но по статистиките е дяволитият телемаратонец, той може да изкара точния брой на изяденото Simple Smile

# 2 907
  • София
По сценарий Шопа щеше да се върне точно след 4 дни - при първата битка за излизане от блатото. Мал шанс, за който най-малко вина има Калин. И ако Шопа не го разбира...ми толкова му е капацитета. И това беше почти в началото на Игрите, а не точно преди финалната права. Толкоз.

Не се точат лиги, по-комплексно е, по-дълбоко.

#СезонанаКалин#!

Подписвам се под това мнение. Разликата е, че Шопа щеше да излезе от блатото точно на първата битка и да го набухат при сините за реванш срещу Калин, но контузията му провали плановете.

Калин го пратиха на изолатора без никаква възможност сам да се измъкне от там, в отровно “племе” и за капак нон-стоп на битки и гладен, докато захранват Фикуса за финалите.

Подпис: Една готина какичка

# 2 908
Калин не го жалим, защото е на изолатора, а с кого е там. Съчувстваме му, защото го харесваме по различни причини като се почне от външен вид, умения по арената, излъчване , характер и най-вече отношението му към околните.
Шопа, Фикуса и Томиойл НЕ ГИ!

Между другото, този сезон много ми напомня на сезон 4, защото не съм виждал толкова народна любов към някого от времето на Гого. Момчи също беше любимец, но тогава имаше и Мастагарков, който като го мачкаха стана любимец, отделно и Рълев беше готин.
В сезон 6 нямаше истински любимец — общо взето всички бяха неутрални, нямаше някакви големи фаворити. Раду беше контроверсиален и стана повече любимец след изолатора. Гешев го харесваха, но не беше масов любимец. Светлин имаше потенциал, но си обърка играта с жените в началото и после на битката с Добрин.
Но да — Калин и Гого, а след това може би и Момчил, са единствените, към които е имало толкова силна народна любов.

# 2 909
Това, което забелязах от Мирослав преди да излезе спойлера беше, че винаги с една измъчена физиономия се жалваше на синхроните. Интересно е, че и Траян ми направи същото впечатление в началото (особено в битката с двете жени, в която той носеше жилетка и трябваше да кляка постоянно при местенето на кубовете и там се предаде според мен, свършиха му силите), но в последствие, когато заигра с Дино, Траян се появи като доминантен играч - нещо, което предстои да видим от Мирослав - ама едва ли ще видим.

Интересно ми е и чакам да разбера как биха отнели победата от Калин. Него продукцията многократно се опита да го прецака, но той никога не се показа злобен, винаги позитивен, дори с жените, които го прецакаха при жълтите. Просто той е абсолютно над нещата, гори в битките и се забавлява. Много рядко е да срещнеш толкова чист човек. Затова ще изгледам и сезона докрай, досега винаги някъде към средата на фаза 2 съм спирала да гледам, защото ми е омръзвало.
                 И как Калин е постоянно позитивен , като се изплези с един обложен език и каза - ще Ви сготвим с Алекс . Така, че  позитивния Ви играч е един кимащ на дървения философ слушател , който няма собствено мнение . Искам да си спомня Момчил миналата година на колко години беше. Момчил е най-запомнящия се участник , защото в главата му имаше повече мозък от всички участници миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт