Резервации през Букинг

• 195
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, направих няколко резервации чрез Букинг с безплатно анулиране и отложено плащане за другата година. Получих мейли  за всичките, че трябва да платя веднага, или до Нова година защото са в левове и ако не го направя, автоматично ще се анулират за другата година, понеже всички плащания ще са в евро. Много ми е странно това, имам резервации чрез други агенции и такова чудо няма, автоматично си се превалутира всичко. Още повече че отсега да плащам резервации за другата година лятото ми е неприемливо

# 1
Странно, ние имаме две резервации и няма нищо. Нали е гарантирано с кредитна карта, на нея лев или евро и е все едно.

# 2
И на мен ми е много странно, имам резервации през визит, там няма такъв проблем.

# 3
  • София
Обади се лично на хотелите. Букинга понякога не е толкова надежден като платформа.

# 4
  • София
Всъщност, Букинг е много надежден, но често нашенските хотели правят номера, за съжаление.
С хотели в чужбина никога не съм имала проблеми. С българските - май не се сещам и веднъж да е минало гладко.

# 5
Става въпрос за апартаменти под наем, тоест за частни собственици. Просто нищо няма да плащам и ако ми канселират ще правя нова резервация ако условията ме устройват, неслучайно съм правила резервация осем месеца по-рано с условие да отменя ако нещо се случи. Подозирам обаче, че новите оферти ще са на по-високи цени, но каквото такова.

Общи условия

Активация на акаунт