Личен лекар и педиатър!

• 74
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
Догодина, ни предстои прибиране от чужбина, ще живеем във Варна(доста близо до Делта Планет Мол), но това не е нашия роден град. Съответно както можете да предположите, не съм наясно с лични лекари и педиатри. Ще имам нужда да сменя личния си лекар и да намеря педиатър за детенцето ни (като се приберем, ще бъде на 3 и половина). Ако някой познава добър личен лекар и педиатър който евентуално да може да приеме мен и детенцето ни, моля оставете имена и/или координати! Ще бъда страшно благодарна!

#личенлекарварна
#педиатърварна
#варна

# 1
Изборът Ви се свежда до това, да намерите изобщо общопрактикуващ лекар, който да приема нови пациенти. За съжаление е доста трудно. Педиатър, който да е личен лекар на дете няма да намерите. Евентуално личния лекар да дава направления за педиатър.
Може да погледнете в Супердок и по район да видите дали има лекари, които приемат нови пациенти (най-близо са МК Младост, Поликлиника Санита и евентуално една нова клиника Солика, но е малко по-далеч, но доколкото знам там има лични лекари, които приемат пациенти).

# 2
Клиника Нова също е вариант, не е много далеч.
Трябва да разгледате лекарите в изредените МЦ/поликлиники и да изберете, след това да разговаряте с тях, дали приемат нови пациенти.
Ако ви устройва по - далечен район, знам за педиатър, който приема нови пациенти. Д-р Алексовска се казва, но кабинета ѝ е в ДКЦ св. Марина Терапията.

Общи условия

Активация на акаунт