Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 3

• 5 899
  • 119
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз съм правила само зет на естрофем и съответно съм на максимални дози прогестерон - глобули и инжекции, не сме изследвали, пускам го преди да започна прогестерона и после заедно с чхг.

За първия ден лекарите казват различно, някои казват след 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 часа, но като цяло няма толкова значение, ако е за процедура, казвам кога е започнало.

Уринарните тестове за съжаление не са винаги точни, затова и лекарите винаги искат кръвни. Аз не ги занимавам дори, че съм правила домашни, все пак дори и да са верни, може да хванат ниски стойности като 10-25 и да не се развие след това. Истината си е в хубаво чхг на кръвен. Пагане, поне като предпазна мярка за следващ път, вземи на различни марки. На една никакво доверие нямам.

И според мен няма смисъл от микробиология за първичен преглед, той ако прецени, ще вземе.

# 76
Може ли да споделите какво точно пише в епикризите и ембриологичния ви протокол от Доверие по повод допълнителната селекция зимот и макс. Описани ли са?

# 77
Може ли да споделите какво точно пише в епикризите и ембриологичния ви протокол от Доверие по повод допълнителната селекция зимот и макс. Описани ли са?

Здравейте!
При нас не са описани, а сме със зимот.

Поздрави!

# 78
Здравейте, не е ли странно това? Как разбираме, че наистина е използвана селекцията, за която сме заплатили? Някой виждал ли е спермограма след пункция? Там записано ли е нещо?

Здравейте!
При нас не са описани, а сме със зимот.

Поздрави!

# 79
Аз питах доктора веднъж, защото имах съмнение заради друго объркване, и той провери в системата им дали е отбелязано, че е направена съответната селекция.

# 80
И при мен не са отбелязани допълнителните селекции - чип + макс, което не е ок. Устно имам потвърждение, че са използвани, но никъде в протокола не ги пише. Данните от спермограмата иначе винаги са присъствали.

# 81
И при мен не са отбелязани допълнителните селекции - чип + макс, което не е ок. Устно имам потвърждение, че са използвани, но никъде в протокола не ги пише. Данните от спермограмата иначе винаги са присъствали.
Аз не съм получила спермограма. Ще си я поискам. А ICSI пише ли при вас? При мен само това е написано в епикризата.

# 82
Avi_, да, при мен пише ICSI. Пише всичко като цяло, само без допълнителните селекции.

Аз да попитам - някоя правила ли е ERA теста в Доверие и с какви впечатления е?

# 83
Avi_, да, при мен пише ICSI. Пише всичко като цяло, само без допълнителните селекции.

Аз да попитам - някоя правила ли е ERA теста в Доверие и с какви впечатления е?
Аз не съм, но в Св. Лазар правят ERA EMMA и ALICE за 2к и приемат пациенти от други клиники (не е нужно да правите инвитро там)

# 84
Момичета имате ли представа цената на овитрел и директно от там ли я дават?

# 85
Цената е около 60 лв и я дават.

# 86
Цената е около 60 лв и я дават.
Благодаря❤

# 87
Момичета, може ли да дадете малко информация за кариотипа? Нямам идея какво представлява. Докторът каза, че ако искаме може да го пуснем, но според него няма да излезе проблем и е скъпичко. Затова ми се иска да разбера като цяло какво представлява и защо се пуска. Ако излезе проблем какви мерки се взимат?

# 88
  • София
Това е изследване за аномалии в хромозомите при теб и твоя партньор, ако имате мутация, се говори с генетик. В повечето случаи е наред, но ако има проблем, може да се изследват ембрионите.

Голям процент от нас сме го правили това изследване. Скоро даже го коментирахме в темата.

# 89
Здравейте дами,

Пиша ви това, за да вдъхна кураж на всички, които се борите за най-голямата си мечта. Днес се роди нашият син, жив и здрав след години опити. Той е в ръцете ми благодарение на др Станулов, за което ще му бъда безкрайно благодарна цял живот.
Избрали сте най-сърдечния доктор и за мен лично отличен професионалист. Доверете му се напълно ❤

Общи условия

Активация на акаунт