Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 3

• 5 825
  • 119
  •   1
Отговори
# 105
Ако може и мен да ме добавите, ще съм благодарна 🙏

# 106
Здравей, аз съм писала подробно няколко страници назад, ако искаш върни и виж, надявам се да ти е полезно!
Успех!

Пускам линк покана за Вайбър групата
Join За д-р Станулов с любов on Viber
Здравейте, момичета! Можете ли да ми дадете малко повече информация (може и на лично съобщение) как се случват точно прегледите по време на стимулация? Колко на брой са те (ориентировъчно), по кое време на деня се правят, много ли се чака, мога ли да ги правя след работа (към18-19:00 примерно) и дали ако съм в 8:00 в клиниката ще успявам да тръгвам до 10:00 оттам?
Тревожа се как ще се напаснем с работата, въпреки, че доктора ме успокои, че е от 8:00 до 20:00 в клиниката и мога да ходя когато ми е удобно, все пак не знам следобед дали лабораторията ще работи и как ще пускам изследвания, ако ходя късния следобед ..
Също така като ми дойде, трябва ли да звъня на регистратурата или на доктора за предварителна уговорка или направо отивам на ден 2/3 с изследванията?
Още нещо - кръвните изследвания кога ги пускате - 10 дни преди ден 2 или след като Ви прегледа и даде зелена светлина за старт на стимулацията? Защото ако има задържана фоликул изследванията че изтекат до следващия цикъл и трябва да се пускат пак.. За вагиналния секрет и еякулат посявка ми е ясно, че трябва преди началото на цикъла, но за другите неща се чудя.
Ще бъда благодарна и за всякаква друга информация  🙏

# 107
Само да уточня, че споделения горе линк не е за групата която Niya спомена. Тя е друга, тази е по-малка.

# 108
  • София
За нея имах предвид, поне аз не членувам в друга във Вайбър и не знам да има. До преди година и половина имаше, но се наложи да се преместим на друго място. В новата много родиха последните месеци и не пишат активно вече, затова предложих тази във Вайбър, там има повече, които сега са в процедури. Има ли и друга активна група във Вайбър? Ако има, ще помоля и аз за линк. 😁

# 109
Само да уточня, че споделения горе линк не е за групата която Niya спомена. Тя е друга, тази е по-малка.
Може ли да качиш линк, моля.

# 110
Може ли линк?

quote author=Tessaria link=topic=1831172.msg50641905#msg50641905 date=1766862646]
[/quote]

# 111
Не знаех, че има две групи, аз само за тази знам и само в нея членувам Simple Smile

# 112
Здравейте! Записах си час за преглед при д-р Станулов. За първи път ще ходя при него. При нас спермограмата е много лоша. Аз съм изследвала хормони, амх и други неща, които са в норма, но понеже опитваме от над година, реших да се прегледам при репродуктивен специалист.

Забравих да попитам каква е цената на прегледа, та може ли някой да сподели каква е? Може и на ЛС, ако не е позволено тук да се напише.

Някоя от вас ползвала ли е допълнително здравно за някои от назначените от д-р Станулов изследванията или за самия преглед? Знам, че например полови хормони не се покриват от ДЗО, но микробиология и други подобни би трябвало да се покриват.

# 113
Миналата година октомври прегледът беше 160 лв. Не знам дали ще има промяна сега покрай еврото. След малко отивам на преглед (в моя случай не първичен) и ще видя как са цените.

Относно ДЗ - според мен зависи какво ще пише в болничния лист. Ако се споменава някъде инвитро, няма да одобрят (ако не сте с някакъв специален план разбира се). Нищо не губите, ако пробвате.

На мен последно ми отказаха, защото ендокриноложката ми беше написала, че е профилактичен преглед, макар че аз отидох с нови оплаквания.

# 114
Аз бях на първичен преглед на 16.12.2025г. и платих 160 лв за прегледа. Не знам дали има нова цена от тази година.

# 115
Здравейте, и Честита Нова година на всички!Скоро съм на преглед при Доктор Станулов за пръв път и мен също ме интересува дали някой е ползвал Допълнително здравно осигуряване,издават ли се амбулаторни листове от прегледа или трябва да си поискаш такъв и заплащате предварително на регистратура или след като се преминали прегледа? Благодаря ви🍀

# 116
  • София
Всеки път ме питат дали искам фактура след прегледа, тогава се и плаща, но доктор Станулов е репродуктивен лекар и съответно диагнозите са истинските. Май само един фонд поемаше репродуктивни проблеми, моят не е от тях. Не пречи да пробвате, може пък във вашите да става. Аз само веднъж съм пускала, но наистина този път бях отишла само за микробиология и цитонамазка.

# 117
Всеки път ме питат дали искам фактура след прегледа, тогава се и плаща, но доктор Станулов е репродуктивен лекар и съответно диагнозите са истинските. Май само един фонд поемаше репродуктивни проблеми, моят не е от тях. Не пречи да пробвате, може пък във вашите да става. Аз само веднъж съм пускала, но наистина този път бях отишла само за микробиология и цитонамазка.
Благодаря за отговора,скоро ми е прегледа и ще видя дали ще стане с фонд.

# 118
Здравейте! Някой има ли имейл адреса на Инвитро центъра?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт