Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 15 695
  • 188
  •   2
Отговори
# 165
Крис, то пък като успях да се свържа по телефона, пак нищо не стана 😀 Уж щяха да се чуят с куриера и да ми върнат обаждане, ама никой не ми се обади.

Писах на Зара и ми казаха да ходя да я взема от офис, ама кой офис  не става ясно… Според мен и те не знаят какво правят Express One. Казах им, че съм платила до адрес и да не ми се извиняват, а да пращат пратката където съм задала. И аз не мисля да се разхождам с бебето в този студ до не знам и аз къде да прибирам една пратка. Уж казаха, че ще им предадат да ми я доставят до вкъщи, но съм скептична , че ще ме огрее. Пратката ми е върната в логистичният център и ще видим утре къде ще я завее вятъра. Иначе за София става въпрос. За съжаление нямаше доставка до магазин, иначе таткото ходи да ги прибира.

# 166
Да не ви тревожа излишно, но моят опит досега е трагичен с тях. До адрес не са ми доставяли, винаги е в магазин, който се води техен "пуп". Обикновено друг бизнес, който просто приема техните пратки. Докато не получите съобщение във вайбър къде ви е пратката, няма как да я намерите. Тъпото е, че често лъжат, губят, връщат обратно и изобщо не знаят на кой свят са. Неслучайно рейтингът им в гугъл е близо до единица. Отвратителна услуга.

# 167
В София съм и аз, просто им е по-икономично да “разтоварят” за нашия многохиляден район всички пратки в тъпата заложна къща, а не да плащат на куриер да ги разнася.

И аз писах на съпорта на Зара да ми я донесат до адрес, но вече започвам да се притеснявам, че може да се загуби по трасето и проточи процесът, докато стигне до мен, а имам спешни неща. Вероятно ще моля мъжа ми да тръгне по-рано от работа днес и да я вземе.

Адски некоректно от страна на Зара да сключат договор с такъв бюджетен куриер, да ни таксуват доставка без значение стойността на поръчката и да не проследят качеството на услугата. При мен също нямаше опция за получаване от магазин, дроп пойнт или офис на друг куриер. Единственият вариант беше личен адрес - което не се случи. 🤣

# 168
Да дам отзив за моята поръчка:

Елекът остава, хубав е и топъл, отговоря си. Панталонът е много, много широк в крачолите, също и на талията, върнах го вчера.

Тези две рокли ги върнах, едната приложението ми я предложи като умалена и поръчах Л, няма такова нещо, ужасно безформено стоеше.

Сакото остана за дъщеря ми, на мен ми е малко. Тя се хареса. Полото е с леко къси ръкави, но го оставих. В черно е още по-приятно.

Това сако е страхотно, и двете с тийнката го одобрихме, остава.

Клинът е странен и къс, в същото време широк на талията. Яд ме е че го заносихме и не го върнах.

От тези два елека оставих кафявия, въпреки че е леко умален. Сивият ми приличаше на нещо, което майка би носила. Може и аз да не съм го съчетала добре.

# 169
  • UK
Някой дали е виждал това сако в магазин на живо. Харесва ми, но не искам да го поръчвам без да съм го видяла.

# 170
Явно трябва да пусна тото, защото Express One  ми донесоха пратката до вкъщи.

Ей тази рокля дойде

Обикновена разкроена рокля, но плата е плътен. Хареса ми. Снимката е линк, но отваря бялата рокля, а не черната.

# 171
  • Sofia
Отзиви и от мен - поло в двата цвята, харесва ми, въпреки че на ръкавите няма ластик, но стои стегнато, коланът стои добре. Не боцка особено много, остава и в двата цвята (шоколадовото е истинско шоколадово)

Панталон с чудесна (за мен) кройка, най-после да си намеря подходящ за по-ниски хора широк модел, нагоре стегнат, с висока талия, надолу с много хубаво разширяване от модерните сега по-широки видове. Платът е плътен, отговаря си на размера

Тази тениска съм поръчала, не помня защо, сигурно защото все търся бели и е била за 6 евро. Става. Не е твърде дълга, плътничка е, остава

И накрая това блестящо нещо, дето му се чудя от лятото Simple Smile Наистина е блестящо, в интерес на истината не е лошо, хубава кройка, не е късо, малко е тежичко, чудя се ще има ли къде да го нося

# 172
NMB, панталона отговаря ли си на размера. Ти кой размер поръча, ако може да измериш талията, висока ли е?
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-wide-l … html?v1=506929666

# 173
  • Sofia
Размер 36 е с 35см талия. Талията е тип висока, да. Според мен си отговаря.

# 174
  • София
Момичета, за връщане в пункт на доставка, каква сума ви удържат от Зара?
На мен ми удържат 5,40 лв. , а в условията им друго пише:

https://www.zara.com/bg/bg/help-center/HowToReturn

Скрит текст:
ВРЪЩАНЕ В ПУНКТ ЗА ДОСТАВКА
Можете да върнете артикулите си, като оставите пратката в пункт за доставка.
Разходите по заявката за връщане са в размер на 2,45 EUR / 4,79 лв и ще бъдат приспаднати от стойността за възстановяване.
Ако сте направили покупката без регистрация, ще можете да заявите връщане от раздел „Връщания“ във Вашия профил.
Ако сте направили покупката като гост, можете да извършите връщането чрез линка, поместен във всеки един от имейлите, които сме Ви изпратили във връзка с поръчката Ви.
След като заявите връщане, ще Ви изпратим имейл с инструкциите за изпращане, както и толкова етикети колкото е броя на кутиите за връщане.
Следвайте инструкциите и предайте стоките за връщане в желания от Вас пункт на куриерската фирма, която сме Ви посочили.
Имайте предвид, че тази опция се предлага само за покупки онлайн.
Не е необходимо да прилагате касовата бележка за покупката.
Към момента на подаване на искането за връщане Вашата поръчка е съдържала един артикул от HOME с голям размер. Ще Ви помолим да се свържете с нас, за да организираме връщане от домашен адрес.
Не забравяйте: трябва да изпращате артикулите, които искате да върнете, преди да изтече срокът за връщане.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 22:44 от asa

# 175
NBM, тези дънки много приличат на мои - бели и сини купувани миналата година.  Много дълбоки да ми е топло на кръстчето и удобни. Нося си ги с удоволствие! Няма да сбъркаш.Grinning
Tuty, поръчах същата блуза с висока яка, само че бяла. Карираното яке и аз му се чудих заедно с панталона му, ама така и не се реших.  А бе, много неща си харесах в тези намаления, и все до казвам, че няма да поръчвам повече, но..... Картата реве вече...Joy
Между другото издебнах и търсеното сако в xs размер. Дано и ми стане, че язък ми за цялото издирване и накрая......

# 176
Някой да е обърнал внимание кой ден от седмицата правят намаление през изминалата 2 дни намалиха различни неща. И идея кога ще са 70% като ден от седмицата?Ако някой е питал в магазин ?

# 177
Някой да е обърнал внимание кой ден от седмицата правят намаление през изминалата 2 дни намалиха различни неща. И идея кога ще са 70% като ден от седмицата?Ако някой е питал в магазин ?

Намалението е всеки четвъртък

# 178
Момичета как точно става  връщането на артикули от 2 доставки в едно общо връщане?
Като маркирам артикули от едната доставка и после направо ме препраща към начин на връщане - от дома или в пункт за доставка.
Как да избера артикулите от другата доставка?

# 179
Това означава ли,че цените утре ще на още по-ниски?

Общи условия

Активация на акаунт