Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 15 713
  • 188
  •   4
Отговори
# 180
Не е в четвъртък миналата седмица петък и събито намалиха различни проценти и има и неща които си седят с цени от началното намаление.

# 181
  • софия
Има и неща (които съм си запазила), на които цените са намалени. Сутринта имаше възможност и за доставка в магазин.

# 182
  • Бургас/Пз
Да похваля тази дантелена пола. Страхотна е и ХС ми пасна много добре едновременно на талията и ханша, че при мен това е основния проблем. Аз я взех на 25лв, сега е още намалена, ама за 5лв не ми се занимава пак с връщане и поръчваме наново

# 183
Пффф, а от 59лв. на 39лв. струва ли си Anguished ? Ама съм затрила касовия бон, за покупка в реален магазин...Мога ли да върна само с дигиталния, който имам на телефона?

# 184
Мисля, че да, те за това ги правят тези дигитални касови бележки.

# 185
Наистина някои артикули днес са с по-ниска цена, защото поръчах пуловер в началото на седмицата за 10евро,днес вече е 7 евро.

# 186
Вчера върнах пратка с BOX NOW, днес вече получих превод със сумата за възстановяване. Изненадах се от бързата обработка на връщането.

# 187
И моето връщане се случи много бързо с бокс нау, както и възстановяването на сумата по револют.
Ани, благодаря за полата, поръчах я, дано да се харесаме;)
С нея и още три чифта летни обувки и един чифт боти, но са без пари, така че ще колекционирам;)

# 188
Аз може ли пак да си побутна въпроса?
Момичета как точно става  връщането на артикули от 2 доставки в едно общо връщане?
Като маркирам артикули от едната доставка и после направо ме препраща към начин на връщане - от дома или в пункт за доставка.
Как да избера артикулите от другата доставка?

Общи условия

Активация на акаунт