Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 19 615
  • 240
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Много благодаря за отговорите.

# 226

Вече трета поръчка връщам (към Зара и пул н беър), но не мога да разбера защо ми удържат. При някой друг? Сумата не е голяма, но ми е интересно.

Нещо с превалутирането ли, не знам.

# 227
Fiffy, това според мен е такса на банката. Поради тази причина спрях да плащам онлайн с картата си на ДСК и започнах да ползвам само Револют.

# 228
ДСК има такса за връщане на суми по дебитна и кредитна карта, само към виртуална няма.

# 229
Моята е на Уникредит, явно е нещо ново, защото преди не е било така.

# 230
Аз не съм забелязала да имам такса при връщане в ДСК.

# 231
Преди бях с карта в ПИБ- там винаги ми удържаха такава такса. Не помня дали е било само на кредитната, защото вече не ползвам, но беше ПИБ. Отдавна не съм поръчвала и връщала Зара, сега предстои да върна и ще чакам парите в ДСК- ще обърна внимание.

# 232
  • sofia
Привет!
Някоя от вас да иска да се раздели с това колие (следя го от много време, но не се появява).:

# 233
Днес получих това сако:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D1%8A% … html?v1=478290825
и панталона към него. Много ми харесва. Случайно го хванах! Благодаря на момичето, което беше пуснало линка!

# 234
Много съм изненадана, направих поръчка на 19-ти - днес получих част от нея )).

# 235
Днес получих това сако:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D1%8A% … html?v1=478290825
и панталона към него. Много ми харесва. Случайно го хванах! Благодаря на момичето, което беше пуснало линка!
Май бях аз. Grinning
Аз имам панталона xs, днес получих и сакото xs и като че ли ми е една идея тясно и сега се чудя какво да правя. Освен да се снимам и да си кажете мнението Sunglasses
,pepina, ти кой размер взе?

# 236
Аз хванах С размер от двете. Панталонът ми е малко широк в талията, но ще си го нося!

# 237
Момичета, може ли малко помощ за детските дрешки. Гледам, че в Зара номерацията 86 е от 1година и половина. На другите дрешки се водят от година до година и половина. Та накратко отговарят ли си?

Малката не расте с някакви големи темпове и за сега си върви по размерите на възрастта. На 9 месеца е и носи 74. 80 са и още големи. Харесах и няколко неща за есен/зима следващият сезон от намаленията и се чудя дали да заложа на 86 или 92. Есента ще е година и половина.

# 238
Според мен са умалени, моето дете няма 4 години и й взимам за 5, определено не е едро дете, съвсем малко са й големи, поне ги носи малко повече време, а и ако нещо решат да се свикат при пране и сушене.

# 239
Много зависи от детето. Каката ни на 2 години и 3 месеца носеше доскоро 86, че даже и изостанали 12-18 месеца й стават като блузки и връхни дрехи. Панталони и дънки обаче на марката си съответстват на възрастта и ръста - по тях е 92.

Бебето ни е момче и е доста по-едро от нея, някои нейни унисекс дрешки, които тя е носила на 4-6 месеца, на него на 3 месеца му бяха малки.

Общи условия

Активация на акаунт