Лакове за нокти - 174

• 28 205
  • 591
  •   2
Отговори
# 270
  • На изток от Ада
Тина да покажеш магнитният

# 271
Според мен отдръпването е от топ лака, пробвай да го нанасяш обилно навсякъде, особено по краищата на нокътя. Аз потапям четката 2-3 пъти за нокът.
И при мен има едри частички, има и по-дребни. Идеята на Лейди не е лоша, ще чакаме снимки Grinning
И последните попълнения от Тему, страхотни цветове са и нямам търпение да ги пробвам

Този синия и аз го чакам, изглежда супер! Моите Born pretty холограмни от али експрес отпреди няколко години се сгъстиха вече и не са много хубави.

# 272
  • В полите на Пирин планина
Може да се сложи разредител за лак.
Много лакове се сгъстяват.

# 273

Колко разредител се слага на един лак?

# 274

Много е относително. Общо взето, от една, до 3- 4 капки макс съм слагала аз.

# 275

Слагаш 1-2 капки, раздрусваш хубаво да се смеси и пробваш. Ако трябва, лесно можеш да сложиш още и така докато стане, но не слагай много наведнъж. Даже ако лакът е останал сравнително малко в шишенцето, не слагай по повече от една капка наведнъж.

# 276
Вчера минах през Лили да си купя разредител за лак, обаче нямаше. Момичетата, които зареждат стелажите ми казаха, че от този артикул няма да получават повече. Мисълта ми е дали в ДМ има такива разредители?

# 277
  • На изток от Ада
Черпя за рд

Иначе взех активен заздравител,  на Перфект

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:08 от nasito8988

# 278
Насито, Честита да си, жива и здрава бъди!

# 279
Честит рожден ден, Наси! Purple Heart Желая ти да бъдеш много здрава, успешна, обичана и щастлива! Весел празник! ChampagneBirthday

# 280
  • София
Честита да си, Наси! Бъди щастлива, обичана и много, много здрава!

# 281
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Rich Color 26:

# 282
  • На изток от Ада
Няма разредител в дм. В лили при нас също

# 283
Из квартални по-малки парфюмерии където имат и лакове, поне досега не съм имала случай да потърся и да няма. Не че ми е честа покупка, разбира се, но май все от такива места съм вземала.

Аз се наиграх на дълги нокти, не можах да ги изтърпя и снощи паднаха в жертва Joy
Лакът е на Габрини, номер 73, не е много скоро купуван. Харесвам го, но е високо шише и с по-висока дръжка и на четката... Абе дълга ми идва в ръката и ще си казвам че заради нея така драматично се омазах с червеното Joy Тук вече почти съм почистила но си имах още работа по това, то си личи.

# 284
  • На изток от Ада
Аз разредител не съм търсила мн. В лили тук са 4 магазина..проверих в три.
И в елитис .

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 16:45 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт