Лакове за нокти - 174

• 27 994
  • 586
  •   1
Отговори
# 300

Марина

За подложка сложих този, който на живо всъщност е тъмночервен.

Скрит текст:

# 301
  • София
КА 923 от мен

# 302
  • на дъното
Ех тази Марина пфф пак ударих на камък явно е спряна от производството🥴
Грийни,страхотно изглежда.

# 303
И друг път съм споделяла тази комбинация-
Flormar PL398
Sally Hansen Top Coat Unicom

# 304
  • Стара Загора
Здравейте.

Някой поръчвал ли е скоро от сайт/търговец, извън територията на ЕС?
Имам чуденка дали да пусна няколко магнитни лака от ILNP и доколкото разбрах за поръчки на стойност до 150 евро се плаща само ДДС, което е 20 % и евентуално 3 лв такса за Декларация в пощите. Искат ли ЕОРИ номер там и голяма ли е галимацията?

Много приятно изненада съм от Customer Service отдела им. Понеже късно дойдоха при мен поръчките чрез моите познати, буквално преди два дни, в едната имаше дублиран цвят вместо друг поръчан и въпреки че срока отдавна е минал за връщане, се съгласиха да ми изпратят липсващия лак. Съответно аз трябва да си поема ДДС разходите и тези за доставка, които казаха че евентуално могат да върнат.

# 305
И аз съм коледна вече - GR ice chic 49, trend it up N°1 nail polish 171 + стикери, catrice gold effect nail polish 04 secret adoration + GR extreme glitter shine 207

Скрит текст:

дясната ръка

# 306
  • Стара Загора
ILNP Love Letter - прекрасно лилаво орхидея, покрива на два слоя и много ми харесва как стои на тена ми в момента. Не е коледен маникюра, но след близо две седмици с червено, исках нещо по-неутрално. Утре може и да го сменя.

# 307
  • В полите на Пирин планина
Прекрасно ти стои, Ивче! 💕

# 308
А на мен точно "коледно" червено ми се е приискало, обаче по това време на годината този цвят ми писва да го гледам навсакъде Joy Най-вероятно ще почака червеното, че да му се зарадвам.
Това лилаво наистина ти стои добре, на моите ръце такива оттенъци правят страховит резултат, радвам им се само на другите.

# 309
  • Варна
Ивче, доколкото знам таксата от 3 лв. в пощите е за т.н. специални стоки, там влизат и лаковете. Ако пощите те представляват за освобождаване на пратката, таксата е 12 лв., отделно си плащаш ДДС и мито, ако се дължи такова. Много сайтове извън ЕС имат one stop shop регистрация и ДДС, което плащаме, е включено в цената на продуктите. Така са например алиекспрес, тему. Но отиде ли пратката в пощите, дори и при платено ДДС чрез търговеца, пак си искат 3 лв.

# 310
  • На изток от Ада
При мен са искали 3 лв в пощата.

# 311
  • Варна
Idol 312

# 312
Не мога да им хвана спатиите. Пазарувам от 12-13 години от Алиекспрес. Един единствен път са ми искали 3 лева в пощата, стоката беше нещо, което съм поръчвала десетки пъти. Не знам на какъв принцип избират да таксуват.

# 313
# 314
Леле, Тина, много професионален маникюр. Форма, цвят, лакиране и снимки са като от реклама.

Общи условия

Активация на акаунт