Лакове за нокти - 174

• 27 637
  • 583
  •   2
Отговори
# 330
  • София

На три пласта Heart Eyes

# 331
  • В полите на Пирин планина

OPI Raisin Your Voice.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 07:33 от Lady Brinne

# 332
# 333
  • На изток от Ада
нещо на флормар

# 334
Не намерих Флормар cherry dessert във физически магазин, НО намерих точно лакът, който да отговаря на изискванията ми за много тъмночервено - Artdeco 700 mystic heart. Бързо съхне и издържа доста!

# 335

Кой номер е лакът в средата?

# 336
  • На изток от Ада
Чери , pl068

# 337
  • София
Малък новогодишен подарък си направих от Истанбул. Не устоях да не си взема и аз от тези лакове, а Флормар-а като го видях направо Flushed.....жалко, че беше само един

# 338
  • На изток от Ада
Тези на флормар ги имаше в лили
Взех един син и вече ги няма...

# 339
  • София
Точна тази го търся от толкова време, но никъде не го намирах. Много го харесвам за летен педикюр.

# 340
  • На изток от Ада
Точна тази го търся от толкова време, но никъде не го намирах. Много го харесвам за летен педикюр.
той всъщност е с име на стар флормар 394

# 341
За много години.

# 342
  • Варна
Честита Нова година!
Mark my soul S144

Скрит текст:

Не мога да хвана красотата му, много силно отразява светлината.
Магнитният ефект се получи супер даже и с магнитчето, включено към лака, но след това топ лакът го развали. Направо си стана като дуохром. Четох, че с доста топове се получава така. Пробвах на 2 пръста да сложа трети слой + отново топ и веднага да мина с магнита, стана. Другият път ще действам така.

# 343
  • На изток от Ада
Тина дай ми линк към лака ! Аз имам 2 лака от тези и 2та нямат вкл Магнит.
Купих 2 магнита от тему с които не става

# 344
  • Варна
Наси, ето https://share.temu.com/xFID3lQHleB
Магнитът беше в найлоновото пликче, не в кутийката на лака, за малко да го хвърля. Защо не пробваш с някой магнит за хладилник, колкото по-голям, толкова по-силен ще е.
Какво си поръчвала? Има някои метални части, на които трябва да им се добави магнит, за да работят, например

Джулс, при теб как се държа магнитния лак, развали ли се ефекта от топа? Ако някой може да препоръча подходящ топ, ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт