Лакове за нокти - 174

• 26 937
  • 572
  •   1
Отговори
# 405
  • на последния етаж
Днес един неуловим красавец - Golden Rose Color Expert 39:

# 406
Докато не съм обелила съвсем връхчетата, да постна и моят, набързо направен лак за тази седмица.

# 407
Като сме почнали с idol ето един 315 oт мен

# 408
Като сме почнали с idol ето един 315 oт мен

Ако не бяхте уточнило кой е, щях да помисля, че е OPI Led Marquee.

# 409
  • В полите на Пирин планина
Да, на мен също на него ми заприлича.
Много са хубави тези холограми, но като знам колко имам... ги поглеждам само с крайчето на едното око. 😁

# 410
  • Варна
Не, в действителност е доста различен от LED Marquee. Затова го поръчах, пак благодарение на снимка от Насито Grinning
От мен набързо mark my soul S136 - на един слой на кутрето и върху червен, тъмночервен, син лак

Страшно красиви са тези магнитни лакове, трябва само да се науча да работя по-добре с магнита. Чакам още 5-6 цвята и разни магнитчета за различни ефекти.

# 411
  • На изток от Ада
Тина аз ти показах друг голограм а не син idol.
 https://share.temu.com/2b7qqcrSC8B този .
Да кажеш другите магнити как са

# 412
  • Варна
Оу, верно, грешката е моя Blush смятай, колко много станаха, вече почнах да ги бъркам, ужас. Значи може и да е копие на Опито Grinning
Ще покажа, само да дойдат.

# 413
Tutiz
Какъв е лака?

И на tina са много хубави!

Знаех си аз, че не трябва да надничам в тази тема:-)

# 414
  • На изток от Ада
Има о още едно магнитни  https://share.temu.com/57zsKEOal0B

# 415
Есенс Satin Chrome Bold Metallic, номерът е 03 Мeta Maroon (скоро не съм слагала лак с толкова дълго име😂):

Скрит текст:

По принцип цветът е като на снимките, където изглежда по-тъмен. Сложих един пласт от Есенса и един пласт СНБ Ефект Микс. Този Есенс е страшно покривен, а и съхне много, много бързо! Недостатък за мен е, че с такъв тип лак си личи всяка неравност по ноктите (не е от марката, а от типа лак), а и вчера на лампа самостоятелно нанесен ми червенееше, но днес с Ефект микс отгоре си го виждам в хубав лилав цвят. Определено го оценявам високо заради бързото съхнене, ще е идеален за случаи, когато бързам.🙂
Тези холо/магнитни лакове в синьо и в зелено са много хубави!

# 416
  • Варна
Тези са на водна основа и май белещи, аз затова ги пропускам. Доволна съм от mark my soul откъм трайност и ефект и се придържам към тях. Simple Smile

# 417
  • София
Номер 17

# 418
  • Стара Загора
Не съм се включвала отдавна, та идвам да покажа последните няколко маникюра. Тази седмица ми се приноси нещо по-светло и свежо, та сложих тази любима малина на Delia Sweet pepper.

Миналата седмица бях с един разкошен ILNP Shooting star, който ден преди да сваля установих че има и лек холограмен ефект. В събота бяхме на кафене, което беше с много силни Лед светлини и там ги видях холограмните частички. Simple Smile

Поръчката ми от тях пристигна много бързо от Вегас между другото (буквално за 3-4 работни дни, но т.к. беше точно покрай Коледа и НГ, куриера ми я донесе я първия работен ден 05.01) и DHL ми освободиха само с една попълнена Декларация пратката от митници. Платих си онлайн таксата и изобщо не съм се занимавала да ходя никъде.
Та в поръчката имах 3 от новите магнитни лакове и понеже мисля имам още 2 от предходна, си поръчах от Тему комплект с магнити с различни шарки. Колко ще са силни и добри не се знае, но нямаха много отзиви. Ще ги видя как са като пристигнат. Просто не ми се даваха 22$ за един на ILNP. 🥹

Новата година посрещнах с любим тюркоаз на Orly Halley’s Comet, който издържа цяла седмица и много му се радвах през цялото време. Такива находки имам от преди години, каквито вече трудно се намират.

Цветна и вдъхновяваща година на всички. 🎀❤😊

# 419
Този ILNP е страхотен!! Само от Щатите ли могат да се поръчват?

Идол 315 и от мен 😂

Общи условия

Активация на акаунт