Лакове за нокти - 174

• 27 460
  • 581
  •   2
Отговори
# 435
belladonna_, много добро предложение. Аз отдавна не съм купувала нищо на марката и затова не се сетих за нея (по едно време имах главно техни лакове, но минах на Кинетикс), но вярно, че имат невероятно разнообразие от цветове. При мен малко  трудно се нанасяха, не се разбирах много с четката и затова постепенно спрях да ги ползвам, отделно, че и като трайност не ме устройваха, но сега може четката им да е различна, както и трайността. Откъм количество цветове обаче, и то именно интересни, нестандартни и много красиви, бих казала, че превъзхождат Кинетикс.

# 436
  • На изток от Ада
черпя за именния ден!

Иначе чакам лакове ит тему

# 437
  • В полите на Пирин планина
Жива и здрава, Насе! Много да си щастлива и красиви лакови попадения ти желая.

# 438
  • На изток от Ада
Лакове да има!

# 439
  • София
Насе, желая ти цялото здраве на света и обичта на любимите хора Heart и всички желани лакове естествено Grinning
От мен номер 614

# 440
Max factor miracle pure 373 regal garnet, Pretty by flormar 023 green energy + китайче (meet across GP017). Това ми е първият лак от Тему, а сега го слагам за първи път 😂

Скрит текст:

# 441

Catrice 007

Честита да си, Наси! 🌸

# 442
Честит имен ден, Насе! Здраве, любов и благополучие!

# 443
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!.

Мацки има намаление на катрис в лили . И в дм но там 2 3

# 444
Аз съм фен на марката - много добро качество за цената си. Ще отида да видя какво е намалено.

# 445
  • На изток от Ада
Един петролен зелен , едно лилаво , едно пепел от рози. Гел топ
И този

# 446
Почти нищо не е намалено. Аз взех пепел от рози (този, който пуснах по-горе). Насито е писала за другите. Имаше етикети за намаление и на база и бързосъхнещия топ, но те липсваха.

# 447
  • В полите на Пирин планина
CND VINYLUX Poison Plum. Трябва му сериозно раздрусване, за да изплуват ефектите, които иначе са утаени на дъното на шишето с лак.

# 448
  • Варна
Красив е!
Щях да поръчвам Frostbite от озон, но отново им вдигнаха цените и вече ми се виждат твърде скъпи. В английски сайтове се намират по 5,5 лири.

# 449
  • София

Flormar 501 A Little Tropical на един слой, набързо без основа и топ, но много ми хареса цвета. Да видим колко ще издържи.

Общи условия

Активация на акаунт