Лакове за нокти - 174

• 25 798
  • 559
  •   1
Отговори
# 360

Номер 199
Има и сребрист шимър, но на снимката не си личи.

# 361
Как се нарича и кои марки са добри за тази течност, която се маже около нокъта, поставя се лака, след което лентичките отстрани се обелват и няма боядисани кожички?

# 362
  • На изток от Ада
Как се нарича и кои марки са добри за тази течност, която се маже около нокъта, поставя се лака, след което лентичките отстрани се обелват и няма боядисани кожички?
течен латекс азжимам ит Тему

# 363
Още едно зелено от мен!
Имам същия цвят пуловер.

# 364
  • София
Номер 59

# 365
  • на дъното
За много години, момичета! Желая ви много здраве и красиви маникюри!

Нямам нищо ново за показване.

Здравей 🙂
От къде е закупен лака и глитър ли се води?
Имам подобен на Перфект,но вече не се произвежда та му търся заместник 😉
Благодаря 🤗

# 366
silviayo, от  Nailland.hu

# 367
Catrice sheer beauties 040, на три пласта е. Знам си аз, че се харесвам само с подобен тип цветове. Прозрачни и неутрални. Всички други ми омръзват за 2 дни.

# 368
  • София
Catrice sheer beauties 040, на три пласта е. Знам си аз, че се харесвам само с подобен тип цветове. Прозрачни и неутрални. Всички други ми омръзват за 2 дни.

Много красиво и чисто! Heart

# 369
Хубаво ти стои наистина и в изчистения маникюр си има чар... Обаче колко сме различни - на мен такива неутрални ми омръзват бързо, макар че нося и такива защото не ги мисля откъм съчетаване. Но с цвят си ми харесва повече на моите ръце. На такива се радвам повече да ги видя на някой друг 😆

# 370
  • Варна
Петя, страхотно ти стои наистина! Щях да пиша още преди 2-3 твои маникюра - имаш много хубава плочка, направо перфектни нокти.

# 371
Благодаря за комплимента!
Ярките цветове просто не са моите, но обожавам да гледам чужди ръце с прекрасен цвят, само да не е на мен 🤣.
За пръв път си купих червен лак/ама ярко червено / мацнах го и го подарих. Не е ли полупрозрачно - имам чувството, че са чужди ръце.

# 372
  • Измир
Flormar ST22 Feel the glamour

# 373
Здравейте. Аз да се похваля и оплача от един лак от шиин. Така е, който не гледа и поръчва набързо. Лакът се оказа на водна основа и отлепващ се, поне така пише, но иначе е интересен брокат.

# 374
  • На изток от Ада
Слагай топ стоят си и на водна да са

Общи условия

Активация на акаунт