💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 46 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро! Flowers Hibiscus

Да е жива и здрава Ханде, дори да е вярно за връзката. От години носи много хора на гърба си. Няма друг турчин или туркиня, които да предизвикват такъв бум. 🤣

# 631
Здравейте Animal Bee

Снахата се жалва от феновете:

# 632
  • София
Здравейте! Christmas Tree

Малко е скучно след като проектите на Ханде и Керем завършиха предсрочно, но и двамата работиха доста тази година и сега им е време за почивка! Smiley

Лек ден на всички! Smiley

# 633
Клюката от днес:

Вчера Михре ( приятелка на Ханде. Говори се, че тя ги е запознала с Хакан) е лайкнала пост на фен, че Хакан Сабънджъ е в основата на "новината" за връзка между Ханде и продуцента Онур. Днес Хакан е спрял да следва Михре.
Този човек копае дъното, тъкмо си мисля, че го е достигнал, обаче той ме изненадва неприятно...

# 634
  • София
Клюката от днес:

Вчера Михре ( приятелка на Ханде. Говори се, че тя ги е запознала с Хакан) е лайкнала пост на фен, че Хакан Сабънджъ е в основата на "новината" за връзка между Ханде и продуцента Онур. Днес Хакан е спрял да следва Михре.
Този човек копае дъното, тъкмо си мисля, че го е достигнал, обаче той ме изненадва неприятно...
Така е Тина, точно Михре е тази, която запозна Ханде с Хакан, защото по това време тя ходеше с неговият приятел Емре. После Михре и Емре се разделиха. А сега излизат интересни новини около плейбоя на Турция.

(Hande Erçel’in ‘güven sorunu’ nedeniyle ayrıldığı Hakan Sabancı, influencer Naz Şahin’le görüntülendi. Naz Şahin, Hakan Sabancı’nın arkadaşı DJ Mahmut Orhan’ın eski sevgilisi. Bu görüntünün ardından Mahmut Orhan, Hakan Sabancı’yı takipten çıktı. Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel de Hakan’ı takipten çıktı )
"Бившето гадже на Ханде Ерчел, Хакан Сабанджъ, с когото тя се раздели поради „проблеми с доверието“, беше забелязан с инфлуенсърката Наз Шахин. Наз Шахин е бившата приятелка на DJ Махмут Орхан, приятел на Хакан Сабанджъ. Виждайки това, Махмут Орхан прекрати следенето на Хакан Сабанджъ.
Сестрата на Ханде Ерчел, Гамзе Ерчел, също престана да следва Хакан."

Чудно ми е, защо отрича че има връзка с Наз Шахин, като вече всички знаят. Я как крачи, като бодигард след нея.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 14:47 от БлагаВест

# 635
Линде, всичко ми е много странно 🤔

Хакан се държи все едно Ханде тази седмица го е зарязала, а те минаха 7 месеца.
Не е нормално поведение на 34-годишен мъж да се държи така. Блокиране на профила й, отследване на приятелите й, пускане на клюки по неин адрес... Това повече прилича на хлапак в пубертета.
Обяснявам си го, че за първи път го отхвърлят, винаги той е изоставял дамата до него и сега го избива на злоба и се опитва да я нарани...

А за журналиста виж, че мълчи. Дума не обелва, че Хакан е предал един от най- добрите си приятели, като му е сложил рога, а за Ханде всеки ден клюки...

# 636
"Два свята, едно желание" е на платформата и днес, той влезе в своята 4-та седмица начело в списъка с най-добрите 10 филми на Türkiye и е класиран на 5-то място в съвместния списък на телевизионни сериали и филми в TR. Освен това филмът се нарежда на 10-то място в месечния списък с най-гледани глобални топ 10 филми на Amazon Prime Video 💙#HandeErçel #MetinAkdülger

Simple Smile
"Revista Bula е едно от най-известните онлайн списания в Бразилия и португалоговорящия свят. В този брой Prime Video публикува статия за филма"

# 637
# 638
Инфо:
Хванали са Ханде на летището тази вечер:
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1999513934403862604?s=20

# 639
Имате ли превод?
Инфо:
Хванали са Ханде на летището тази вечер:
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1999513934403862604?s=20

# 640
  • София

Аз не вярвах.

# 641
Потвърждава ли, че има връзка с Онур?

# 642
Бирсен:
"ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ХАНДЕ ЕРЧЕЛ ЗА ОНУР ГЮВЕНАТАМ: Всичко е много ново

📌 Ханде Ерчел (32), която е учила езиково училище в Лондон и е наела къща за обучението си, което ще продължи 2 месеца, направи първото си изявление за продуцента Онур Гювенатам (40), с когото се е срещнала на летището, след което е разговаряла в самолета и накрая се е сближила по време на заедно хранене."

П.С.
Ето защо Хакан тази седмица не е на себе си Stuck Out Tongue Winking Eye JoyJoyJoy

# 643
Голям късметлия ще излезе тоя. Не ми допада на пръв поглед, но тя Ханде оказва благоприятно въздействие върху хората около себе си. Satisfied

# 644
Да е свестен, а не използвач и мамино синче..

Защо пишат, че е стар. Човекът е на 40 г.

Ние 50+ какви сме тогава...

Общи условия

Активация на акаунт