💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 46 285
  • 736
  •   2
Отговори
# 660
  • София
https://x.com/i/status/1999537969934328071
"Видео от снимките на Hande Erçel за корицата на VogueFilm" Nature Zap

# 661
Красавица

# 662
  • София
Бирсен направо го съсипа Хаканчо Hands Clap
Мистери, това “ Дано Ханде го вкара в релси, защото този човек не е ок. “ хич не е обнадеждаващо Joy
Ще съм благодарна, ако ни споделиш повече за него Heart

Аз не мога да съм сигурна за достоверността на инфото, но Гюлсерен му е психолог. По нейни идеи са повечето му дизита и са много близки. Обича да кара феновете на сериалите си да страдат, дори обича да го плюят него самия. Първите реакции на слуховете за него и Ханде преди няколко дни бяха - че той не е ли гей.
Ето инфо за въпросния акаунт в инстаграм, който се твърди, че е негов

30 пъти е променял името си. Самият той твърди, че чете много в социалните мрежи, но с фалшиви профили.

Това се сещам на първо четене. Наистина е много мразен в Х. Но пък за сметка на това целият фендом на Рибарчето в момента се активизира. Всички са в шок.

# 663
Това май е последната актуална снимка на Онур, с която разполагаме Simple Smile

Превод с Гугъл:

Скрит текст:
Ханде Ерчел беше забелязана на летището след завръщането си от Лондон.

„Г-жо Ханде, нека попитаме и за новините за романса ви. Слухове за връзката ви се носят в Лондон и сега ви видяхме тук. Какво бихте искали да кажете?“

„Все още няма за какво да говорим. Така че, когато му дойде времето, ако дойде, ще говорим за това.“

„Когато дойде, или ако дойде, все още ще сме тук.“

„Все още е твърде рано. Ситуацията е толкова нова, че... Успях ли изобщо да опозная някого? Нека всички почакат малко, преди да съдят.“

„Значи казваш, че времето ще покаже.“

„Тези неща са въпрос на съдба, Акиф.“

# 664
Биге и Джан

# 665
Flowers HerbДа напиша и аз, въпреки 60+
От интервюто е видно, че етапа на тази "връзка" е флирт или
женска реакция на забежките от вече ответника Хакан ...Smiley

Млада, красива, успешна - няма да седи в карантина, минаха  около 5 месеца от раздялата.
Време ѝ е да продалжи, а Онур/Шнур може да е точно този, който ще я оцени, успокой и подкрепи.

За мен разлка от 8-години не е голяма, историята знае много по-драстични разлики ...
Скрит текст:
Разликата между мен и съпруга ми е 6 години и никога не е била проблем.

# 666
Привет, момичета. Да се включа и аз с коментар по клюката за Ханде. Абсолютно съм съгласна с Yassy, че това е само флирт, с който да нанесе насрещен удар по Хакан.
Ханде много добре знае, че само дори да намигне на някой и клюкарите ще я обвържат с него веднага.
Ама моля ви се - каква връзка може да стане за период от 2 до 4 декември в Лондон?!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Осъзнавате ли колко абсурдно звучи това?!
А ако са верни и твърденията, че Шнур е и на другия бряг, то е очевАдно, че Ханде се забавлява, мачкайки Хакан до фустата на майка му.
Flowers HerbДа напиша и аз, въпреки 60+
От интервюто е видно, че етапа на тази "връзка" е флирт или
женска реакция на забежките от вече ответника Хакан ...Smiley

Млада, красива, успешна - няма да седи в карантина, минаха  около 5 месеца от раздялата.
Време ѝ е да продалжи, а Онур/Шнур може да е точно този, който ще я оцени, успокой и подкрепи.

За мен разлка от 8-години не е голяма, историята знае много по-драстични разлики ...
Скрит текст:
Разликата между мен и съпруга ми е 6 години и никога не е била проблем.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 10:59 от Vi_hi

# 667
:hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 668
Здравейте, 🌞

В Туитър са на мнение,че това си е отмъщение за Хакан Сабънджъ.

Тортата, която се въртя с надписа за втория шанс, наистина била от Хакан. Те били на път да оправят отношенията си, но точно тогава излезе новината,че Хакан С. е в афера от месец с Наз ( гадже на близък негов приятел) и нещата са ескалирали. Затова на РД ( вечерта, когато я хванаха журналистите изглеждаше тъжна и наранена). Хакан от почти 2 седмици е подложил Ханде на тормоз и нямаше как да не отвърне на удара.

Онур е идеален за целта. Има връзки, положение в обществото, уважаван е и трудно Сабънджъ могат да го засегнат.

Ако беше се появила с актьор или спортист ефектът щеше да е много слаб.

Между другото Онур го сравняват, че приличал на Джейсън Стейтъм.

А и Онур печели в случая. Предстоящият му проект се рекламира безплатно из всички соц. мрежи, благодарение на " новината".
Хубав ден на всички 😃

# 669
Ново/старо:
"Керем и екипът отпразнуваха рождения ден на Лизге на снимачната площадка на „Сърцебиене“
https://x.com/live__for_music/status/1999575070893658615

Още една фенска снимка от последния ден на сета на Çarpıntı

# 670
Забравих да спомена, че Бирсен пусна новината с всички подробности само 30- Мин след като журналистите хванаха Ханде на летището.
Май си е било планирано между Ханде и Бирсен да отмъстят на предателя Хакан С.( затова когато феновете я питаха дали има информация за достоверността на новината за предполагаема връзка на Ханде и Онур , тя не им отговаряше).
Само в канала на Бирсен новината от летището е видяна над 4,7 милиона пъти само за 12 часа.

# 671
Аз ще слезна от балкона за малко. Чета Ви редовно.

За Хакан и Ханде се оказах права - изглеждаха ми като пр двойка, особено отношението на Хакан към нея.

Не виждам и Керем с тази инфлуенсърка да са много време заедно. Ден до пладне ще е и тяхната работа.

Реално истинска любов е имало само между Керем и Ханде, слес раздялата им нито един от двамата не съм ги видяла с искри в очите по снимки с новите им/бившите им партньори.

# 672
Слизам и аз от балкона.Чета всичко и аз,всеки ден по няколко пъти.
Хич,ама хич не ми се нрави този Онур/Шнур.Който и да се появи,все го сравнявам с Керем.Като ми се смачка настроението, си пускам SCK.И си мисля,че няма такава любов с другите им бивши и настоящи половинки.

# 673
Ако сме обективни и Керем "сгази лука" и то не само с Ханде.
Започна връзка със Селин, докато беше обвързан официално с Мелиса С. 🤔

От Ханде

# 674
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Останах разочарована и от двата проекта за телевизионните канали на нашите любимци. Липсваха ми емоциите, които ме карат да заобичам всяка творба на изкуството, която ги притежава.

Много ме впечатли авторският филм на Ханде Ерчел "Два свята, едно желание"! Изгледах го, притаила дъх. Оставих сълзите и цялата палитра от емоции да струят от мен. Днес попаднах на един разкошен анализ на филма, който държа да споделя с вас. Надявам се, че всички вече сте го гледали, а ако не сте и искате края да ви държи в напрежение, тогава, моля не четете следващия текст в кавички и италик:

"Един от феновете на Ханде препоръча това прекрасно обяснение на края на „Два свята, едно желание“ (İki Dünya Bir Dilek) от Ромина Рока в Medium. Декември 2025 г.

Краят на турския филм на Кетче „Два свята, едно желание“ (2025) е един от онези, които не могат да бъдат разбрани само с логика. Той трябва да бъде прочетен със сърцето – чрез пакта, който Билге и Джан несъзнателно сключват като деца, чрез това невинно желание, което в крайна сметка определя цялата им история.

Когато Билге и Джан се срещат в детската болница, всеки от тях изпитва свой собствен страх: тя живее с крехко сърце; той се крие, за да избегне болката. Но в тази кратка среща те се учат на нещо важно: дори децата усещат приближаването на смъртта и въпреки това избират да се чакат един друг в живота.
Падащата звезда е символ.

Желанието е обещание.
Това е пакт между души, прикрит като детска игра.

Години по-късно, когато Джан изпада в кома – в същия този „подземен свят“ от „Одисея“, който някога е споменал – именно Билге го чува, вижда, усеща. Той изпълнява желанието, което е отправил като дете: „Ако някога се изгубя между световете, ти ще дойдеш и ще ме намериш.“

И тя идва - по единствения начин, който ѝ е достъпен: като се свърже с душата му, слушайки там, където никой друг не може да достигне.

Но най-дълбокият слой на филма остава във финалната сцена.

Когато Билге се срива от сърдечно заболяване и те се срещат в това гранично пространство, той прави избор, който не е метафоричен: буквално ѝ дава сърцето си, за да може тя да живее.
Това е обратно на техния детски пакт.
Този път той не моли да се върне към живот – той ѝ дава живот.
Сцената с даряването потвърждава две неща:
1. Джан никога не се събужда.
Той не се връща в тялото си. Решението му става окончателно: той „остава“, за да може Билге да живее.
2. Трансплантацията се извършва.
Билге получава сърцето си.
Последният път, когато я виждаме във физическия свят, е когато влиза в операционната.
И тогава идва краят…
Това блестящо място извън времето, където Джан чака до древна амфора – символ на това, което е открил и загубил заради друг – сякаш е олтар на това, което остава на земята след смъртта ни.
Тогава се появява Билге.
Защо е там?
Как го намира?
Ключът е в последното ѝ изречение:
„Желанието ми се сбъдна.“
Това желание не беше „да живея по-дълго“.
Не беше „да бъда излекувана“.
Трябваше да бъде с него завинаги.
И те бяха заедно.
Заедно.
Където няма тяло, няма болка, няма болест.
И така... кога умира Билге?
Филмът никога не го казва директно, но емоционалната логика – единствената логика, която сюжетът последователно следва – показва, че Билге умира по време на трансплантацията или малко след това.
Няма стареене, няма късен живот, няма последствия.
Само събиране.
И такива чисти събирания не се случват в живота – те се случват на мястото, където отиват душите, когато нямат какво повече да губят.
Краят не е трагичен.
Това е естественото изпълнение на обещанието, което са дали на деветгодишна възраст.
Тя го спаси от „подземния свят“ на комата.
Той даде сърцето си.
И двамата изпълниха обещанието си.
И накрая се срещат на единственото място, където най-дълбокото им желание може да бъде напълно изпълнено:
място, където могат да бъдат заедно завинаги.
Левитиращата амфора е почит, знак за това, което са оставили след себе си на земята.
Те вече не принадлежат на физическия свят.
Те принадлежат на свят, където желанията, родени от душата – най-дълбоките – най-накрая се изпълняват, недокоснати дори от смъртта.
Това е история за сродни души.
За договори между души, които надхвърлят времето.
За споразумения, сключени много преди любовта на възрастните и запечатани дълго след края на живота."

Общи условия

Активация на акаунт