A.B.I./Семейството е изпитание

• 7 084
  • 139
  •   5
Отговори

Сюжет:
Сериала ще разкаже историята на д-р Доан, чийто живот се променя завинаги след завръщането му у дома. Трагична автомобилна катастрофа, помрачила сватбата на брат му, го въвлича във водовъртеж от семейни и медицински тайни.
В този сериал няма да намерите обичайната любовна история - авторите предлагат да се разгледат остри социални проблеми, конфронтация на поколения и сложни медицински дилеми.
Конфликтът се основава на противопоставянето на опита и младежкия максимализъм, което позволява по-добре да се разбере същността на семейните противоречия.
Според сценаристката Ейлем Канполат, този подход помага да се разрушат стереотипите и да се разкрие пълната дълбочина на драматичния разказ.
Тук медицината не е просто професия, а мост, свързващ съдби и събития, правейки историята жива и правдива.

Доган, успешен хирург в Измир, е най-талантливото, но и най-нежеланото дете в семейството си. Когато се завръща в Истанбул за сватбата на брат си, той ще се изправи пред раните от миналото и скритите тайни.

Чагла: Загубила родителите си в ранна възраст, Чагла е идеалистичен адвокат по наказателно право, борещ се сама, за да свързва двата края и да се грижи за болната си по-голяма сестра. Нейната непоколебима отдаденост на справедливостта е подхранвана от болката, която животът ѝ е причинил. Лоялността ѝ към осиновения ѝ брат Бехрам я кара да започне работа в Hancıoğlu Holding, което ще я въвлече в мрачна семейна история и ще доведе до повратна точка в собствената ѝ съдба.

Скрит текст:
Гюлюшан: Тя се е привързала най-много към сестра си Мелек; като е бърсала сълзите на Мелек и се е опитвала да я разсмее, е потиснала чувството, че е затворена в себе си. Тя е започнала да търси собственото си щастие в усмивките по лицата на другите.

Йълмаз: Компетентен и лоялен мъж, който е до Тахир от много години. Той е доверен човек на семейството.

Алтън: Тя е съпруга на Синан. Живее под натиск да роди мъжки наследник и е толкова безмилостна, че дори би пожертвала собствения си брат.

Синан: Най-големият син от семейство Ханджоглу. От детството си той винаги е живял в сянката на Доган и баща си Тахир. След като е насочил поглед към трона на Ханджоглу, Синан е готов да жертва всичко за него.

Мелек: Зеницата на окото на по-големия си брат Доган, най-уязвимото дете в семейството. Студентка по медицина, Мелек е изтощена от години на натиск и контрол от страна на баща си. С мечтите си да стане лекарка, които се изплъзват, единствената ѝ надежда е брат ѝ Доган да я измъкне от този ад.

Фърат: Един от онези, които експлоатират най-уязвимите моменти на хората. Човек, който се е скрил в сянката на шефа си, но все пак става все по-мрачен ден след ден под тази сянка.

Нигар: Жена от Ван, която потърсила убежище в кухнята на имението Ханджъоглу, опитвайки се да носи и хляба си, и гордостта си в една и съща чиния.

Сефа: От малък е обожаван от по-голямата си сестра Алтън и е един от онези мъже, които никога не се справят добре с отговорностите. Той е разкъсван между мечтата за свобода и бремето на семейството си.

Дидем: Тя е човек, който гледа на живота малко като на клюки, малко като на преследване на възможности. В същото време тя е „най-добрата приятелка“ на Чагла, която я тласка в света на Ханджъоглу.

Фикрет: Израснал в къщата на Тахир, Фикрет е едно от онези деца, които са се научили да пазят гласа си за себе си. Той мълчаливо поема дори грешките на другите и когато Доган се върне, първият човек, на когото може да се опре в тази къща, ще бъде Фикрет.

Генко: Един от онези хора, които научиха за мрака на света още в ранна възраст. Лоялността се превърна в негов поминък; съвестта му е гласът, който изисква отчетност всеки път, когато положи глава на възглавницата.

ПРИЯТНИ РАЗГОВОРИ!

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 01:10 от cvetansk

# 1
Ооооо  много благодаря Цвети! Heart Първо ЧНГ  и второ да ни е честито завръщането на Кенан Имирзалъолу! Heart От кога го чакаме? Желая успех на сериала и да си паснат с Афричка, в което не се съмнявам! Heart

# 2
Честита тема. Не тръгвам с големи очаквания, но да видим. Кенан последно в Карагюл съм го гледала. Дано с Афра си имат взаимно уважение и със сигурност ще имат успех.
Аз съм по статистиките, деня е ок горе долу, но може и мачове да има, не съм гледала дните за тях. Можеше и по-добър, но найсе.  Определено им  трябва висок рейт за да могат да изплащат заплатите на Кенан и Афра. Кенан е с най-високата заплата за епизод за този сезон.
И да помоля да имаме взаимно уважение и без скандали.

# 3
ЧНГ, на всички момичета, които ще се включат в темата!
Бъдете здрави и щастливи!

Слагам трите фрага, които  излязоха. Необходимо е само да си пуснете автоматичния превод(моя тръгна автоматично и е доста добър), ще останете доволни.

ABİ. Първи тийзър | Вторник, 13 януари по ATV!

A.B.İ. 2. Фраг.

A.B.İ. 3. Фраг.

# 4
  • София
Да направя едно предварително включване...

# 5
Благодаря за темата и фраговете - изглежда ми интересно, поне на пръв поглед. Аз много харесвам Кенан, "Езел" все още е един от любимите сериали. "Рибарчето" съм гледала отгоре-отгоре, но Афра ми хареса като артист, независимо, че сериала беше боза. Малко ме притеснява не възрастовата разлика, а че тя ще играе адвокат, а визията й е на много младо момиче /за адвокат би трябвало поне една-две идеи да бъде по-зряла на години/.
Но, може да се получи добро съответствие между тях двамата, за химия - не знам.

На 13 януари ли започва? Ден вторник, кои ще са конкурентите му?

# 6
Мехмед: Завоевателят на света (MehmedFetihlerSultanı) (trt1),  ревност (Kıskanmak)(now tv) , ruya gibi(showtv)

# 7
Докато чакаме едно поздравче от "Карадайъ" Heart

И една кратък обзор Heart

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:58 от pipilota65

# 8
Записвам се и аз в темата.Ще гледам предимно заради Кенан.И сега феновете на Афра да не ме нападат всеки има право на мнение 😁Тя ми е много красиво  момиче ,но не ми е нещо уау като актриса поне за сега.Много шум за нищо поне за мен,но е млада и има къде да се развива ,а може би още с този проек.т Иначе ми харесват как седят един до друг въпреки разликата във възраста.

# 9
Здравейте и за много години, момичета! 🍀🤗Благодаря за новата тема и се цопвам тук, защото с нетърпение чакам АБИ! Фенка съм на Афра, но много харесвам Кенан и смятам, че е изключително харизматичен мъж и много добър актьор! Според мен двамата стоят много добре на екран, пък ще видим. Голяма драма около това дали историята им ще е любовна, но ще видим на 13 януари! Бирсена доста подклажда огъня- писа за любов от пръв поглед! Историята изглежда интересна, тийзъра и фраговете ми харесаха много, така че чакам с нетърпение епизод 1!

# 10
Привет! Hug Момичета, много се радвам , че групичката ни расте! Heart Всички са добре дошли!  И наистина се надявам за добрия тон, без обиди и скандали. Hands Pray Разбира се всеки си има вкус и мнение , но моля тези които не харесват някой от главните да не се изказват предварително! Иначе и аз си имам страхове относно рейтинга.  Щото както виждаме напоследък няма гаранция, нито от сценарий, нито пък от към известността на актьорите.  Лично аз след "Карадайъ" се впуснах в такъв маратон търсейки заместител, че малко са сериалите дето не съм гледала, но на нивото му са малко, да кажем под 10, за над 10 години. Heart А за тези които не харесват Кенан ще кажа, аз много го харесах в " Езел", но се влюбих в него в "Карадайъ", въпреки, че не харесвам мъже с мустаци. Носът му винаги си е бил такъв, погледа орлов, но усмивката - майко милаааа! Heart Дето беше писала някоя колежка, прелива от харизма! Heart Сега какви са ми страховете, не откъм възрастовата разлика, сигурна съм, че ще я преодолеят. Но, ако има по така романтични моменти, дали ще са толкова убедителни? Пример "Рози и грехове", Мурат Йълдъръм го докарва откъм погледи, но в близките сцени си личи ИИ. Дано в "АБИ" няма такова нещо! Hands Pray Та малко остана до началото, ще гледам онлайн на руски(вярвам че ще има превод), ще качвам линка тук и ще си коментирам. Надявам се да сме повече, ще е забавно! Heart

# 11
И аз ще ги гледам на руски, дано наистина има онлайн! pipilota65, разчитам да пуснеш линк🤗. Рози и грехове ги гледам, но там акцента засега не е върху любовната история, но рейтинга им е страхотен. Във вторник няма изявен фаворит с висок рейтинг над 7-8, така че според мен е добре като ден.

# 12
за капак в деня на премиерата има мач с галата

# 13
за капак в деня на премиерата има мач с галата
Ами да го почват на 6ти, какво чакат? Heart Ма то па женичките едва ли ще гледат мач. Joy Дано имат 2 телевизора в къщи! Joy

# 14
Я и аз да се разпиша, но го правя заради хората в темата и cvetanck 🥰

Не съм от най - най - големите фенове на тур.сериали, пиша само в няколко теми и гледам само две заглавия. Кенан никога не съм го гледала, а Арфа само в ролята на Тюлин и партньорка на Чаатай в Йешилкам.  Спомням си, че не ми стана любимка, така че едва ли ще стане сега. На мен ми е по-интересно да чета вас, а сериала ще го погледна от любопитство. Разликата в годините на ГГ не ми е проблем, ако изобщо се стигне до романтични сцени с тях.

Общи условия

Активация на акаунт