A.B.I./Семейството е изпитание

• 7 233
  • 139
  •   8
Отговори
# 30
  • Варна
Божке, намерих ви!
Пипилота, от Карадайъ те помня, много ми липсва онази групичка!!! Галка и Косето, Вичоми и Селфи - също!
Аз не знам кое ме забавляваше повече, сериала или нашите обсъждания, но се присъединявам тука, с вас съм.

# 31
О, какво отброяване само правят АБИ

Отброени часове, неочаквани повратни точки! ⛓️‍ ABİ💥
. започва с първия си епизод във вторник от 20:00 по ATV!

Публиката ще гледа една енергична и вълнуваща история.
Синан Тузджу, който се готви да се завърне на екраните като героя „Синан“ в сериала „ABİ.“, продуциран от OGM PICTURES, и брои дните до срещата си с публиката по ATV, говори за новия си проект и ролята си.

Синан е човек, който е бил потискан от баща си в продължение на години...

Синан Тузджу, който играе образа на „Синан“, най-големият син на семейство Ханджъоглу и наследник на едно от най-големите туркменски племена във Ван, каза следното за ролята си в проекта: „Синан е човек, който е бил потискан от баща си в продължение на години. Той прекарва младостта си във Ван по заповед на баща си, като му е забранено да идва в Истанбул. Той чувства натиска на баща си в продължение на години, дори се жени под този натиск, но се разбира много добре със съпругата си и успява да я обича. Най-голямата му цел е да поеме семейството след баща си и той е човек, който може да рискува всичко за това. Натискът, който изпитва от години, е създал тревожност у него и всичките му действия са тромави заради това чувство.“

„Публиката ще гледа една енергична и вълнуваща история“, каза той, споделяйки мислите си за проекта. „Преди всичко, публиката ще гледа една енергична и вълнуваща история. Мисля, че конфликтите между всички герои в семейство Ханджоглу и драматичната история, която ще възникне от тези конфликти, ще бъдат много добре приети от публиката. Имаме и прекрасен актьорски състав; наслаждаваме се да играем всяка сцена на снимачната площадка както с ветерани актьори, доказали се през годините, така и с млади колеги, които се наслаждават на работата си.“

Толкова е променен, че не можах да го позная на индивидуалните плакати. А на тази снимка като го видях и си викам, аз много го харесвам как така не го познах там.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 19:26 от cvetansk

# 32
# 33
Ето го и в You Tube Heart

Между другото да кажа, понеже и аз поглеждам темите на АФРАМ. Joy Нищо лошо за Афра не сме казали тук, за разлика от тях.  Това беше и идеята за темата, да се концентрираме върху сериала, а не да го сравняваме с "Рибарче" или да се караме относно кой чий фен е!  Аз съм фен на Кенан, а не на Мерт, и не на Афра, поради това, че харесвам мъже! Joy Но нищо против партньорките им нямам. Да се знае! Heart

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 21:48 от pipilota65

# 34
  • Варна
Преди време си представяхме Кенан в докторска роля, ей на, чули са ни.

# 35
Аз харесвам Кенан много, но съм фенка на Афра и Мерт! 😁Пиша в една от темите за Афрам. Надявам се, че не е проблем да пиша и тук. За мен единствено е важно да няма нападки и обиди. Никой не е длъжен да харесва всички,  но е важно да има взаимно уважение! 🤗

# 36
Аз съм си освободила вторника. Така че да видим какво ще ни покажат. Само се надявам да няма чужда намеса в сценария , защото смятам че Кенан не би го позволил и веднага би си тръгнал. Дано достатъчно той и Афра правят реклама на сериала и канала да дава повече повторения за да имат достатъчно добър рейтинг.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 22:00 от itshristina

# 37
  • Варна
Да, не е нужно да се напада и категоризира, всеки има пристрастия и е редно да се уважава мнението на другия.

# 38
Аз харесвам Кенан много, но съм фенка на Афра и Мерт! 😁Пиша в една от темите за Афрам. Надявам се, че не е проблем да пиша и тук. За мен единствено е важно да няма нападки и обиди. Никой не е длъжен да харесва всички,  но е важно да има взаимно уважение! 🤗
Разбира се, всички са добре дошли и всяко мнение трябва да се уважава, няма как да харесваме всички едно и също.  Всеки може да изкаже мнение от лична гледна точка, без да обижда . Hands Prayhttps://www.youtube.com/shorts/ROI7B2CRG4w

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 20:52 от pipilota65

# 39
# 40
Много креативни постери правят за сериала. Браво!

Животът ни е учил на трудности, но никога не е намалявал силата на справедливостта!

„Публиката очакват много изненади!“
Дирен Полатогулари, който се готви да се завърне на екраните като героя Бехрам в сериала „ABİ.“, продуциран от OGM PICTURES, и брои дните до срещата си с публиката по ATV, разказа за новия си проект и ролята си.

„Стилът и идентичността на сценария ме впечатлиха много“,
каза Полатогулари, говорейки за факторите, които най-много са повлияли на решението ѝ да приеме ролята. „Едно от нещата, които най-много са ме повлияли да приема тази роля, беше сценарият. Сценарият имаше много добър стил и идентичност. И разбира се, нашата продуцентска компания. Заедно сме от много години, разбираме се много добре, обичаме се. Актьорският състав също е много добър, всички са приятели, които много обичам.“

„Жив и дълбок герой.“
Актьорът, който също така даде насоки за героя, когото превъплъщава, описа Бехрам с думите: „Жив и дълбок герой. Чувствителен и с много здрава основа, така че няма да издавам твърде много спойлери.“

/автоматичен превод/

# 41
Е не може батЮ да мърда, да е със звук и картина и аз да не изпадна от балкона Stuck Out Tongue Winking Eye Както каза Великова Kissing Heart Пепи Kissing Heart навремето бяхме готови ням патоанатом дори да го гледаме само и само да мърда там Stuck Out Tongue Closed Eyes пък то, ехеее…. мечтЪ

Айретен комплЕ с младо агънце Heart Eyes Разкош! Да почват!

На всички списващи, преписващи и преминаващи през темата - Мараба Hug Hug Hug

# 42
Е не може батЮ да мърда, да е със звук и картина и аз да не изпадна от балкона Stuck Out Tongue Winking Eye Както каза Великова Kissing Heart Пепи Kissing Heart навремето бяхме готови ням патоанатом дори да го гледаме само и само да мърда там Stuck Out Tongue Closed Eyes пък то, ехеее…. мечтЪ

Айретен комплЕ с младо агънце Heart Eyes Разкош! Да почват!

На всички списващи, преписващи и преминаващи през темата - Мараба Hug Hug Hug
ЖДНБ! Heart Галка страшно се радвам, че се появи! Как само ми липсвашееее! Heart

# 43
  • Варна
Galka, хошгелдин!
Гледам, пак с Ейлем Джанполат ще си имаме работа. Едно време като гътнаха майка му на Махир и малкия сладур, се клехме, че майките ни да играят в нейн филм, няма да гледаме, ама на... пак на балкона.

# 44
Galka, хошгелдин!
Гледам, пак с Ейлем Джанполат ще си имаме работа. Едно време като гътнаха майка му на Махир и малкия сладур, се клехме, че майките ни да играят в нейн филм, няма да гледаме, ама на... пак на балкона.
Дай сега с добро, сестро, Hug за вампира в предното дизи да набедим Сема пък тая да я пишем бяла и добра белким ни прочете отгоре и пише сега не с лявата, а с дясната ръка, че да не прераснат клетвите в това повече хич нищо да не гледаме 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт