A.B.I./Семейството е изпитание

• 7 386
  • 141
  •   11
Отговори
# 45
по-принцип атв пускат стрийм в youtube и може и там да се гледа за тези които не гледат с руски преводач.

# 46
# 47
Малко остана момичета ☺️

Резюме и кадри:

Доган, успешен хирург в Измир, е принуден да се върне при семейството си след години на отчуждение, породени от трудностите му в спешното отделение. Пристигайки в Истанбул за сватбата на сестра си, Доган се изправя срещу минали оплаквания, които е смятал, че е оставил зад гърба си, озовавайки се в центъра на борбите за власт в семейство Ханджоглу. От едната страна е авторитарният баща Тахир, а от другата - амбициозният му по-голям брат Синан...

Пристигането на Доган нарушава равновесието в семейството; докато Чагла, млада и красива адвокатка, водена от чувство за справедливост, неволно е въвлечена в този хаос заради любимия си по-голям брат Бехрам. Пътищата им се пресичат безвъзвратно и съдбите им започват да се пренаписват. Неочаквани събития принуждават Доган, против волята му, да прекара много повече време със семейството си, отколкото е планирал.

# 48
  • Варна
Ау, ще почва с кавга, май! На третата снимка като да се карат изглежда.

# 49
Снимки от Епизод 1

Кенан Имирзалъоглу: „Доган е човек, който се е научил да оцелява, като е стоял далеч от семейството си. Макар че е смятал, че е изградил спокоен живот, завръщането му в Истанбул го принуждава да се изправи срещу миналото, от което е смятал, че бяга.“

Афра Сарачоглу каза следното за героинята Чагла, която тя превъплъщава в сериала: „Чагла е млада жена, която се опитва да защити себе си и семейството си около раните си. Тя е многопластов персонаж и е много отворена за промяна. Чакам да видя в каква посока ще поеме с изборите си.“

# 50
Оф, не останаааа, утрееее! Heart До сега си преглеждах старите теми от "Карадайъ". Heart ето и най новото от продукцията. съжалявам, ама не знам как да визуализирам тия късите клипчета. Joy https://www.youtube.com/shorts/cTSjPt7cTvM

# 51
Пипилота, тези ленти не могат да се визуализират.  А много ги харесвам.
Утре започва един колумбийски сериал,  който чакам отдавна и там най-хубавите неща са напускани на лента.

# 52
# 53
ABİ. Първи епизод - ексклузивен дигитален преглед

Прегледа ми хареса. Доган много  добре се бие за лекар. Интересно в какво се е замесила фамилията му.

# 54
  • Варна
Ха така! Батю е хирург, трябва да си пази ръцете. Затова повечко с краката ще ги бие този път.
Hands Muscle

# 55

Прегледа ми хареса. Доган много  добре се бие за лекар. Интересно в какво се е замесила фамилията му.
Оха, Доан ще покаже на аби си! Joy Heart

# 56

А представяте ли си, ако доктора беше с официАлен анцунг като баш бабаитите какво търкале щеше да стане 😂😂😂😂

Девойки 😊😊😊

# 57
Привет на всички, познати и непознати! Регистрирах се наново, забравила съм как се пише тук ...и готините емотикони , с които точехме лиги по батЮ не можах да видя. Въпреки, че и той, и аз, май сме поостарели за такива работи Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама доктор Доан Ханджъолу е атеш. Nature Fire Не разбрах точно каква му е спеиалността - обща хирургия или ортопедия, но явно сам си набира пациентелата. Първо ходи  и ги биЙ, после ги вкарва да ги шие по клинична пътека Head Band

# 58
  • Варна
Косе, добре дошла!
Хиля се на спирката в тъмни зори с твоя коментар. Навъртяха се годинките, ам ая как се стекохме като се размърда Батю...

# 59
Ай, не остана! Hug Hug Hug

Косева Kissing Heart Heart

Първи епизод бу гедже, Stuck Out Tongue Winking Eye по нашему 19:00 часа

Линкове за превод в ефир на руски по-късно някоя добра душа, ако може да сподели Hug
За останалите - кимане с разбиране и тук там удордисване Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт