Къде в Пловдив??? - 111

• 17 136
  • 453
  •   1
Отговори
# 180
  • Plovdiv, Bulgaria
Има ли някой идея в коя аптека разреждат капки Атропин за очи? Лекарката каза, че не във всички и ми спомена за аптека Язова до градската градина, но ми идва далече и не знам къде да паркирам.

# 181
Има ли някой идея в коя аптека разреждат капки Атропин за очи? Лекарката каза, че не във всички и ми спомена за аптека Язова до градската градина, но ми идва далече и не знам къде да паркирам.
✓Аптека 36.6 Билкова, на ъгъла на ул. Победа с ул. Драгота

✓Аптека 36.6 на улицата към Събота пазара, до църквата

# 182
Момичета, привет!
Моля за информация - във всяко ДКЦ ли може да се издаде медицинско за категория С?
Blue Heart

# 183
Момичета, привет!
Моля за информация - във всяко ДКЦ ли може да се издаде медицинско за категория С?
Blue Heart
Да, стига да има всички специалисти, които трябва да го заверят
Със сигурност в ДКЦ 1, ДКЦ 2 и МЦ Хипократ има, по едно и също време.

# 184
Кло, благодаря ти !! Blue Heart
Никой не ми вдига в ДКЦ 2, исках да питам, от 1.30 звъня...
В Смирненски същата работа.
Хипократ - ще звънна сега.

Редактирам се - в Хипократ ми откликнаха, в понеделник сутрин сме там. Още веднъж благодаря Flowers Hibiscus

# 185
Здравейте, някой може ли да ми препоръча химическо чистене в Пловдив за дамско палто.

# 186
Здравейте, някой може ли да ми препоръча химическо чистене в Пловдив за дамско палто.

В коя част на града?

# 187
  • Пловдив
Добро утро!

Момичета, трябва ми часовникар в Кючука, за корекция на верижка, не за ремонт. Обикновено си ходя при един на Капитан Райчо, но не ми е удобен като локация в случая.

# 188
  • Пловдив
Добро утро!

Момичета, трябва ми часовникар в Кючука, за корекция на верижка, не за ремонт. Обикновено си ходя при един на Капитан Райчо, но не ми е удобен като локация в случая.
до парк Белите брези, ама не знам уличката как се казва. От страната на ресторанта.

# 189
  • Пловдив
Химическо ползвам в Тракия на паркинга на Т-маркет, зад историческия музей и в мол Пловдив.

# 190
  • Пловдив
Накъде да се насоча утре?-Бриколаж,Практикер или Баумакс?
Искам да ми сковат рамка от дъсчици,на която с такер да опъна платно за рисуване. Може и те да ми го закрепят де. Ще го нося. Но имам такер,така че ако някой ми направи рамка, мисля че ще се справя.

# 191
Накъде да се насоча утре?-Бриколаж,Практикер или Баумакс?
Искам да ми сковат рамка от дъсчици,на която с такер да опъна платно за рисуване. Може и те да ми го закрепят де. Ще го нося. Но имам такер,така че ако някой ми направи рамка, мисля че ще се справя.
Готови рамки, които вие може да си сглобите има в магазин Маестро Пан,срещу дом на Техниката,на ъгъла на Гладстон  улицата,май Виктор Юго,ако не се лъжа.

# 192
  • Пловдив
Бях в Бриколаж.
На щанда с рамкиране служителят ми каза,че ще му отнеме месец (!!!) и ще ми струва 30лв.
Препоръча ми да си купя материали и да си направя. Два м. летва,метални ъгли и видии за тях около 10лв.
Сега трябва да запретна ръкави.
Маестро Пан го зная много добре,но не ми е хрумвало,че там може да има и това.
Ще зная.
Благодаря!

# 193
https://maestropan.net/produkt/klinovi-podramki-na-letvi/?srslti … r4461oXGCg6C3J__7
Това съм купувала да си опъвам рисунките по номера.

# 194
  • Пловдив
Имам нужда от осветителни тела за хола. Къде ще ме насочите? 🍀

Общи условия

Активация на акаунт