Къде в Пловдив??? - 111

• 16 392
  • 439
  •   1
Отговори
# 390
Хартиени торбички на много добри цени има точно срещу детската кухня на “Ген. Данаил Николаев”. Магазин за опаковки, торбички, чували.
Пици- за мен фаворит са Розмарино, въпреки, че качеството доста падна с новите собственици. Много приятно съм изненадана последните пъти и от Каза Петралия.

# 391
  • Майничка
Тези, които са с период на фактуриране на тока от ЕВН към девето число и  плащане 10-20, имате ли излезли фактури? В сайта ЕВН Плюс ми излиза, че нямам фактури за периода, а плащам за 2 жилища.

# 392
Някъде в района на НАП има ли място,където могат да ми съдействат с попълване на документи?

# 393
  • Пловдив
Какви документи, в НАП на всички възможни декларации има образци за попълване.

# 394
Тези, които са с период на фактуриране на тока от ЕВН към девето число и  плащане 10-20, имате ли излезли фактури? В сайта ЕВН Плюс ми излиза, че нямам фактури за периода, а плащам за 2 жилища.
Не, няма и при мен.

# 395
Забелязвам че 3 сметки ми закъсняват - за домоуправител, за вода и за ток...

# 396
  • Пловдив
При мен сметки от 1/01 за ток и две сметки за вода, както и Виваком си излязоха в срок. Питайте банката, може при тях да има проблем. Аз съм на ОББ.

# 397
  • Майничка
Какво общо има банката, аз проверявам за фактура в приложението на доставчика?

# 398
И аз съм към ОББ...
Получих сметки за кабелна и втори домоуправител, и това е.
Снощи влезнах в системата на Ариете (домоуправител 1), там нямах излезнали задължения, затова си мисля че в тях си е забавянето.

# 399
И аз нямам от ЕВН сметка, а винаги е излизала на десети.

# 400
Говорих с позната в EVN. Имат забавяне при тях за фактурите от 9 януари. Не звънете на банките. Проблемът не е там.

# 401
  • Пловдив
И аз нямам от ЕВН сметка, а винаги е излизала на десети.
+1

# 402
Моите сметки към ЕВН, които винаги са излизали на 01 ги получих на 02. Само Кулбокс се забавиха с една седмица.

Наистина ли Розмарино е с нов собственик? Не съм ходила скоро и тези дни мислехме да го посетим. Жалко, ако са развалили качеството.

# 403
И аз очаквах фактура на 9-ти, е такава така и не е излязла до момента.

# 404
  • Пловдив
Къде да хапнем вкусни пици освен Ориджинале и  Специале?

Casa di Fratelli

Общи условия

Активация на акаунт