Къде в Пловдив??? - 111

• 16 879
  • 446
  •   1
Отговори
# 225
От макарон бг. Те предлагат такива преживявания.

# 226
https://www.timescape.bg
https://questionrooms.bg и двете стаи предлагат ваучери, но как става по празниците доставката ще трябва да разберете по телефон.

А за тийн рожден ден подходящо е Канго  забавление. Марио Посталов организира рожденни дни в неговата зала.

# 227
  • Пловдив
Моята като беше тийнка правихме РД на конната база в Ягодово. Много бяха доволни всички.

# 228
Вижте ТрипълАрт за рисуване. Два пъти водя дъщеря ми на рождени дни, харесва им.

# 229
Здравейте,
Честита Коледа!
Бихте  ли ми препоръчали магазин за ортопедични стелки, от който сте доволни?
Прави ли се предварителен преглед?
Става въпрос за дюстабан на сина,  млад човек е.
Щастливи празници!

# 230
Здравейте, не можах да намеря по-подходяща тема, затова ще питам тук. Моя позната закупи пералня преди месец и половина. Същия ден се оказа, че не работи. След седмица дошъл техник и казал, че трябва да се поръча скъпа част и че ако до месец не може да бъде поправена, ще бъде заменена. Обаче в гаранционната карта не е записал датата на посещението от техника. След месец той дал информация, че пералнята не може да се поправи, за което той написал протокол и го изпратил за одобрение в София. С оглед празниците не се знае кога ще стане. Може ли да се ускори процесът по някакъв начин? И когато решат да я сменят, кой трябва да осигури свалянето на старата пералня от етажа, на който е, до долу? Беше с безплатна доставка до адрес. Ще се радвам, ако някой е имал такъв проблем и отговори от личен опит.

# 231
Маркита и железарският магазин на ул. "Лерин" не работят. През уикенда работят ли строителните хипермаркети и евентуално дали някъде има актуална информация за работното им време? Ако се сещате и за някой подобен магазин, който е по-близо до Смирненски, ще е супер!

# 232
Маркита и железарският магазин на ул. "Лерин" не работят. През уикенда работят ли строителните хипермаркети и евентуално дали някъде има актуална информация за работното им време? Ако се сещате и за някой подобен магазин, който е по-близо до Смирненски, ще е супер!
Долче, в посока Прослав, минава се Лукойл -а и след 20 - 50 метра в дясно се влиза в двор с магазин за такъв тип материали. Подобно на Тери 999 на Лерин. Мисля, че се казва ЕЛБО.

# 233
Здравейте, развали ни се електрическата месомелачка.
Дайте препоръка за сервиз. В района на панаира сме, ни няма проблем в която и част на града да я закарам.
Благодаря предварително.

# 234
  • под тепетата
Виж коя марка е първо. Според нея търси сервиз. Ако пазите гаранционната карта, в нея са изброени по градове.

# 235
Весела Коледа! Моята тийнка обяви, че иска да си празнува някак си по-различно РД. Не иска в къщи, никакви арт занимания. Към 15 души ще са. Гледах залите под наем - ама 300-400лв само за наем ми е малко уау. Дайте моля ви идея?
Вижте по-добре  в заведения със самостоятелни зали. В "Екстрийм" в Кичука на втория етаж сме правили парти с DJ и в цената влизаха само кувертите на децата и отделно хонорора на Dj-я по 50лв на час.

# 236
Здравейте,
Честита Коледа!
Бихте  ли ми препоръчали магазин за ортопедични стелки, от който сте доволни?
Прави ли се предварителен преглед?
Става въпрос за дюстабан на сина,  млад човек е.
Щастливи празници!
Магазина срещу съда ,в пресечката на светофарчето , а също и на Иван Вазов,някъде по средата . Стелките са Aetrex, за магазините ми избяга името.
Стъпва се на една машина и тя прави прегледа.  Около стотина лв.струват.

# 237
Цитат
Магазина срещу съда ,в пресечката на светофарчето

Да предупредя, че персоналът в него е меко казано недоброжелателено настроен към клиентите. Мое  предположение е, че бяха персонал. Не ми се вярва такова отношение от собственик

# 238
  • Пловдив
Потвърждавам за персонала на този магазин. Меко казано странно държане с клиентите, освен че ги мързи да ти покажат стоката, пък да не говорим да ти донесат друг номер от склада. Чудих се и аз дали не са собствениците, но няма логика да са, то и няма логика да са персонал и някой да им плаща при това отношение.
ПП: поне се успокоих, че не е било само лично към мен, а и към други. Wink

# 239
С мен са били любезни и не съм ставала свидетел на нелюбезно отношение с други клиенти. Няколко пъти съм купувала стелки,но преди година поне. Последно си купих от немския Амазон,за сходни проблеми в ходилото. По- евтини,но ми вършат същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт