Къде в Пловдив??? - 111

• 17 086
  • 453
  •   2
Отговори
# 240
  • Пловдив
Подоложката ми също извършва преглед на стъпало на машина, но не съм се интересувала от къде поръчва стелки.

# 241
  • Пловдив
Подоложката ми също извършва преглед на стъпало на машина, но не съм се интересувала от къде поръчва стелки.
прави ги там...всъщност самата машина ги прави по стъпалото. Аз така знам.

# 242
  • Пловдив
Да, индивидуални са по нуждите на стъпалото.

# 243
Мога ли да заведа в Спешното в Хирургиите дете на 14 г. с болки в гърлото/сливиците? Предполагам, че там има добри специалисти, голяма болница (ако се наложи нещо)?🤔 Заедно с другите хора ли чакаме за ред там или долу на входа могат да ни насочат към педиатър?

# 244
За 14 годишно дете ще ви изпратят в Педиатрията. Мисля, че те са на Васил Априлов. Личният ви лекар няма ли договор за поемане на пациентите му през почивните и празничните дни. Нашата има договор с 6-150 на Ресторант Стадиона. Там съм водила децата. Болките в гърлото/сливиците не ги считат за спешно състояние. Утре е работен ден.

# 245
Там става ли и за бебета под 1г или само за по големи деца? И нашия ЛЛ има договор със същите.
За 14 годишно дете ще ви изпратят в Педиатрията. Мисля, че те са на Васил Априлов. Личният ви лекар няма ли договор за поемане на пациентите му през почивните и празничните дни. Нашата има договор с 6-150 на Ресторант Стадиона. Там съм водила децата.

# 246
Долче, не е за Спешното. А и детето е голямо, дай нещо за Т, ако има, и за смучене, до утре. Гранофурин също може.

# 247
За бебета бих отишла направо в Педиатрията на Васил Априлов.

# 248
Кло, със същите има договор и ЛЛ, обаче никога не ни се е налагало да прибягваме до услугите им и не съм много ориентирана. 6-150 бяха до Хипократ, нали?🤔
Дева, давам, но болките и' в гърлото са зловещи и обмислях всякакви варианти. Възможно е да е за антибиотик. Дано утре успеем вече да се свържем с ЛЛ!

# 249
Не. В блока на ресторант Стадиона, срещу ДКЦ 2. Кръстовището на Шести септември/Васил Априлов, входа на блока с аптеката и Т Маркет, от към Шести септември.

# 250
  • Пловдив
Ангал срей е с лидокаин. За силни болки обезболява чусесно. А утре на УНГ.

# 251
Кло, да, същото имам предвид, но може и това наблизо да не е Хипократ и да му бъркам името.
Имаме спрей Тантум Верде, таблетки за смучене Ангал и Проповит С. Болката в гърлото и сухотата не се повлияват почти от нищо, не знам какво е това чудо...
Благодаря на всички!

# 252
  • под тепетата
Всички пъти , в които съм била с ковид, съм чувствала сухота и жажда. Лимон със сода облекчава болките в гърлото.

# 253
Да, по принцип при КОВИД има силни болки в гърлото, който е със сливици. Аз нямам и болки не съм имала, само сухота и драскане.

# 254
За стелки и диагностика на проблемни ходила препоръчвам ViStep в Гранда, на партера.

Общи условия

Активация на акаунт