Къде в Пловдив??? - 111

• 16 814
  • 446
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Някой знае ли в Пловдив бижутерия, която изработва бижута с материали на клиента? Искам да дам злато и един камък и искам да се изработи пръстен.

# 256
  • Пловдив
Някой знае ли в Пловдив бижутерия, която изработва бижута с материали на клиента? Искам да дам злато и един камък и искам да се изработи пръстен.
Мисля, че по Отец Паисий всички биха ти изработили пръстена.

# 257
Оказа се, че нашата педиатърка има договор с Пловдимед (Детска денонощна поликлиника) в SPS. На вратата на кабинета и' пише само с 6-150 - което се оказа, че било само за възрастните, а за децата в Пловдимед (за първи път ги чух днес). Дадоха ни направление, не сме плащали нищо, но може и без направление (не знам тогава на какви цени). Може да е полезно на някого.

# 258
Здравейте, някой може ли да препоръча фризьор в центъра, който да подстриже детето? В Пъзел вече ми идва скъпичко.

# 259
Привет!
Моето питане днес е къде в Пловдив си водите децата на тренировки - боен спорт с по-малко ритане в главата, плуване, гимнастика, или друга активност, която им допада, а аз не съм се сетила?

Весело посрещане на Новата година Sunglasses

# 260
Снощи бях в Лекси на бул. Марица, погледнах работното време и ... не го запомних.
Моля, някой да ми каже с какво работно време е днес магазинът.

# 261
Снощи бях в Лекси на бул. Марица, погледнах работното време и ... не го запомних.
Моля, някой да ми каже с какво работно време е днес магазинът.

До 22 е този на Гранда, питах вчера на касата. Предполагам, че до толкова ще са и другите.

# 262
Тук има таблица за супермаркетите
https://podtepeto.com/aktualno/praznichno-rabotno-vreme-supermar … lovdiv-2025-2026/
Моите деца ходят на спортна гимнастика в залата до басейн Младост.

# 263
Привет!
Моето питане днес е къде в Пловдив си водите децата на тренировки - боен спорт с по-малко ритане в главата, плуване, гимнастика, или друга активност, която им допада, а аз не съм се сетила?

Весело посрещане на Новата година Sunglasses
Гимнастика -в залата на Гребна база за гимнастика, плуване- в зала "Сила", карате-ДаДаО (имат школи в различните квартали).

# 264
Бразилско Жиу Жицу тук и фехтовка. Залата по фехтовка е срещу Селена и Лекси на Пещерско.

# 265
Честита Нова Година на всички! В търсене съм на благотворителния календар за Българската федерация по художествена гимнастика на Първа инвестиционна банка, но за съжаление не успявам да намеря такъв за продажба никъде. Във всички клонове на банката ми казват, че нямат налични.
Ще съм много благодарна, ако някой може да ми съдейства.
Благодаря предварително! 😊

# 266
  • Пловдив
Утре мол Марково тепе ще работи ли?

# 267
Утре всички молове, вериги хипермаркети и т.н. работят.

# 268
Преди няколко месеца ми дадохте насоки за покупка на лаптоп и си взех такъв от Pic computer.
Сега ми трябва телефон. Свързах се с едно магазинче на Руски до гарата, но ще трябва да изчакам да дойдат дадените модели.
Предложете други такива специализирани магазини, малки, проверени, различни от големите хипермаркети.
Едно време тази улица беше осеяна с такива,  сега сигурно се броят на пръсти.
Сещам се и за един Вега на малката главна. Става въпрос за среден клас телефони.

# 269
Вега отдавна са само онлайн. Ако не държиш на място физически, може онлайн да поръчаш на сайта им и на другият им сайт Щепсел. Не мога да припоръчам малък магазин с физическа наличност и избор.

Общи условия

Активация на акаунт