Къде в Пловдив??? - 111

• 16 662
  • 443
  •   2
Отговори
# 270
Иди си в офис на оператора, който ползваш. Разгледай и си харесай модел.
Поръчай си го онлайн, обикновено има избор на по-добри цени.. два поръчах преди Коледа.
Или си преподпиши план от оператор с телефон, ако скоро ти изтича договора.

# 271
  • Пловдив
Преди няколко месеца ми дадохте насоки за покупка на лаптоп и си взех такъв от Pic computer.
Сега ми трябва телефон. Свързах се с едно магазинче на Руски до гарата, но ще трябва да изчакам да дойдат дадените модели.
Предложете други такива специализирани магазини, малки, проверени, различни от големите хипермаркети.
Едно време тази улица беше осеяна с такива,  сега сигурно се броят на пръсти.
Сещам се и за един Вега на малката главна. Става въпрос за среден клас телефони.
Вижте в Ардес. Ние от там купуваме компютърна техника и телефони.

# 272
От години ползвам сайта Пазарувай.бг. Първо си избирам модел телефон, при оператор или в магазин за техника, след това поръчвам от сайт. Никога не е имало фал. С изключение на емаг. От там повече никога телефон не взимам.

# 273
От години ползвам сайта Пазарувай.бг. Първо си избирам модел телефон, при оператор или в магазин за техника, след това поръчвам от сайт. Никога не е имало фал. С изключение на емаг. От там повече никога телефон не взимам.
Точно

# 274
Някой знае ли дали все още има коледен базар на центъра или вече е приключил?

# 275
  • Майничка
Базар "Капана", на мостчето, приключи, къщичките с храна и напитки са до неделя.

# 276
И аз ползвам Пазарувай.бг, за всички неща. Телефони имаме 2 от Емаг, но повече от тях няма да поръчвам. Той втория беше по изключение, с BGN точки.

# 277
Защо никога повече няма да поръчате телефони от Емаг? Имам поръчани от там, не съм имала проблем.
Питам, за да не поръчвам и аз Grinning

Къде да отида да ми почистят зъбен камък? Сега гледам в една клиника почистване с лазер 240лв. Доста ми се вижда. Може и да е нормално, от миналата година не съм чистила. Моят зъболекар ще отсъства до края на февруари, а ми е наложително.
В района на 2ДКЦ ако е, ще ми е най-удобно. Но и в други квартали да е, не е проблем.

# 278
  • Пловдив
Проблемът с емаг е с гаранционното обслужване. В чудо се видя едта позната с тях. Техника от тях няма да купя никога.

# 279
Хоп-Троп!, за почистване на зъбен камък ти препоръчвам д-р Дюлгерова. Кабинетът е на бул. Свобода 3. Пиши ми на лични, ако искаш телефон, за да запазиш час.

За емаг dundi73 го е казала много точно. В чудо се видяхме с един телефон за дъщерята. Два пъти пращахме в сервиз, след около 6 месеца ми възстановиха парите, не подлежал на ремонт. Да ти се появи на екрана едно стилизирано зелено човече и да се сбогува с теб, не го пожелавам никому.

# 280
Къде мога да намеря текстилни папки с цип утре,в краен случей каквито и да е защото книжарниците  до нас не работят,а тези в моловете май не съм виждала да предлагат такива.

# 281
От Лекси на бул. Марица съм купувала преди  текстилни папки с цип. В Джъмбо вероятно също има.

# 282
От Лекси и аз съм взимала, скоро не съм търсила. И в Метро преди имаше, сега нямам идея.

Ужасихте ме с тези от Емаг! Дано не се налага да се занимавам с тях и повече нищо няма да поръчвам.

# 283
Пращат в Румъния за сервиз Емаг и затова е бавно, но пак до 1 месец обещават връщане.
Аз също съм купувала телефон от тях, но беше отдавна. Към края на гаранцията май даде някакъв дефект и им звънях за сервиз, но той взе че сам се оправи и не ми се наложи да им го пращам.
За другите търговци не знам как стои въпроса със сервиза.

# 284
Заради гаранцията, да. Първия телефон беше за дъщеря ми, преди 10+ години, пращахме го обратно за ремонт.
Сега колежка има големи ядове с една прахосмукачка, още не може да се разбере с бота дали сервиз ще ползва, или ще я върне и ще ѝ върнат парите.
Обаче пък всичките ми уреди без хладилник и пералня са от тях, да чукам на дърво, не са дали дефект, изтече им гаранцията.

Общи условия

Активация на акаунт