Къде в Пловдив??? - 111

• 16 586
  • 440
  •   2
Отговори
# 285
  • Пловдив
Техниката ни е почти от емаг, включително и телефоните. Не сме имали до сега проблем.

# 286
  • Пловдив
Купувала съм телефони от магазини, винаги като е имало проблем  и е трябвало да ползвам гаранцията е ужас. Независимо от къде е вземан. От частен магазин, от хипермаркет от рода на Технополис, от М-тел. Все едно и също - пращат до някъде, чакат да се върне и минава месец, докато го оправят, ако изобщо го оправят.

# 287
Така е, но Емаг искат да им го изпратиш, а от тукашен магазин го носиш в магазина.

# 288
  • Пловдив
За много години, момичета!
Бъдете живи и здрави и нека най- доброто предстои именно през 2026-а година!

Имам едно питане, от раздел “тъпи въпроси”, за което не намерих информация в Гугъл или пък не бе актуална. В градски транспорт, който ползвам изключително рядко, но го предпочитам пред такситата не по финансов показател, забелязах монтирани някакви “чек/пей терминали”. Може би не се наричат така, нооооо какви карти четат? Нужно ли е да се купува специална карта за ГТ и в нея да се вкарва определена сума или може със стандартните платежни карти? Трябва ли да се сваля някакво приложение за целта?

# 289
  • Майничка
Това са четци за карти за ГТ, с банкови карти не стават.

# 290
Четците са само за карти от този вид

# 291
  • Пловдив
А-хаааа, ясно. Благодаря много, момичета!

# 292
Къде мога да намеря текстилни папки с цип утре,в краен случей каквито и да е защото книжарниците  до нас не работят,а тези в моловете май не съм виждала да предлагат такива.
Намери ли папки?
В малка квартална книжарница видях, че има и работи в момента. На колелото на Панаира, до аптека Марешки.

# 293
  • Пловдив
И в Лекси на Марица има от тези пликове с цип различни цветове и размери. Не знаех, че ги водят текстилни, струва ми се, че са от някакъв PVC материал.

# 294
От влагоустойчив текстил са търсените.

# 295
Момичета, тъй като съм от Асеновград и не ми се ходи да бия път напразно -молбата ми е ,ако някой е минавал през Главната днес може ли да ми каже дали пред Тавекс има пак опашки, не ми се чака заради хората юрнали се да обменят евро срещу левове. Благодаря на всеки, който реши да ми даде информация!

# 296
Билетите за ГТ 0.51 евро ли са? Никъде не намирам информация.

# 297
Да, януари е 51 евроцента, като по отзиви на познати, контрольорите отказвали да приемат центове и евро Grinning Очаква се решение, но чак февруари да направят цената 50 цента.

# 298
  • Пловдив
Би трябвало да са 1 лв. още. Някъде така четох. Иначе /пак би трябвало/ да ги закръглят на 0.5 евро.

# 299
В момента в лева са 1 лв, в евро - 0.51. От февруари ще са 0.5 евро.

Общи условия

Активация на акаунт