Къде в Пловдив??? - 111

• 19 292
  • 505
  •   1
Отговори
# 495
  • Майничка
Ако си питала за полукълбо, може и да нямат. Питай за топка, после я режеш с макетен нож на 2.
П.П. За макет за Слънчева система ли?

# 496
  • Пловдив
Има ли някъде в града очила с жълти плаки за нощно шофиране? Трябва ми във физически магазин.
Мъжът ми си поръча от оптиката до Южен полъх /той няма диоптър само за шофиране са/. Аз като цяло НЕ препоръчвам оптиката въпреки множеството хвалби във форума. Поради рекламация на същите тези плаки, които се "изпекоха" за под година, без да са стояли на слънце и т.н., изрично упоменахме, че това работи и ще се ползват почти цял работен ден. При отказ от рекламация, КЗП си свърши работата.

# 497
  • Пловдив
Нямат, звънях им. Приемам други насоки.

В някоя квартална книжарница или левче?

# 498
Къде в Тракия, в района на Кауфланд/ Т маркет, има зеленчуков магазин? Че по принцип не ходя в такива, но ми трябва за конкретен артикул.

# 499
Къде в Тракия, в района на Кауфланд/ Т маркет, има зеленчуков магазин? Че по принцип не ходя в такива, но ми трябва за конкретен артикул.

На Паркинга на Т маркет до Форума има сергии като пазар. Срещу Католическата църква също има пазар. Като магазин не съм виждала да има.

# 500
Не, магазин ми трябва. За сини сливи. Сестра ми купува от някакъв, в района на Фихелт, но на мен ми е много далеч, а в Тракия въобще не знам къде има.

# 501
От Кауфланд съм купувала сини сливи преди време

# 502
То има. И в Лидл също. И аз от там купувам. Но тя ги купува по 13 лв./кг, а в К и в Лидл излизат по 20.

# 503
Можете ли да ми препоръчате електротехник, който би могъл да се справи със следния проблем.
Вкъщи в последните няколко седмици "пада" прекъсвача на апартамента на ел таблото и тока спира, разбира се.
Опитвахме да разберем от кой уред се получава, но безуспешно. Ще е нужен специалист с подходяща техника и опит, който да дойде и да замери по електрически кръгове или по ел уреди.

# 504
Не, магазин ми трябва. За сини сливи. Сестра ми купува от някакъв, в района на Фихелт, но на мен ми е много далеч, а в Тракия въобще не знам къде има.

На пазара до Хлебозавода има магазин за зимнина. Но не съм влизала вътре да проверявам какво продават. Може да погледнете, ако ви е наблизо.

# 505
  • Пловдив
Дева в блок 193 B съм виждала плод и зеленчук

Общи условия

Активация на акаунт