Любители на котки - Тема 211

• 32 357
  • 699
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Честита Нова Година момичета!
Да сме здрави и ние, и косматите ни дечица!
Около нас си беше тихо, Тео си изкара добре празниците. Малко му е натоварен графика защото и сина и дъщерята са у дома и милия, все някой го натиска да му се обяснява в любов, но като цяло си е добре.Simple Smile

# 556
  • Варна
Мм и детето отидоха за Балу. Много бил ядосан. Детето ми каза,че хапел транспортната чанта, биел я, и...се напишкал. Идат си. Ще видим как ще е у дома.
Препоръки?
Легло на земята. Одеало. Без храна и вода, докато не се възстанови перистслтиката. Ако прилепиш ухо към коремчето, чува се ако се е възстановила перисталтиката.

# 557
Нашите си бяха доста лоши след кастрация. Първо кастрирахме Лоти, Рижко като я подуши я съскаше, но тя си ми е диваче и когато кастрирахме него му налиташе и на бой, а той горкия падаше като върви и гледаше отчаян в една точка с отворена уста.

Лоти проспа новата година, но тя никога не се е впечатлявала от шумове. Като пускам прахосмукачка се опитва да си пъха лапата вътре. Рижко беше страхлив обаче. Голям котарак, но от най-малкото се плашеше.

# 558
Докладвам. Балу дойде гладен и с желание за игра. Омете една супа, гони топче и играе с въдичка. В клиниката се репчил на някакво куче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 559
Кардю, браво, нещата много добре при вас.
Одеве като прочетох, че Сина търсел Балу ми стана едно такова мило. И аз не знам защо. Може би малко по малко двамата започват да свикват един с друг. Може би ще станат неразделни другарчета.
Все се каня да те питам, ама не смея да не се пък подразниш. Но все пак ще питам. Ти започна ли да се привързваш към големия сивук или още е рано да се каже? Във всеки случай благородният Сина се е привързал към другарчето си с големия апетит.

Аз пък пот вчера си мисля за онази потребителка Alia (дано правилно пиша името) дето имаше една външна котанка, която нямаше как да остави в апартамента. Щяха да пътуват някъде. Все я мисля тази котанка, луда работа. Ама ей нА - направи ми впечатление и чак чувствам, че ми е леко тревожно за нея.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 19:52 от Защо ме търсиш?

# 560
Сина наби няколко пъти Балу и ме дожаляяяяя. А той е един добродушен дундичко. Как да не го обичаш?
Много гладен. В отлична форма. 4,300 кг. А това му е подарък от клиниката

# 561
Балу е донесъл чужда и крайно необичайна миризма вкъщи. Затова баткото е решил да му удари няколко лапи.
Миличкият Балу. Харесвам твоя сивук.

# 562
Неее. Просто от време на време Сина решава да затвърждава йерархията и става....кълбо. После Сина се пъчи, сложил лапа върху Балу, като върху трофей. Но си спят в една стая мирно и кротко, търсят се. Днес още не са се срещали.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 20:08 от cardhu

# 563
  • София
Cardhu, Балу е само 4,3 кг и ти му викаш "дундьо" и "дебеланко"?! Ми то направо си е "умряло от глад" момчето. 😹
Очаквах да е поне 9-10 кг.
А елегантният Сина колко кг е?

# 564
Пиратя е 6. Има дълго телце и малка главичка.

# 565
  • Враца
От няколко дни Кая ми показва, че е време да прибирам елхата. Преди празниците не и обръщаше внимание, сега се качва зад нея, играе с играчките, хапе клонките, абе казва си прибирай я тази елха, че скоро аз ще я прибера. Казах на ММ, че мисля да прибирам елхата или другия вариант е да прибера Кая в кашона, той ми отговори прибирай я. Не разбрах кое от двете, ама май за елхата говореше 😁

# 566

(Черни незабравими гангстери)

ЧНГ ft. Lil Chef Laughing

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 14:53 от amy_nka

# 567
Amy_nka, чудесна снимка.

Какво ли става с Балу след кастрацията?

# 568
Живот си живее Балу. Всичко му е на 6 Heart Eyes

# 569
Здравейте и от мен.
Малко късно виждам темата и се присъединявам към вас - имаме си едно рижаво мъжко коте на година и половина.

Общи условия

Активация на акаунт