Любители на котки - Тема 211

• 32 782
  • 713
  •   3
Отговори
# 705
  • София
От средата на ноември е при нас. Откриха гиардия ,излекувана беше,тестовете бяха отрицателни. След това с PCR откриха кампилобактерия. Има 2 минати курса за нея,между първи и втори не пуснаха PCR,сега минава трети,но почват да ми говорят,че цял живот ще е така и вече не мислят ,че е бактерия. За да се направи PCR трябва да минат поне 2 седмици след края на лечението с антибиотици,а той така и не Устисква да не стигне до дрискане .

# 706
Кардю,все едно се целуват, много са сладки.
Оли се радва на слънцето

# 707
  • София
Все пак да пусна и аз една снимка не само да питам. "Дрисльото" е белия.

# 708
Сина и Балу минаха през един кратък период, когато Сина сериозно поступа няколко пъти Балу. Сега се гонят само за игра. Не спят свити заедно, но се разбират прекрасно. Много са различни, но намериха баланса.

# 709
  • София
Чита и давахме една храна за чуствителен корем доста време, месец примерно. След това закотвихме само на една храна суха и на супа от Дм, вече нямаме проблеми. Сменя ли храната обаче, веднага има проблем, затова и вече не я сменям. Тази хапваше цял месец, както и когато се случеше инцидент Simple Smile

# 710
  • София
Днес стават точно 10 години, откакто Наско е с нас:

# 711
Танче, ехеее, не знаех, че е на толкова Наско. Обаче напомня на Мъро, не може да се отрече. Е, наживо със сигурност не е така. Всяка котка си има силно индивидуални черти точно като хората. Но така хваното в един кадър напомня ми Мъро. Помня го аз него в зеления леген имаше една снимка ако не ме лъже паметта.

Да ти е жив и здрав Наско.

От мен една накокошинена маца през магазина. Много е дебеличка. Дали пак е бременна... или от студа така се е наежила. Както винаги под нашия блок котките се навъртат точно пред летящите врати на магазина. Много ми е миличка. Миналата година нали всички измряха сега си имаме само тази и един много измъчен мъжкарлак.

# 712
Здравейте. Имам Мейн Куун от 3 месеца. Малко след пристигането (на втория ден) му в къщи започна дрискане. Откриха му бактерии,лекувахме го,един ветеринар,после втори ветеринар. Сега ще търся трети ветеринар. За момента се изключва бактерии да са,въпреки че последния пак назначи антибиотици,не правят PCR,защото няма да е достоверен,трябва да мине време. Иначе котката е игрива,наддава си,няма никакви други симтопи освен дрискането. От 4 седмици е на Роял Гастро интестинал хидролиз протеин. Докато му даваха лекарста оформяше акото,нямаше точно дрискане. Спряха лекарствата и 4 дни след това пак дрискане,пак ветеринар. Почнаха да вдигат рамене,все пак отново му биха инжекции,антибиотик през устата още 4 дни,остават още 2 дни да му давам,но днес финиша пак дрис. Ще отивам и при трети ветеринар,защото и втория взе да вдига рамене. Някой минал през дълго търсене как да спре дрискането при котето? Търся съвети и извън ветеринарите. Четох в темите за Мейн Куун,не искам да питам там,защото продалите ни го са там,а те даже скриха за проблема и се правеха на ударени,даже едва ли не казаха,че ние сме го заразили с бактериите.

Здравейте!
Нашият е на 5 месеца и може би като беше на 2 месеца, също беше с диария цял месец. Давахме му пробиотик и някакво антибиотик от ветеринаря и за една седмица се оправи. Но.... всеки път, когато му дадем пауч и се разстройва, след това един ден с пробиотик и се оправя. Добре е само с Purina One kitten за малки котенца. Не му давайте храна за възрастни котки, може и тях да прави реакция. От кой град сте?

# 713
Бела- рагдолчето, май имаше същия проблем след развъдника.

Общи условия

Активация на акаунт