Любители на котки - Тема 211

• 36 018
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Докато сме на темата, от Ориндж катс търсят вече осиновители на мейкуна, който беше изхвърлен потрошен в чувал до кофа за боклук. Условията са осиновителите да са в София и да има друго коте за компания. Ако някой има интерес - да им пише.

# 151
  • Швейцария
Мия спи на дивана и си е направила гнездо от възглавниците.

# 152
  • София
А, коте... Лъже.

Кити преди малко докато се опитва да ме накара да си играем. Щото по това време ми е време за игра, нали:

# 153
Въй  Anguished Какво се случва в темата? Пак ли е вилнял трол?

Сина,  в кашона на елхата.

# 154
Ама вие слагате елха. У нас след злополучен опит първата година, вече не. Нашата в яде, нищо, че е пластмасова. И естествени борови клонки гризе.
Макар че Оливия е нетърпелива с украсата. Панделки и дай на нея.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 21:27 от MianaNia

# 155
Даааа. Средно голяма, около 1.70 м.
Просто тази година първо я сложихме без украса, гола. Детето ще украсява в края на седмицата. А подаръците ще сложим последната вечер, точно на Бъдни вечер.
Сина до сега не е реагирал никак на елхата. За сега и Балу е така / само ако замирише от нея на мръвка, ще го впечатли / Joy

# 156
  • Враца
И аз днес изкарах елхата да посвикне Кая с нея. Ние винаги украсяваме на Никулден. Таа Кая я подуши, гризна няколко пъти, закачи с лапата 2 клончета, после си легна под нея за малко. Надявам се като закачим играчките да не и прави впечатление.

# 157
  • Варна
Един ден след антибиотика Дарко е съвсем друг кот. Порасна за дни. Нямам снимки, само видеа. Муцуната му грейна, пълен разкош е.
Хи йи, Редче, дойде на моята с мишките! 😉
Ха ха, В Хага ще е новата квартира на девойката. Надявам се там да няма мишлета.

# 158

Аз не харесвам изкуствени елхи. Винаги сме взимали в саксии, ако ше е елха. Или сме си правили от хартия, картини, прежда и какво ли не още😊. За първи път няма да се прибирам в България. Всяка година от 1 декември заграждат част от тротоара до мас и продават различни по размер елхи. Днес си купих клонки. Още не знам какво ще ги правя. За сега са само във вода. Сакура им се гали😊
Цял ден е много спокойна, а аз само я подканям да става да проверява за съквартирантката.

# 159
Мале каква е мадама Сакура с тези перли!

# 160
  • Швейцария
Значи днес ми е едно такова притеснено. Ще събираме Мия с котарака на съседката да си играят уж. Съседката много иска, а понеже ми е обещала да я гледа докато сме в БГ, не мога да й откажа. Обаче нали Мия беше улично коте, много е била бита от другите котки и са й яли от храната, а тя е гладувала, понеже е много дребничка. Притеснявам се да не бъде набита. Дълбоко се съмнявам да си играят. Тя не обича и други хора, не дава да я докоснат. Естествено, ако стане нещо, веднага ще пратя съседския котарак у дома.

# 161
Значи днес ми е едно такова притеснено. Ще събираме Мия с котарака на съседката да си играят уж. Съседката много иска, а понеже ми е обещала да я гледа докато сме в БГ, не мога да й откажа. Обаче нали Мия беше улично коте, много е била бита от другите котки и са й яли от храната, а тя е гладувала, понеже е много дребничка. Притеснявам се да не бъде набита. Дълбоко се съмнявам да си играят. Тя не обича и други хора, не дава да я докоснат. Естествено, ако стане нещо, веднага ще пратя съседския котарак у дома.

Напротив, можете да ѝ откажете. Като ѝ обясните кротко, не проявявайте колебание. Това са котки, не са дечица.То може да е стрес не само за Вашата котка, но и за тази на съседката.
А ако жената не прояви разбиране и това е залогът да се грижи за Мия, значи трябва да намерите друго решение, докато Ви няма.

# 162
  • Швейцария
Няма друго решение.

# 163
Според мен си е до котка. Не може да се даде категоричен отговор, ако не се опита. Възможно е котките да не се харесат, но също така е възможно и обратното. Естествено, при първи признак на агресия и ако стане ясно, че ще има въргал, ще ги разделите.

# 164
Такова желание имаше наша хазайка от град, в който от години почиваме - да занесем Тери да се опознае с нейните 3 котки. Отнесохме котето и за първи път чух от него онези звуци, които идват сякаш от преизподнята. Три охранени котки, на своя си територия, замръзнаха. Разделихме ги, преди да станат на кълбо.
Та не се знае какъв неподозиран защитен ресурс има и Миа. Тя е вече със самочувствие на домашна глезана.
Няма да му се даде.

Общи условия

Активация на акаунт