(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 607
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Казах мин 3... пък може догодина да падне рейта и мечтите да идат в канала, ще видим 🙃 Това с мениджъра, трябва да видим кой е, в Турция са заловили един мениджър с наркотици и оръжия в дома му, бил е мениджъра на Халил Ибрахим. Има масово задържани от тв света.

# 376
Казах мин 3... пък може догодина да падне рейта и мечтите да идат в канала, ще видим 🙃 Това с мениджъра, трябва да видим кой е, в Турция са заловили един мениджър с наркотици и оръжия в дома му, бил е мениджъра на Халил Ибрахим. Има масово задържани от тв света.
Жена беше - Айча.

# 377
Не бяха ли я освободили?

# 378
Не бяха ли я освободили?
Не говоря за Айше, а за мъж.... май този от management be.

# 379
Не бяха ли я освободили?
Аз говоря ,че мениджърката на Доукан е жена не знам да се е замесвала в такива неща щеше да се е чуло и да ми оспамят личния от всички ъгли. ;д

# 380
А Хрисе понеже си по-навътре с нещата, имаш ли сведения кои сериали ги няма другата седмица... Аз съм Леман май минава на Дисни+, страшни фенове имат🥰

# 381
А Хрисе понеже си по-навътре с нещата, имаш ли сведения кои сериали ги няма другата седмица... Аз съм Леман май минава на Дисни+, страшни фенове имат🥰

Бирсен писа за Шербо и Морето със сигурност като петъчни

# 382
Май почти всички сериали другата седмица няма да имат нов епизод, май само деца в рая и наследника с далма

За аз съм леман май няма официална информация дали ще бъде по дисней.

# 383
Тия като нищо ще направят и пети сезон.

# 384
Явно искат да стигнат опасно изкушение 😑

# 385
Айде Съла и Ибо😗

# 386
И с Алина нямаше да си подхождат, и със Съла е същото.... изглежда ми възрастен до тях😶

# 387
Може триъгълник да стане с Бертан 😁

За пореден път не можем да се насладим на тях 💔😔

# 388
С Бертан ги виждам ама толкова. ;д

# 389
И там ще има драма фен драма особенно Бертан 😁

Общи условия

Активация на акаунт