(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 406
  • 741
  •   2
Отговори
# 465
Те на юналови всички мъже са им слаби ангелите 😁😁
На Джемре може и братче или сестриче да има. Както е тръгнало. Няма как да няма бременност. Май ще взима пример от баща си и чичо си.

# 466
Забравих, честита нова година, нека бъде здрава и успешна за вас🥰🤩🤑

Но и Нурфенато има доста екранно време, нормално е, особено Рюзгяр бих го гледала🙂

# 467
Казах че е бетон на тема алкохол колко пукници станаха още не е пропил.🤣
Може Асьо да е точния където да я окопити знаете ли🫢

# 468
и без алкохол може бебе да се направи Grinning Grinning

# 469
  • Дубай
Мда-те Юналови там грешка нямат.
На мен много ми харесват Серай и Доукан заедно. Истината е, че и със Съла са хубави, но тя е някак  стоеше вяла, а Серай е атеш.

# 470
Е ще разбиеш сърцето на Блеки Grinning Grinning
Но наистина Серай ми изглежда огън момиче и засега много ми харесва. Нещо смесица от Алев и Къвълджъм ми е, но определено вкара малко свежест тя.

# 471
Блеки не отрича че Съла спа целия сериал и вечно беше сърдита но беше нежничка а той по хард точно като Красавицата и звяра🫠
Серай е темпераментна мацка но нещо ми липсва като ги гледам с Доу и от негова страна 😗

# 472
Кемалчо как гледа мама, поредния скандал иди. Grinning Grinning погледа му се чете страх. Grinning
Хем тя му казва да не се мерка пред очите и, но той напук го прави само за да ядоса още повече. Grinning

Серай има по-остри черти спрямо Съла. Пък не се знае може любовта да се възстанови и без това той е сингъл. Не са лоша двойка, но ако е искал истински да е със Съла (това са мой догатки) трябвало е да се съобрази с нея за някои неща и можеше да е съвсем различно сега. Но всеки е поел в своя път и трябва да се примерим.

# 473
Хрисе , на челото му го пишеше няма кой да ме накара да вярвам в обратното и тия работи за краткия живот и на никой не се сърдил са типични изказвания за нашата зодия като искаме да покажем ,че никой не ни е наранил а се ближим велико след него
Аз го правя затова го казвам. ;д

Е нормално гледа детето знае че мама е права.

Кемалчо как гледа мама, поредния скандал иди. Grinning Grinning погледа му се чете страх. Grinning
Хем тя му казва да не се мерка пред очите и, но той напук го прави само за да ядоса още повече. Grinning

Серай има по-остри черти спрямо Съла. Пък не се знае може любовта да се възстанови и без това той е сингъл. Не са лоша двойка, но ако е искал истински да е със Съла (това са мой догатки) трябвало е да се съобрази с нея за някои неща и можеше да е съвсем различно сега. Но всеки е поел в своя път и трябва да се примерим.

# 474
  • Дубай
Тя  Дидка приема чуждото мнение, дори и да не е като нейното😜
Кемалчо горкия гледа като попарен.

# 475
Тя  Дидка приема чуждото мнение, дори и да не е като нейното😜
Кемалчо горкия гледа като попарен.

Разбира се ,че е така.

Йозге Heart

Серай с интернет програма

https://www.instagram.com/reel/DTAjSuLDJgF/?utm_source=ig_web_co … =NTc4MTIwNjQ2YQ==

Съла казва на летището прибирайки се заедно с кандадат жениха ,че не е подливала води на Алина и ,че е цени много просто не са се разбрали и са се обърнали към нея.

https://x.com/TvDunyasii/status/2007334860382503097?s=20
И две нови були приятелка на Салкъм и дъщеря и идват в сериала ни
Малката ако не се лъжа беше щерка на Тимучин Есен в Фалшификатора.
Но оставям на Хриси да съобщи новината

Баръш бил в Германия ,а Доу отново изчезна като Черния Петър.

# 476
блеки мислиш ли че ако не беше кетче съла щеше да е сега с ибо. аз продължавам да мисля че има конфлликт на интереси, и това че продукцията толкова зле се отнесе с Алина хич не ми хареса, но какво да се прави. живи и здрави.

иначе за новите, хич не ме интересуват. те вместо да ограничат времетраенето на гост актьорите, те напук го правят.

# 477
До колкото разбирам Алина е завела дело и е взела парите и ги е дарила според друг хабер на Бирсен ханъм тъй ,че да не се прави наша Сълка на умряла лисица. Всички видяха какво е положението ,но то това с режито да те препоръча и преди го е имало не е от днес. Просто вече много неща са открито преди беше по на закрито всичко
Знам за актриси които казваха ,че са им предлагали услуги срещу това да им дадат роля имена няма да цитирам ,че нямат общо с дизито ни.

Иначе тази сцена колкото и да я плюха ДоФат феновете няма да си кривя душата ,че ми хареса защото в фрагмана беше представена по съвсем друг начин от този който видяхме.
Пък и Доукан е страхотен с най-добрата си партньорка - Кумсал. Heart

# 478
аз не искам да съл лош пророк, но не очаквам много да издържи док със съла. макс 3 месеца.

# 479
аз не искам да съл лош пророк, но не очаквам много да издържи док със съла. макс 3 месеца.
Ами аз специално го искам колкото и да ме е яд за всички които се събраха талантливи и тн.Щото ако е така няма много разлика от Фейза която плюе уж. Wink

Общи условия

Активация на акаунт