(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 574
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
можеше
 съла да си е тъгнала и за пари Grinning ако шербо не и дава достатъчно, доктора сигурно ще и дават пачки големи

но определено съла изглежда щастлива, грее.

# 421
можеше
 съла да си е тъгнала и за пари Grinning ако шербо не и дава достатъчно, доктора сигурно ще и дават пачки големи

но определено съла изглежда щастлива, грее.

Дано имат рейт да и го осигурят не знам но не виждам успех за този сериал.

# 422
ако го сложат събота има някакъв шанс, но ако е срещу чаатай или улаш няма шанс, само нас може да задмине.

# 423
  • Дубай
Привет!
Не Ми се вярва да мине шербета - феновете ще я бойкотират и точно петък никакъв шанс...
Събота е вариант, но пак няма гаранция-честно казано, канала е смотан. Ще видим докъде ще я докарат.

# 424
Никакъв шанс няма нито един ден и според мен! Историята не е нещо уау, обикновена докторска история. Сгреши като напусна, ако е заради парите. По-добре малко, но редовно, отколкото много за 5еп.

# 425
една страница за анализи залага че ще бъде в сряда. да видим. салих не можа да бъде конкуренция на чаатай, камо ли ибо и съла. от всички възможни канали избраха най-смотания. а можеше да е по канал д.

мен ме е яд че не пуснаха историята на доа и фираз. като сме тръгнали да се излагаме поне това да бяхме видяли.

иначе една от страниците казва е "Къвълджъм научава, че има вероятност бебето ѝ в болницата да е било смесено с друго бебе." не помня в ои дали беше така.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 16:50 от itshristina

# 426
Точно пък продукцията на Чатай да бие... не говоря толкова за темата на сериала, а че самите епизоди не ги качват свободно никъде, имат малко повторения и почти никаква реклама те. Та затова хората гледат и имат рейт 10😬

# 427
Ще поживеем и ще видим до тогава ще си мрънкам и гледам Шербо.

На всякъде пуснаха клипа с конете като ,че ли са обявили връзката си голям ПР плаща Фарук.

# 428
Едва ли Фарук плаща. Той не се занимава с такива неща. Той не е мъж. Ако беше мъж щеше да уволни мелзей.

# 429
Не е логично да ги уволнява! Та те имат 6-7 рейт... кой ще намери да задържи същото ниво😃

# 430
поне нямаше да се пишат тези глупости за поредна година Grinning

# 431
Ами странни са ми тия пози които идват напоследък. ;д

Евош

# 432
даже когато писаха и Миризмата на сандък едновременно не писаха чак такива простотии за шербета.

# 433
Много му пука на Фарук какво пишат, имат рейт, имат пари, имат реклами... за какво да си вкарва таралеж в гащите, а и добре знаем, че всяка промяна на сценарист не се отразява добре💁‍♀️

Еврим не ви ли се струва състарена, в началото не беше така😭 А и тези рошави вежди направо ми бъркат в здравето☠️

# 434
Нормално да е изморена работи на две места хем театъра хем сериала всички които останаха изглеждат доста изморени за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт