(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
остави и постоянно е с вързана коса направо ме побърква. а има такава хубава коса. всякаш и е леко качила килца, но за годините си е невероятно красива и няма никакви намеси. но определено всички са изморени и да им сложиш грим не може да скрие умората.
театъра има две или три постановки за месец, едва ли много я уморява това, но щом се захванала с това значи намира време.

Много му пука на Фарук какво пишат, имат рейт, имат пари, имат реклами... за какво да си вкарва таралеж в гащите, а и добре знаем, че всяка промяна на сценарист не се отразява добре💁‍♀️

определено актьорите взимат по-малко от хитовите продукции тази година, и фарукчо се опитва да доста добра цена да продаде продукта в чужбина. определено ево, баръш и доу заслужават повече пари за униженията които им се дава на играят.

# 436
Повторение вчера на обяд.

TOTAL; 1,50 (25)
AB; 1,31 (19)
ABC1; 1,55 (20)

# 437
ти да видиш Grinning

# 438
Промото за епизода за НГ на Гласът на Турция.

https://x.com/acunilicali/status/2005346411655901194?s=20

# 439
щях да го гледам, но няма да си го причиня.

# 440
щях да го гледам, но няма да си го причиня.
Миналата година беше ужасно поведението към Доукан толкова зле пеещи са викали да видим ще им стиска ли да направят пак същото към когото и да е било.

# 441
би трябвало , но от всички фейза не може да пее, в това съм убедена. другите могат.

# 442

Башак:Съпруже!
Фатих: Оф недей да говориш така!
Башак- Моят скъп съпруг...
Ф: Какво ти става?
Б:Гледам че много си се вдъхновил.Правя бариера миличък.
 + Башак вечерно време си правиш бариерата а сутрин се събуждаш в обятията ми.
Какво ще правим по този въпрос?
Б:Аз всякаш примирам за твоите обятия..
Просто спя малко лудо.
Ф: Спиш ненормално буквално овила си си краката около моите.
Не можах и да кажа нищо за да не те събудя гледах тавана до сутринта.Б:Ти да не се възползваш от начина ми на спане?
Ф:Наистина си много странна казвам ти ,че спя на ъгъла на леглото за да не те пипна дори. Гърбът ме боли ти разбираш ли?
Б:Ах бедния ми мъж. Искаш ли да ти направя масаж?
Ф:Точно ето тук...Защото не можех сам.
Б:Ела! Какъв масаж чакаш да ти направя ти?
Ф:Какво изживявам аз.
Б:Аз съм луда моето момче.Луда!
Дж:Аз дойдох...
 Ф:Дъще! Ела на тате момичето.
Б:Джемре...
Ф:Какво стана миличка? Ела бебчето ми. Ела живота на тате!
Б:Тогава аз ще прегърна нея...
Ф:Спри се остави детето да спи.
Б:Спим заедно с детето точно като съпрузи.
Ф:Живота наистина е странно нещо.
Б:Да! Хайде заспивай кокорчо. Ф:Аз ли съм кокорчо?
Б:Мхм.
Ф:Ти имаш ли си на идея тези очи които гледаш колко души са прогорили?
Б:Защо винаги говориш така надуто бе? Джемре , защо баща ти е все такъв?
Ф:Не влияй на дъщеря ми! Освен това как говориш с мъжа си виж само..

# 443
# 444
  • Дубай
Ай, много, много ме е яд за Мустафа... Подлодиха го момчето и го подценяваха. Имаше голям потенциал в него...

# 445

Ако не нещо поне цял сезон се нацелува на главата и свърших с огифяването на 86 който предстои да гледаме тази седмица или другата направиха Фатих на реше буквално и се стреля без заглушител
Ей как не излезна един човек да им помогне и Доа самичка. Много гадна сцена наистина...

Липсват ни... Положението е както в тази песен

Иве , Емрах ще го бъде след Шербо - надявам се.

# 446
Аз не съм сигурна че някой от актьорския състав ще пожъне още повече слава след като шербета свърши. Съла ми е 50/50. Сериала даде тласък на доста от екипа. Ако някой може още слава да вземе то може да е Еврим и Сибел стига да им дадат силни жени да играят. Много зависи от сценария. Очаквах повече от Сибел от последния и проект, но го провалиха.

# 447
От феновете на Емрах и са тагнали и двамата. Heart

https://www.instagram.com/p/DSzoug5EloM/?hl=en

# 448
Весело посрещане на Нова Година на всички тук. Дано 2026 бъде по-успешна. Бъдете живи и здрави.
Дано 2026 е по-добра и за нашите патрони и Доу 😎 дано ако е последен сезон да го напишат по-прилично, но като знам какви са МелЗей нямам много големи очаквания.

# 449

За последно мрънкам за тях през 2025г.
Може да продължа през 2026г.🤣
И с надежда да свикна и със Серай и Башак.🫢

Общи условия

Активация на акаунт