(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 037
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
Няма да се учудя ако Фейза е намесена. Как пък точно той , а не тя....
Искаш да кажеш ,че ще го отнесе той вместо Фейзиту ли? Не знам вече главата ми гори днеска а феновете на Съла са долни гадове не може да се радваш на подобно нещо. Наистина е прекалено!

# 511
Аз правя догатка за Фейза 😁 щом и преди е била замесена с наркотици.

Еми и те са в правото си при положение че според тях той достатъчно е излагал Съла дали с постове или коментари по нейн адрес, но и той си е виновен също, като си публична личност нямаш право когато нещо е станало с твое участие да пишеш постове и после да се правиш на ущипана мадама и да няма последствия
Бъди перде и да не ти пука. Да взима пример от Баръш. Само за фенерите прави коментари. 😁

# 512
Не смятам ,че злобата им е нормална и не толерирам този вид държание и злоба да не се радват толкова ,че и Съла се познава с въпросните и Рахим да не вземат и тях да приберат. Щом Фарук му праща адвокат значи е сигурен в Доукан и не го вижда само за негов актьор а и гласува доверието си.

И къде са големите "обичащи" Доукан? Като имаше начин да си направят ПР го направиха
Жалко! Много жалко!
Моля се и лечението му с кортизон да е свършило и най-вече да няма проблеми.

# 513
сега даваха епизода където омер научава че ще е баща. трябваше още тогава къвълджъм да абортира. тоя не трябваше да е баща. не знам защо мелзей направиха омер такава мрша, но ти да оставиш жена страдаща за детето й, и бебе на 6 месеца, за да си женкар и да спиш с бавачка,секретарка и чистачка сигурно и за капак бебе и правиш. браво омер ти се доказа че за женкар ставаш, но за баща не. дано къво направи така че той да не вижда детето изобщо. да си гледа младото агне.

ай сладурче. прохожда.

# 514
Хрисе , спокойно твоите поне са живи.
Фатих сега простреляха винаги съм се чудила защо не показаха как извика помощ Доа ама температурата на малкия Апо беше по важна от главният герой. Уау каква истина!
И сега да кажа че Доу едва ли ще се върне на сета веднага и затова изпращат Фатих в Кападокия. Сигурно ще му чакат пробите! Много добри коментари имаше днеска от сорта:Това момче човек ли уби ,че не му взехте показанията за да стои още в участъка и тн...
От време навреме има будни хора все още...

# 515
абе не се знае Grinning Grinning бадето е опасна хиена
дълга романтична почивка с башак.

# 516
Серай се показа каква е днес и не само... Просто мисля ,че е време да напусне Доукан всичко живо върви срещу продължението на Шербета да и аз не искам БашФат ама не и по този начин ама за негово добро е да се отегли от този сериал белким финализират вече.

# 517
трябва да се сгромолясат рейтингите че да е финален сезона, но за сега върви доста над очакванията

# 518
трябва да се сгромолясат рейтингите че да е финален сезона, но за сега върви доста над очакванията

Изглежда не излизат правилните имена които носят рейтинга.🤭

Сибел със семейството си.

# 519
да ти кажа честно, ако еврим си беше тръгнала за тая пумия която трябва да играе този сезон едва ли щеше да се срине сериала. то се вижда той продължава да има стабилни числа.
дори и доу да си беше тръгнал едва ли щеше да има разлика. то се видя колко уж са тъжни хората в турция когато съла си тръгна. нищо не стана.

поне идния месец няма да има цунки муки заради техния байрям. на сухо ще е омерчо Grinning

# 520
Сега се сетих ,че беше на митингите като изгониха башкана на Фенербахче което също може да е повлияло.
Колегите сигурно ги е страх да напишат два реда току виж и тях опандизат.

# 521
или няма чак такива колеги с такова влияние в соц мрежи.

фейзата се тагнала от бурса. че каква работа имат там екипа?

# 522
Ама въобще не ме топли Фейза докато не видя аз Доукан навън сериала в ада да ходи. Той сега и при брат си няма да може да иде колко време отлага това е ужасно вече.

Имам нужда да видя Лайка след всичко и ми я дължи като излезне.

# 523
фарукчо ще плати за всичко Grinning щом негов адвокат е там.

# 524
Абе това с плащането го разбирам ,но и Доу ще се чувства задължен и ако има пети сезон ще го заставят да остане и това го има.

И понеже оправям гифките и ги качвам ще затрупам с разни красиви моменти.
Ах 84. Heart

Общи условия

Активация на акаунт