(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 061
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
едва ли ще се чувства задължен. ако не му харесва нещо ще си бие шута. отделно с този скандал може да си даде почивка за известно време, защото едва ли друга продукция би го взел веднага и без това ще му стане като черно петно в св-то му независимо какво ще стане днес или утре.

# 526
Сетих се за тези сцени днес цял ден затова се сещам.

# 527
# 528
Новини от Бирсен няма Доу беше заведен за тест и проби и пак върнат в полицейският участък лошото е ,че има и друго повдигнато отвинение ама не знам него касае ли го или не ,но още хора задържаха снощи и има хора които наистина си ползват тия вещества.

Тържеството по повод обрязването на сина на Йомер и Къвълджъм е събрало всички заедно, но изповедите на бившия приятел на Башак и Баде водят до неприятен край на вечерта.

Башак, която казва, че не трябва да се отдава толкова значение на нещо в миналото и едно мимолетие успява да затвори темата за семейство Юнал.
Но ситуацията на  Йомер е много по-тежка.

След като Баде казва, че е бременна,Йомер е хванат в капан. Къвълджъм пък е много ядосана на Йомер. Междувременно Баде не седи скръстосани ръце и се заема да привлече Салкъм на своя страна.

Емир, под влиянието на майка си, се опитва да поиска сметка от Чимен, но се сблъсква с реакция, която съвсем не очаква, и отново отношенията им се влошават.

Ниляй много се радва, когато получава позволение от Абдулах за новото си магазинче, и веднага заедно с майка си започва работа.

Настроението на Къвълджъм малко се подобрява, когато Асил решава да прави предаване в нейната платформа. Но все още не знае, че предстои да се сблъска с много по-голям проблем.

# 529
Бадето опасна че и фалшиви изследвания си прави 😁😁

Аз не мисля този път Нилай да пусне бомбата че тая не е бременна. Салкъма и тя змия. Нямам търпение Чимен да се ожени за Емир. Ще и падне ченето 😁

# 530
Аз се зачудих дали Асил няма да каже, че има чувства към друг на Нурфенато или е твърде голямо очакването ми от сценария Thinking

# 531
Ужасен коментар под поста на Доукан:

Скрит текст:

# 532
Леле мале, Хилал пък какво общо има Flushed Да не приберат и нея!

# 533
Леле мале, Хилал пък какво общо има Flushed Да не приберат и нея!
Ужас просто ами как какво в една агенция бяха с Доукан до скоро много добре се познават ама не е там въпроса.

# 534
Не знаех, че са били... ама съм втрещена как твърди, че и тя ползва/взема.

# 535
Нищо не ме втрещява вече.

Бирсо Ханъм се включи.

25 души, включително Доукан Гюнгьор и Аля, ще прекарат тази нощ в отдела за наркотици
Разбра се, че няколко адвокати, които се състезават помежду си за адвокатството на Доукан Гюнгьор, са отишли в отдел "Наркотици", за да се срещнат с известния актьор.Организирани в рамките на разследването за забранени вещества в началото на седмицата, 4 - тата вълна. 25 души, задържани по време на вълновата операция, бяха отведени днес в Института по съдебна медицина в Енибосна, след като прекараха нощта в наркотичния отдел в Халкалъ. След това хората, които бяха върнати в отдела за наркотици, бяха разпитвани един по един.След като свидетелствата не бяха завършени, процедурите на прокуратурата на лица като Доукан Гюнгьор, Фатих от Шербет от боровинки певицата Аля Шахинлер, продуцента Музафер Йълдъръм, интернет феномена Бурак Алтъндаг и Джейда Ерсой от сестрите Чичиш бяха отложени за утре. Прокурорът ще вземе решение за 25-те души, които ще бъдат отведени в съда в Чаглаян утре в 09:00.Интересна ситуация се случи и в отдела за борба с наркотиците, където певицата Аля беше придружавана от своя адвокат Волкан Алкълъч. Доукан Гюнгьор, който напусна мениджъра си, беше подпомаган от Хакан Айранпънар, адвокат на продуцентската компания Gold Film. Разбра се, че няколко адвокати, които се състезават помежду си за адвокатството на Доукан Гюнгьор, са отишли в отдел "Наркотици", за да се срещнат с известния актьор. Въпреки това се разбра, че Гюнгьор е благодарил на адвокатите, които са дошли.

Пак казвам ако това е дело на мениджърката му от Господ да види!

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 18:23 от x BlackRose x the guardian team :)

# 536
Интересно защо тази група толкова я държат, досега макс един ден бяха вътре. А научи ли за продуцента Тимур Авджъ от Tims&B. Положителна му била пробата.

# 537
Интересно защо тази група толкова я държат, досега макс един ден бяха вътре. А научи ли за продуцента Тимур Авджъ от Tims&B. Положителна му била пробата.
Тук има отвинение и за
Скрит текст:
проституция

# 538
Заедно с Доу бяха прибрали и Алия от Като сън.... Този сериал взе едно са го писали пророци, чакам с нетърпение пробите на всички.

Да, да, знам. Четох, че щели да си сменят и името. Ако бях на мястото на Бурак щях да прекратя работата си с такъв човек, но явно си го знае какъв човек е.

# 539
Заедно с Доу бяха прибрали и Алия от Като сън.... Този сериал взе едно са го писали пророци, чакам с нетърпение пробите на всички.

Да, да, знам. Четох, че щели да си сменят и името. Ако бях на мястото на Бурак щях да прекратя работата си с такъв човек, но явно си го знае какъв човек е.

Считам че и Бурак не е стока всички знаем случая с Нилпери. Страхотен актьор е ама алкохола не е за деца.
Впрочем това може да е само очернящ коментар знаейки че има съвпадения. Но всичко е много странно как се случи след две седмици като каза чао на мениджърката си Доукан.Някак от сорта аз те направих аз ще те заровя… 😔

Общи условия

Активация на акаунт