(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 985
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
Оха, приятелката на онзи с хаповете, Езги Ейюпоглу, е с положителен тест. Както и Мелиса Донгел. Жената на Аджун казала, че се лекува от наркотиците (след пускането и почна да пуска снимки на молитви🤣). Откачалка!

Ирем Сак била с отрицателен резултат🤩, много я харесвам бе.

# 541

От Слухаря

# 542
Моля някой спойлери да даде. Не се издържа 😁😁

# 543
Моля някой спойлери да даде. Не се издържа 😁😁
За кое по точно че не е ясно какво ще се случи имам приятелка която си вземаше сведения навремето и пак е пуснала връзки. Директно мислят изключване на Доукан от кадрото ако е ... въпреки помощта на Фарук. Тази мацка каквото ми каза всичко си излезна кой е източника и не знам. Всички искахме Доукан да напусне не да бъде принуден да напусне...

# 544
За Бадето, мен това ме интересува. Дали е фейк бремеността

Това че втори ден е там Доу не говори добре.

# 545
Който иска да чете пускам го в скрит текст.

Скрит текст:
Хотел Бебек, центърът на наркотици и проституционни партита! Телефонът и социалните мрежи са забранени.
В рамките на разследването за наркотици и проституция излязоха на преден план осмислящи обвинения относно хотел Бебек, който е собственост на Музафер Йълдъръм и управляван от Ариф Алтунбулак. Твърдеше се, че въпросният хотел е използван като център за наркотични и проституционни партита. Според получената информация се разкри, че имената, които са влезли, са предали мобилните си телефони на входа, а споделянето в социалните мрежи е било забранено вътре.

Нова вълна от операции беше проведена от Главната прокуратура на Истанбул по разследването на наркотици и проституция срещу известни имена. Заповед за задържане беше издадена от Дирекцията за борба с наркотиците в Истанбул за 26 заподозрени, които се смятаха за извършили престъпленията като притежание на наркотици или стимуланти за употреба, улесняване на употребата на наркотици и насърчаване на човек към проституция, улесняване на пътя към проституция или посредничество или осигуряване на място за проституция в 4 провинции, включително Измир, Денизли и Мугла.

24 от заподозрените бяха задържани в рамките на операцията. Установява се, че един заподозрян е в чужбина, а 1 заподозрян е арестуван за други престъпления. Задържани са 24 заподозрени, включително Халук Шентюрк, който е бил мениджър на много известни артисти като Гюлшен, Хадисе, Дениз Секи, Линет, Ашкин Нур Йенги, известната певица Аля Шахинлер, турска шампионка по карате и трети в Европа Гьозде Анук, феномените Берна Аръджи, моделът Дуйгу Ачъксъз, Өзге Битмез, певецът Невин Шимшек, бяха задържани.

ОКАЗА ЦЕНТЪР НА НАРКОПАРТИТА В съответствие с новите доказателства, получени в рамките на разследването, беше установено, че хотел Bebek в Bebek има критично значение за наркотици и проституции.Беше установено, че сред задържаните са били Музафер Йълдъръм, собственик на хотел Бебек, и Ариф Алтунбулак, управител на хотел Бебек. Според доклада на Сабах, хотел Бебек е едно от местата, където много известни имена организират наркопартита.

МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН И ПРЕДАВАНЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ СА ЗАБРАНЕНИ

Според обвиненията, както и на други известни места, където са се провеждали наркопартита, е било обърнато голямо внимание на личното пространство. Забранено е да се споделя в социалните мрежи и да се казва на трети страни какво се случва вътре.

В случай че тази забрана бъде нарушена, лицето или лицата, които я нарушат, имат право да влизат в този бизнес и други свързани бизнеси отново. Установено е, че сред тези бизнеси са Club House, Very Stay House, който е свързан с Йълдъръм, и хотел Bobo By The Stay в залива Бодрумски Рай.

СПЕЦИАЛНА VIP СТАЯ

ЗА ЗИЙЛАН И АТЕШ В ХОТЕЛ "БЕБЕК" Сред редовните посетители на хотел "Бебек" има много имена, включително Махмут Зилан, собственик на обувки FLO, който беше арестуван през последните седмици при разследване на проституция и наркотици, и беглецът бизнесмен Бурак Атеш, помощник на беглеца Кязъм Гарипоглу.Толкова много, че сред получената информация беше и че Зийлан и Атеш имат частни VIP стаи в хотел Бебек. Въпреки че се твърдеше, че в тези стаи се извършват наркотици и проституция, беше установено, че не е взето никакво отчитане на жените, които са дошли в хотел Бебек, и хората, които са наемали жени за проституция.

РЕШЕНИЯ ЗА ЗАКРИВАНЕ И СЪБАРЯНЕ БЯХА ЗАОБИКОЛЕНИ С РЕШЕНИЕ ЗА ОТЛАГАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО
Една от най-поразителните новини за хотел Bebek беше, че въпреки че имаше решение за затваряне за 1 месец преди последната Нова година, той реши да спре изпълнението един ден преди Нова година и започна да работи отново.

Както е известно, миналото лято Министерството на туризма взе решение за събаряне относно разширенията на хотел Бебек, но това решение беше подкопано от решението да се отложи изпълнението чрез молба на собственика му Музафер Йълдъръм. Беше установено, че терасата и някои участъци, където тези разширения трябваше да бъдат съборени, са места, където се провеждат партита за наркотици и проституция.

ЕТО ИМЕНАТА НА ЗАДЪРЖАНИТЕ - Пълният списък на задържаните в разследването е следният: Музафер Йълдъръм, собственик на хотел Бебек, Ариф Алтунбулак, управител, Доукан Гюнгьор, един от водещите актьори от телевизионния сериал Шербет от боровинки, феноменът в социалните медии Бурак Алтъндаг, известната певица Аля Шахинлер, турска шампионка по карате и трети в Европа Гозде Анук, известният мениджър Халук Шентюрк, феноменът Берна Аръджъ, водещият Едже Черенбели, моден дизайнер Saniye Deniz, модел Merve Uslu, моден дизайнер Gülsüm Bayrak, Gizem Özköroğlu, Merve Eryiğit, модел Binnur Buse Alper, Sevgi Taşdan, Sedef Selen Atmaca, моден дизайнер Lerna Elmas, Ceren Yıldırım, модел Duygu Açıksöz, Özge Bitmez, певецът Nevin Şimşek, Bülent Tetik (в затвора), операторът на Suma Beach Hakan Yıldız, мениджърът Koray Beşlı̇, мениджърът Veysel Avcı, естетика и консултант по красота Suat Yıldız.
[/spoíler]

Скрит текст:
В операциите, проведени в 4 провинции, базирани в Истанбул в рамките на разследването на наркотрафика, включително актьора Догукан Гюнгьор, феномени; 25 заподозрени, включително Джейда Ерсой и Бурак Алтиндаг, бяха насочени към Института по съдебна медицина за даване на проби от коса и кръв за необходимите анализи, които да бъдат извършени в Института по съдебна медицина. От друга страна, по време на обиските, проведени в дома на Джейда Ерсой от сестрите Чичиш, бяха иззети много наркотици и стимуланти, хапчета и кокаин.
Издадена е заповед за задържане на 26 души в рамките на разследването на "Наркотиците", проведено от Бюрото за разследване на контрабанда, наркотици и икономически престъпления към главната прокуратура на Истанбул, при което досега са арестувани 36 души, а Кязъм Гарипоулу и Мерт Видинли са бегълци.В резултат на усилията, предприети от Дирекцията за борба с наркотиците в Истанбул, за залавяне на заподозрените, бяха проведени операции в Истанбул, Измир, Денизли и Мугла.Установено беше, че са извършили престъпленията като "притежание на наркотици или стимуланти за употреба", "улесняване на употребата на наркотици", "насърчаване на човек към проституция и улесняване на пътя за това", "посредничество или предоставяне на място за проституция"; 24 заподозрени, включително актьора Доукан Гюнгьор и виртуалната медийна знаменитост Бурак Алтъндаг, бяха заловени при едновременни операции..

Също така беше установено, че Халук Шентюрк, управителка на много известни имена, и Джейда Ерсой, една от сестрите Есра и Джейда, известни на обществото като "сестрите Чичиш", също са били задържани в рамките на разследването за наркотици срещу знаменитости. Установи се, че останалият един човек е в затвора за друго престъпление..

.БЯХА ОТВЕДЕНИ В ИНСТИТУТА ПО СЪДЕБНА МЕДИЦИНА

26 заподозрени, задържани по време на операциите, бяха отведени в Института по съдебна медицина в Енибосна за необходимите анализи. Заподозрените бяха насочени към съда след като дадоха проби от кръв и коса.

.
ТЕЗИ, КОИТО ИЗЛЯЗОХА ОТ КЪЩАТА НА ДЖЕЙДА ЕРСОЙ, БЯХА ШОКИРАНИ

От друга страна, кокаин и стотици наркотични хапчета са намерени в дома на Джейда Ерсой от дуото Есра-Джейда Ерсой, известни на обществото като "сестрите Чичиш". В снимките от нападението, получени от SABAH, беше разкрито, че на плочите е иззета готова за употреба кокаин.По време на претърсването на дома на Джейда Ерсой беше документирана "наркослужбата". По време на претърсването на дома на Джейда Ерсой бяха иззети кокаин, стотици наркотици и стимуланти. Също така беше видяно, че на чинията е намерен готов за употреба кокаин..

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 21:06 от x BlackRose x the guardian team :)

# 546
  • Дубай
Диди, Благодаря за подробният текст.
Доколкото разбирам в дома на Доукан не са намерени накортици, но го изследват за такива.
Не е на добре работата - принципно ги пускат рано, но сега нещата са доста сериозни.
Не мога да разбера, защо ходят по такива места, хубав млад мъж - за жени ли е закъсал.
Дано нещата не са верни! Жалко ще е за него!

# 547
От Серджан:

Скрит текст:

Просто нямам думи

# 548
няма да се учудя фарук, ако доу не го пуснат до края на седмицата да го накара да напусне по своему, или да не участва в х епизоди докато не отшуми това. не помня предишните актьори като демет евгар и т.н с парична гаранция ли ги освободиха или просто така си тръгнаха.
и аз не мога да си го обясня защо точно доу са го погнали. да ходи на такива места и ми е странно.
но нали не е с прокетцията на мама че да се замажи това както бе преди.
те на един от основателите на тимб дал положителна проба днес, така че за доу не знам.

# 549
Да оправим малко вкуса с красотата на ДоФат?
 Ще го видим днес след 9ч какво се случва.

Иве аз съм сигурна ,че момичетата му са в краката на опашка няма нужда от такива хотелчета и тн. Ще видим какво ще излезне пробите чисти ли са му значи нищо няма ама бай Фарук да му прати адвоката си значи е сигурен в него. Доу е без баща каквото и да е в момента е като бащина закрила тоя жест за него.

За Доукан не знам какъв тест ще има но Фатих със сигурност е опиянен и с наркотик на име Доа Юнал
Няма такова похабяване... Часът ми за мрънкане дойде.

Има ли за нещо друго което се обзалагаш например ще дочакаме ли десерта?

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 00:43 от x BlackRose x the guardian team :)

# 550
Пуснаха ги без парична гаранция, а и те не май не се брояха за обвинени, а за заподозряни... Не мисля, че ще му каже да почива след чист резултат, напротив, мисля, че ще го ползват за рейтинг. Хората сега се вълнуват кой кой е и това е златна възможност. Но ако има положителна проба горко му, вероятно излиза, дори и да не е по желание на един от тях, публиката ще ги линчува.

# 551
Не Фейза пробите бяха ли положителни?

# 552
https://onedio.com/haber/mahkeme-savunmayi-inandirici-bulmadi-ya … -duyurusu-1261017 

Ето една статия, поръчала си госпожицата, доставчика беше съден за 15години, но понеже тя не е получила стоката си не получи нищо.

# 553
https://onedio.com/haber/mahkeme-savunmayi-inandirici-bulmadi-ya … -duyurusu-1261017 

Ето една статия, поръчала си госпожицата, доставчика беше съден за 15години, но понеже тя не е получила стоката си не получи нищо.
Ужас!

Дано всичко за Доу не е вярно ,че наистина ще стане за какво си ми приятелче.

# 554
  • Дубай
Доукан е освободен след като е дал показания...
Не се споменават пробите му какви са...

Общи условия

Активация на акаунт