(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 731
  • 693
  •   1
Отговори
# 675
Къде гледах последно новата кандидатка за Емир? Joy

Фалшификатор с Чаалар

Умирам с Башак и Фатих от смях тази серия бога ми
Дааа, сетих се, а преди това в "Йомер". Ха, ха хааа "От радост тя припадна" Салкъмчето яяяя. Joy

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 22:50 от pipilota65

# 676
Айде Салкъмката се сдоби със снаха наистина са много по лоша версия на Доа и Фатих а само БашФат се зарадваха на сватбата им.

# 677
и нурсема. мале аз ако съм на къво ще подкрепя чимен за всичката болка която и нанесоха Grinning
вече нищо не ме учудва. аз съм без думи. и кемалчо горкия дано наистина не са разменени децата че ще полудея.

# 678
В живота си не може да мислим само за родителите си ако мислим за тях това означава никога да не счупим веригите Емир може да е грешка както Фатих беше ,но беше истинско. И аз съм го правила чакам фрагмана с кеф много си личи ,че се изкефиха наште на погрома на Салкъм ;д

# 679
кеф голям Grinning салкъма си намери майстора

# 680

Салкъм:Жалко за теб! Чудя се аз ли съм го родила?
Ниляй:Жената едва не получи удар.
Фатих:Да видим какво ще каже г-жа Къвълджъм аз затова се чудя.
Чимен:Ние с Емир се оженихме.
Сьонмез:Защо ни накара да преживеем това за втори път детето ми?
- Майка ти която толкова много цениш така ли те е възпитала?
Салкъм:Няма да се откажем! Даже ще започнем да атакуваме.
Чимен:Емир мили майка ти се опитва да ме предизвика.
Нурсема:Докара тук Илхами напук на мен нали?
Асил:Да видим какво ще стане на вторият рунд.
- Радвай се на съпруга си. Много красив мъж е.
Башак:Много лошо свикна!
Йомер:Може ли да дойда у вас утре вечер?
Къвълджъм:Ако жена ти не нападне домът ни и не създаде нова неприятност разбира се ,че можеш да дойдеш.
Баде:Не аз трябва да се отърва от тази жена.
Къвълджъм:Нямам клон дори на който да се хвана!
Йомер:Мен ме има Къвълджъм.
Къвълджъм:Най-много това ме наранява и без това.
Баде:Аз не би ли ви накарала да съжалявате затова?

# 681
ти да видиш Омер иска при Къво. Тая баде май ще направи голяма беля.
Ако са ми правилни мислите тая може да каже пред всички че Къвълджъм е любовница на Омер както беше с Леман в сезон 1. С олгед снимката на Ево и Фейзиту.

# 682
Леманчето си беше добра душичка тази е шизофреничка на ента степен така хубаво си бяха паснали с Кайхан даже ми липсват. ;д

Искам да поздравя всички така добре беше направено всичко ,че ако някой не е знаел ,че Доукан е бил 3 дни в ареста по време на снимките на този епизод.... Поздравления на Голд и чиче Фарук определено има много сцени за гледане тази седмица Башето с потурките и Фатих като селейнджър бяха 10/10.

https://www.instagram.com/stories/seraykaya/3811599081290862126/?hl=en

Много се смях ама после и се извинява и я повива с якето му не че неговото беше сухичко.
Последната сцена ме върна години назад в златни години. Не мога да се стърпя ама същия вайб даже чаках да има  още повече панаир тя Салкъмка пребели очи от раз.Толкова си личи че Сърма и Мелис са писали заедно навремето. Wink

# 683
Аз харесвах сериалите на Сърма, къде се загуби тази жена?

# 684
Не знам и аз ги харесвах там намерих Чаалар, Озан и Берко.

БашФат тераса

Б:И вашето семейство не се отличавало толкова от нашето. Ф:Това е нищо все още нищо не си видяла. Б:Чичо ти тръгва. Ф:Жалко много ми е мъчно. Б:Защо? Ф:Как защо? Не видя ли как се държа това момиче с чичо? Направо го опозори. Б:Видях но зад всяка полудяла жена е скрит мъж който е подлудил бавно и сигурно.Ф: Може да си права за себе си но чичо не е такъв човек. Б:Този твой  фанатизъм относно семейството ти наистина ме изумява Фатих. Ф:Башак не е фанатизъм аз познавам чичо си. Виж искам да ти кажа че колкото не съм сигурен в себе си толкова съм сигурен в чичо си.Б:А тоест утре - други ден може да дойде някоя да каже ,че е бременна от теб? Виж ако се случи такова нещо наистина ще ми помогнеш много най-сетне ще мога да ида надалече. Ф:Така ли? Въобще не се вдъхновявай защо такова нещо никога няма да стане. Б:Защо? В крайна сметка не си ли изневерил на жена си в предният си брак? Ф: Първо не искам да говоря затова. И второ това въобще не те касае! Б:Не го казвам защото ме касае а защото стана въпрос относно тази тема. Ф:Не е ставало въпрос! Не е ставало въпрос. Ти на ясно ли си ,че сама си говориш? Ти сама започна тази тема. Б:Както и да е. Не си ли изневерил? Лъжа ли е? Ф:Да виж бях млад и адски неопитен. Сгреших но грешките които правят хора не означава че ги записват в личната си биография. Б:Ох Фатих говориш все едно псуваш по време на разправия Фатих. Този който е изневерил веднъж винаги ще го направи. Ф:Ти да не си Хелмут Шьон? Б:Кой е този? Ф:И казваш ,че разбираш от футбол. Не си ли чувала за легендарният технически директор на германиците тази година много го говореха относно изборите му нищо не харесва точно като тебе същия. Б:Ти ходиш ли по дербита? Ф:Разбира се това въпрос ли е? Б:Отиваш ли? Викаш ли като полудял? Ф:Моля? Скъпа нали знаеш ,че съм от Фенербахче? Разбира се ,че викам. Б:Хубава работа моето дете аз пък съм за Трабзон спорт.Както и да е стана ми студено. Един ден да те закарам на нашите стадиони ти да видиш как се държи страна. Ф:Мерси миличка няма нужда. Благодаря! Не ясно е защо не се разбираме първо нашата кръв дори се отблъсква. Б:Стига си мрънкал! Не мрънкай! Ф:Всичко чува има уши като на вълк.

В тази сцена видяхме Доукан и Серай отвсякъде това беше много добро попадение.

# 685
# 686

Тия си бетонираха пети сезон

И скръбна вест за тези които мислиха че майката на Кумсал ще я държи далече от батко и Доу хората имат акъл

Довечера ще продължа с превода.

# 687
Вчера беше мега тъпия епизод. Толкова екранно време с Бадето изобщо не трябваше да се дава. Тая е тотално луда. Само кемалчо и Къвълджъм бяха хубави.
Омер си е клоун и то тъп мъж. Да вярва на тая история с "бебето"
Заболя ме как Къво скъса всички снимки с нея и Омер. Паралел с 42 епизод.
Не спират да я унижават. От всякъде нова бомба.
Аз не мисля че ще има 5 сезон. Абсурд.

Отделно повторението на Аби ни е взел от рейта също. И ОУ са в зелено, само ние в червено.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:04 от itshristina

# 688
Фрагманите бяха много зле напълно очаквах спада при темпото на епизодите и фрагманите на Аркато и Ташаджака.

Фейза лично я е помолила да го направи момичето ми е приятелка

# 689
Даже и идващия епизод промото не е нещо уау. Дори и Къво и Омер не помагат. Дори вчера в Twitter профила на Шербета беше сложил техния hashtag за да си вдигне взаимодействието си 😁😁 и да си прави пр на техен гръб.

Даже вчера Баръш нищо не сподели като снимки за епизода. Наш човек е, нищо не сподели с Бадето 😁😁 дори и инстаграм нито една сцена с нея и него защото знаят колко хейт ще има.

А сцената с прегледа беше толкова зле 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт