(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 964
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
Доукан върна на Серай на публикацията казвайки и ,че не е лош човек и няма да прави като нея.

Серай:Жив да си! Жив да си!

# 691
Бе много е красива бе🥰

Аз си мисля, че това с бебетата е просто удължаване на сериала. Иначе ще е голяма шега с нас. Нали бебето се роди преди да навърши 9м, щеше да си личи разликата.

# 692
Тия които реваха че изтри всичко което беше заснел на Съла сега се радват за спадналият рейтинг и го свалят до степен случилото се миналата седмица с наркотиците.

# 693
Бе много е красива бе🥰

Аз си мисля, че това с бебетата е просто удължаване на сериала. Иначе ще е голяма шега с нас. Нали бебето се роди преди да навърши 9м, щеше да си личи разликата.

явно са забравили за това Grinning Grinning Явно това им трябва за да съберат Омер и Къвълджъм. Бебето ги свързва все пак. Но кемалчо беше на сет така че може да е грешка за днк тестовете.

Мале ще кажеш че Евош е родила бебе Мусти. Приликата е невероятна.

Повечето коментари за спада са за Бадето и колко се разстяга нейното времетраене в сериала.

# 694
Аз мисля че Башето няма да може да има деца има някаква драма там.
Феновете плюят че много бързо забравил Доа същите тези фенове какви други неща са гледали и как Башак обувала чехлите на Доа не телефон чехлите и да не давал…

# 695
# 696

Стаята

Ф:Защо утре не отиваш в Бурса? Щеше да е различно и за теб. Б:Представяш ли си ме Фатих в онзи автобус с миризма на килоти и чорапи мятайки кючеци? Филм като на Дейвид Кронберг.Ф:Аз не знам тези филми но какво толкова има ти като го каза сега моето детство така примина и бяха много хубави дни. Б: Ясно е откъде си толкова травмиран. Бедният ми той. Освен това аз си имам работа ще отида в чифлика да видя батко Тунджай.Ще отида да го видя ,че само го мисля. Ф:Къде е вашият чифлик? Б:Около Мюрефте защо? Ф:Ако искаш може да отидем заедно. Казвам го заради това ,че баща ти тоест батко Тунджай да не те разпитва защо си дошла сама и къде е мъжа ти.Иначе не е проблем. Б:Наистина ако дойдеш ще е добре но ти си много зает човек имаш си работа сигурно. Ф:Да така е зает човек съм и си имам работа но за един ден фирмата няма да фалира. Ако искаш може да идем през денят и то заради теб. Б:Добре ще отидем. Пък и ако ни види заедно ще омекне, После ще бъде щастлив а щом е щастлив и ще се върне. Ф:Добре хайде построи си бариерата и да спим. Б:Да защото ти ще ме приближиш. Ф:Моля? Примирам за теб. Б:Ами така изглежда да ти кажа. Ф:И без това ми е толкова тясно не мога да се наспя моля ти се премести ги малко. Б:Но ти хъркаш! Ф:За всичко имаш отговор ама за всичко. Б:И ти имаш! Не го разваляй. Ф:Милостиви Аллах! Б:Хей! Ф:Моля? Б:Ще ти кажа нещо. Ф:Какво ще казваш? Б:Ние имаме спечелен шампионат. Ф:Какво ние имаме 19 спечелени такива. Б:Бая време не сте печелили. Ф:Виж ще ти кажа нещо кажи батко си Тунджай по добре да ме гръмне утре. Разбра ли? Позволявам да плюят по всичко но не и по отбора ми. Сериозен съм Фенербахче е моята червена линия и до там. Б:Оййй моето чедо се ядоса. Оф хайде лягай и заспивай!

Башак в кухнята: Б:Добро утро дами! - Добро утро г-жо. Б:Днес се събудих рано и аз ще приготвя закуската. Защо ме гледате така? - Г-жа Салкъм беше приготвила някои неща преди да тръгне. Б:Оставете го това вие закусихте ли? - Не. Б:Супер ще го хапнете вие.Днес аз ще я приготвя за мен да съм в кухнята не е шоу а терапия. Моля за яйца и чиния. / Масата: Б:Когато видях ,че няма никой в кухнята аз се заех. Ф:Ти ли приготви закуската? По кое време я направи? А:Златни ръце моето момиче. Б:Да ви е сладко! Станах рано докато щях да си правя кафе се възползвах от тази възможност и си казах да направя една хубава закуска. Всъщност много обичам да готвя но не мога да го направя заради г-жа Салкъм. А:Твоите са малко по за богаташи но е много вкусно златни ти ръце. Б:Когато си учил затова рецептите са малко по различни от класическите ,но да вкусно е. Ф:Наистина ме учуди аз мислех ,че се шегуваш но наистина ,но наистина е много вкусно. Ф:Татко впрочем ние днес ще отидем заедно с Башак до чифлика на баща и за да го посетим. Да знаеш няма да дойда на работа. А:Добре хубаво. Много хубаво! Зарадвайте човека. Поздравете го специално. Б:Разбира се. Ф:Татко някакъв човек на име Фетхи е започнал на работа май. До колкото знам ще помага на Ниляй ти знаеш затова сигурно. Колко го познаваме? Все пак да не пълним къщата с разни типове знаеш имаме деца удома.А:Ниляй говори с мен на ясно съм щом отпратих Зюлкяр трябваше да приема това но ще го наблюдавате ако направи нещо нередно тогава ще видим.Ф:Добре татко. Б:Според мен проблема на този дом е че сте много близки със служителите. В крайна сметка от добрина може да си докараш неприятност. А:Да така е много си права и аз мисля като теб но какво да правим от самото начало приемаме хората около нас като добри но ако някой направи зло си плаща пред Аллах. Ф:Башак ако искаш  да се приготвим да видя Джемре и да тръгваме за да се върнем навреме? Б:Става даже нека отидем с моята кола. Ф:Може. Б:Г-н Абдуллах ще си кажете ,че това момиче каза вчера не обича пътешествия но днес си противоречи но наистина отивам заради баща си иначе не бих мръднала от домът си. А:Не дъще въобще не съм го помислял. Върнете се живи и здрави! Ф:Да ти е сладко татко. Ф:Момичето ми какви са тези приказки всички ли са такива като теб? Б:Човека ще ни чуе. Върви!

Зад кадър на 121 еп.

# 697
Наивния Омер. Уж най-умния , но и същото време го правят на маймуна. Grinning

# 698
Хрисе умен е акъл да дава а неговите бакии така и не ги е видял нейсе.
Само да не направят Къвълджъм метреса на Йомер ,че ще е повърня от класа.

Говори се ,че Илхами е дошъл за Ниляй и ще гледаме тяхната любов а Нурсема ще е с Асил.

# 699
Май само това не е била Къвълджъм. Въпроса е дали с тая целувка ще завърши в спалнята 😈 и това че всички са в Юналовата къща на там отиват нещата Бадето да каже че е любовница на Омер с цел да я унищожи до край. Тая иска къво да е мъртва. Тя е по-луда и от Джемал.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 20:19 от itshristina

# 700
Продължавам с превода.

- Колата и мостчето , срещата с Башак и Тунджай Аби.

Б:Винаги ли караш така? Ф:Какво лошо намираш в моето шофиране? Б:Прекалено е бавно. Ф:Башак нека се разберем аз не съм намерил живота си на улицата.Разбра ли? Освен това карам като всички. Съществува нещо като нормална скорост. Не виждаш ли табелите? Б:Добре на връщане ще ми дадеш на мен да видиш как се кара за половин час ще сме удома. Ф:Въобще не ме гледай така нямаме бърза  работа който бърза стига и бавно. Пък и виж колко е хубаво навън зеленина карам спокойно. Защо например не се опиташ да си щастлива и да гледаш позитивно? Б:Скучно ми е! Ти си ми скучен! Не ме гледай така! Разкажи ми нещо тогава примерно разкажи ми нещо за себе си и аз не знам.Ф:Стана ми ясно. Б:И защо се смееш сега? Какво казах? Ф:Нищо просто прекалено много започна да любопитсваш. Б:Разбира се ,че ще помислиш че всичко е свързано с теб, че как.Казвам го за да проведем някакъв разговор.Ф:Само внимавай любопитството е началото на любовта от мен да знаеш пък. Б:Гсопод да не ми го причинява! Ф:Амин миличка. Амин!

Чифлика: Ф:Тук е хубаво. Б:Много обичам това място. Ф:Но кажи на батко ти Тунджай да почисти тези растителности наоколо. Никой не е погледнал особено. Б:Ах колко голям ревнивец си. - О Башак дъще! Добре дошла. Б:Чичо Селим! - Как си? Б:Добре съм ти как си?Липсваше ми! - И ти ни липсваше но не знаехме че ще дойдеш. Б:Исках да направя изненада. Това е Фатих - съпругът ми. Ф:Здравейте приятно ми е! - И на мен също.Нека аллах да ви направи много щастливи. Б:Батко Тунджай удома ли е? - Излезна на разходка с конят след малко ще дойде. Вие сте уморени от пътя елате вътре...Б:Не ,не искам да видя Башак толкова много ми липсва ,че не е истина. Ф:Башак ли? Не е ли достатъчна една на този свят? Б:Батко Селим ти ни приготви един хубав обяд гладни сме като вълци а аз ще запозная Фатих с Башак. - Ще се видим тогава. Б:Щеше да паднеш. Ф:Искаш ли да те хвърля? Хайде тръгвай че замръзнах!

Б:Моето момиче! Башак! Ето това е моята Башак. Ф:Башак ли? Името на конят Башак ли е? Наистина ли го кръсти с твоето име? Б:Разбира се че не съм го кръстила аз а батко Тунджай. Башак е първият ми и единствен кон. Нали Башак? Детството ми премина тук. Моята майка много обичаше това място тук се чувстваше в безопастност. Ф:Да почива в мир. Б:Винаги когато се огорчавах или се чувствах зле идвах при Башак. Чувствам се добре до нея тя ме излекува и опитоми. Нали моето момиче? Ф:Има ли шанс ти да бъдеш опитомена? Б:Споделях ти важни неща относно себе си... Ф:Добре. Б:Аз съм глупачката. Ф:Виж какво общо има.... След погледите: Ф:Виж наистина не съм се шегувал казах каквото мисля.Б:Има коне които могат да бъдат обичани без опитомение например - Башак. Хайде вземи нахрани я. Ф:Аз ли? Б:Да да не би да те е страх? Ф:Какво да се страхувам добре ме погледни имам ли такъв вид да се страхувам? Б:Нека те видим. Ф:Но все пак няма да направи нещо нередно нали? Б:Моето момиче е кротко. Ф:Значи не прилича на майка си. Ф:Ти да не си луда? Маничка опитвам се да свикна изплаши и животното.

Последно от видеото при Тунджай : Т:Каква хубава изненада само. Б:Бате Тунджай! Как си? Добре ли си? Т:Добре съм. Ти как си?Б:И аз съм добре. Т:Добре дошъл Фатих. Ф:Добре заварили! Здравейте! Т:Дъще дойдох и избягах тук в чифлика пак не ме оставяш намира. Срамота! Б:Хубава работа батко Тунджай реших да те изненадам. Пък и ти като тръгна изведнъж си казах ,че трябва да се отбия. Т:Хубаво си направила. Ф:Какво да ви кажа няма да ви лъжа прав сте че искате да избягате тук е чудесно.Т:Благодаря! Огладнях от язденето на кон. Башак първата ти работа е била да видиш Башак. Б:Да затъжих се за нея прекарахме си добре. Ф:Да. Много е сладка машшалах. Т:Не гледай ,че стои кротко ако полудее няма да има и помен дори. Ф:А достойна е за името си значи? Т:Тези камъни бяха за теб. Б:Той умира да се заяжда с мен. Казваш му здравей и ти казва:Башак... Т:Колко хубаво само това ,че спорите е солта и пипера в любовта.Когато се оженихме с майка ти в началото бяхме точно така.Б:Да е светъл пътят и. Т:Амин! Хайде заповядайте на масата. Б:Да нека видим.. Имам толкова галантен съпруг. Т:Не ми избегна от погледа.Б:Наистина огладнях като вълк.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 20:49 от x BlackRose x the guardian team :)

# 701

Говори се ,че Илхами е дошъл за Ниляй и ще гледаме тяхната любов а Нурсема ще е с Асил.
Йок артък бе, душинката Илхами за Нилай? Joy Пък Нурсема що не за Асил? Тя непоправимия Фираз вкара в пътя, че Асил ли ще и се опре. Joy За Омер не ми се коментира просто., там да не ме чуят сценаристките кво мисля. Joy

# 702
Продължавам с превода. Йомер сам се насади на пачи яйца дано Бадето не забременее по това време и то наистина. Буквално ми е смешен бил до Къвълджъм абе мой човек 6-7 месеца къде беше??? Кому...да не казвам какво.

Т:Благодаря! - Да ви е сладко! Т:Ще останете и вечерта нали? Приготвих и стаята ви. Б:Не можем да останем Джемре ни чака. Ще се върнем преди да е станало късно батко Тунджай. Пък и те видях беше ми достатъчно. Ф:Отново ще дойдем не се притеснявайте. Т:Спокоен съм вече че ви видях такива. Не мислете за мен въобще тук в чифлика си живея пенсионерският живот и съм много спокоен.Бъдете щастливи! Изживейте любовта си и живота си. Б:Фатих е много грижовен съпруг. Т:Вижда се не отделя очите си от теб. Б:Както и да е ще тръгнем преди да е станало много късно. Т:Фатих моля те бъди внимателен по пътищата. Ф:Доверете се на моето шофиране. Т:Пътят е много опасен да не кажете ,че не съм ви казал. Ф:Знам, знам не се безспокойте! Б:Фатих е много прецизен в карането на кола толкова ,че се движим като костенурки. Т:Виждаш ,че не ти остава длъжна. Ф:Никога не остава.

Катастрофата: Б:Чудя се можем ли да сменим малко нещо различно да пуснем например? Ф:Защо? Не ти ли хареса моята плейлиста? Б:Не е в моят стил особено. Ф:И кое е в твоят стил забога? Б:Нека да пусна за да видиш нека и малко и от мен музика се чуе. Ф:Изгоряхме! Остави аз ще го оправя. Б:Какво е това? Разбира се ,че няма да ти ровя в телефона Фатих - дай ми го! Дай ми го! Ти шофираш! Ф:Аз виждам пътят си пред мен.Ще ми го дадеш ли? Б:Фатих ще ми го дадеш ли? Ф:Добре аз виждам.Аз ще се справя. Не се притеснявай гледам си пътя. Б:Ще влезнеш някъде където не трябва. Дай ми го! Ф:Пусни! Пусни виждам си пътя! Пусни! Б:Фатих ще влезнеш някъде Фатих дай...Внимавай!

Ф:Какво става? Ти успя! Ти успя! Б:Не мога да повярвам! Не! Ф:Ние сме във водата. Б:Казвам ти да внимаваш...Ф:Млъкни вече! Млъкни! Б:Беще просто един телефон.Казах ти да си гледаш в пътят.Ф:Казах ти да не го местиш! Заради теб сме във водата.
Б:Аллах да те накаже както намери за добре.Спри! Спри! Да те накаже аллах както намери за добре. Ф:Ами теб? С теб какво да прави? Б:Проклет да си защо тръгнах с теб въобще? Ф:Ти да не си болна? Болна ли си? Б:Нищо не мога да ти кажа просто щеше да си дадеш телефона. Ф:Башак ти за какво говориш? За какво говориш? Ти да не си болна? Болна ли си? Не тази музика не ми хареса искаше да ти пусна опера после бавно съм карал.Ето ти резултата. Б:Длъжна ли съм да се съгласявам все с теб постоянно? Ф:Длъжна си! Ако не го правиш ето така ще си останем като насрани. Къде сме сега например? Ха? Къде сме? Б:Ще замръзнем до сутринта, Ф:Чудно заради кого... Заради кого? Ха заради кого? Б:Викай давай някой може да те чуе. Няма ли никой? Ф:Кой ще намериш? Вълк или чакал ? Б:Няма ли никой? Ф:Не викай! Б:Викай с мен! Ф:Не викай тук има път излезнем там все някой ще мине. Б:Ще викаме за да ни чуят. Ай колата ми! Колата ми потъна. Ф:Каква кола? Ние имаме самолет. Каква кола? Б:Но аз обичах много колата си.

ПП:Надявам се да не е проблем ,че така пиша сцените ама нямам програми за въвеждане на субки.

# 703

Йок артък бе, душинката Илхами за Нилай? Joy Пък Нурсема що не за Асил? Тя непоправимия Фираз вкара в пътя, че Асил ли ще и се опре. Joy За Омер не ми се коментира просто., там да не ме чуят сценаристките кво мисля. Joy

пиши , пиши, и без това няма да те чуят.

блеки , няма проблем.

и си права де беше той тия 6-7 месеца. да се прави на мъжо, но не може да устои и на къво и май второ бебче ще дойде че кемалчо е сам самичък. Grinning Grinning

# 704

Ф:И дъжд заваля. Б:Няма никой наоколо. Ф: Почакай ще видим. Извинявай повиших ти малко тон. Прощавай! Б:Замръзвам. Ф:Добре.Ще се справим. Б:Фатих кола.Кола Фатих спри я! Ф:Спри! Спри Спри бате! Спри! - Деца какво ви се е случило? Ф:Катастрофирахме и колата падна в езерото. - Боже мили да минава бързо. Хайде скачайте да тръгваме. Б:Аллах да ти помага! Ф:Аллах да ти помага! Б:Хайде мини! Мини! Ф:Благодаря ти батко. - За нищо! - Тези пътища са много опасни всеки ден става по една катастрофа. Ф:Много ти благодаря какво друго да ти кажа батко. - Вие как ще се приберете в Истанбул в това състояние? Ф:Тук сигурно има някаква спирка ще спрем такси и ще тръгнем поне така мисля. Б:Фатих за какво такси говориш забога как ще изминем толкова път? Ще се разболеем! Ф:Какво ще правим? - И аз това казвам малко надолу имам една колибка ще ви запаля печката да се стоплите.Ще ви дам и сухи дрехи. Б:Наистина ли> - Вие нали сте мъж и жена? Останете тук тази вечер. Утре ще тръгнете по светло. Б: Фатих нека да отидем ще се разболеем от плевмония иначе. Ф:Става. Добре. Батко обезпокоихме те достатъчно. - Какво обезпокоение? Може ли такова нещо? Ф:Още един път много съм ти благодарен! Ще може ли да ползвам и телефона ти? - Разбира се. Б:На близко ли е мястото батко? - Близо е , близо. Б:Хубаво
 - Заповядай момче!

Колибата: - Ето и печката се запали. Ф: Много съм ти благодарен батко.Господ здраве ти дава. Б:Не се смей! След малко и теб ще те видим. - Ела моето момиче! Ела моето момиче! Ела да се стоплиш. Б:Фатих! Ф:Батко прощавай! Б:И вас ви обезпокоихме. - Починете си тази вечер в този хал не може да се излиза на път. Нека да се стоплите сутринта ще потеглите. Аз сега тръгвам. Вие поспете и си починете. Б:Благодаря! - Заключете добре вратата тук има много глигани. Б:Какво? Б:Какви глигани? - Диви глигани. Бъдете предпазливи.Хайде лека вечер! Ф:Благодаря ти батко! Жив да си! Б:Фатих! Боже ,боже! Ф:Прощавай! Б:Виж ни само. Ф:Вместо да си благодарна ,че се спасихме. Б:Дори и от там ме чува. Човек поне трябва да знае да се извинява. Ф:Да и според мен даже закъсня.

Б:Много е добре. Ф:Ти да не си в различно положение? Б:Много е добре. Ела , ела батко Хилми! Седни да се стоплиш. Ф:Батко Хилми ли?
Не се подигравай селска хубавице! Б:Де да можеше телефоните ни да не бяха потънали във водата щях да ни заснема в този ни хал.

Ф:Какво преживяхме само. Умирам от умора. Б:И аз. Но добре ми се отрази да се стопля. Ф:Господ да му помага много добър човек се оказа. Б:Наистина Аллах го изпрати спаси ни живота.Ще се отплатя и на него и на семейството му. Ф:Прощавай? Аз съм тук това не е твоя работа. Аз ще го оправя. Б:Просто го казах. Ф:Но недей го казва! Не го казвай! Ти на ясно ли си ,че си съпруга на Фатих Юнал? Б:Ти май много свикна с този брак от мен да знаеш. Ф:Не но докато се разведем ще е така. Свиквай! Б:Добре. Много ми се доспа. Ф:И на мен. Хайде да лягаме ,че Юсуф ще дойде рано. Б:Дори вратата е развалена. Е? Ф:Какво пак? Б:Има една възглавница. Ф:И какво можем да направим Башак? Виж тази вечер няма да се занимавам с твоите барикади заради теб щяхме да умрем. Знаеш го нали? Б:Десет години ще ми го натякваш вече. Ф: Моля? 10 години ли? Ти смяташ да останеш ли? Б:Ти отново пусна своята шега и отново никой не се смее. Ф:Хайде! Хайде! Б:Аз ще съм от страната на стената. Ф:Добре няма проблем.Мини от страната на стената. Ф:Какво става? Б:Глиган...дойде глиган.Глиган дойде! Ф:Какво ще ти направи? Ще разбие вратата и ще влезне да ни изяде ли? Забога Башак заспивай умолявам те! Б:Въобще ли не гледаш документални филми. Ф:Гледам. Не се случват такива неща не се тревожи. Добре ще изгася лампите.Не се тревожи! Вратите са заключени ще заспим после. Б:Като че ли само мен ме е страх. Ф:Няма нищо! Моля те заспивай! Не се плаши. Разбра ли? Вратата е заключена. Б:Какво? Ф:Я ме погледни! Б:Хммм... Ф:Ти да не си търсиш оправдание? Б:Ето виж има глиган... Ф:Няма нещо по лошо от тоягата на Господ. Б:Този който падал в морето прегръщал змията и аз съм длъжна да прегръщам теб. Ф:Така ли? Б:Какво? Ф:Хайде заспивай! Затвори си очите!

Б:Кой е? Ф:Вратата... Б:Кой е дошъл? Ф:Юсуф... Б:Защо? Ф:Как защо? Просто Юсуф е дошъл. Б:Фатих минутка! Ф:Юсуф е дошъл! Не мога да стана! Б:Добре хайде стани! Б:Много е студено! Запалете печката! Ф:Не спря да се оплакваш! И без това си се обвила около мен като октопод.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 00:18 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт