(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 136
  • 711
  •   2
Отговори
# 705
Реакциите са един път. Grinning Grinning

# 706
Фацо и Нурсема са минали по този път и се сгромолясаха в това да се опълчат напълно на тяхните тъй ,че за тях това някой друг да го направи е тяхна победа. Башак и Чимен може да се сприятелят срещу Салкъм.

Още колко ще се гледат се чудя като че ли Салкъм ги прекъсна вече щеше да стане работата ама пък много спокойно за луди като тях.

# 707
Стига бе, Къвълджъм вече е на възраст, внучка има! Малко срам да има! Нали и на Омер му роди дете, не е като да няма и той реално негово дете. А те Юналови не ги е срам да правят на тези години, така че не се учудвам на Омер🤕

Тя Салкъм как им влезе в стаята, трябваше Башак да и го каже пред Апо, че и той да и дръпне разговор. Хубу ще е да се съюзят, но то Чимен е хлъзгава като желе, може да предаде Башак.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 00:34 от ThankYou

# 708
Чимен не може да се мери със Салкъма. Нищо не е взела от Къвълджъм. Grinning Grinning

Абе нищо не се знае, ясно е че Юналови са им слаби ангелите, но хормоните какво ли не правят. Grinning Grinning Аз се шегувам, но знам ли и без това Къво ще е емоционално срината и Омер ще се възползва сега дали ще завърши добре или не ще видим, но той не може без нея независимо дали са разделени или не. Grinning Grinning Огън жена е за него.

# 709
Абе тя не се беше влюбвала истински до сега може и да се покаже в друг спектър.

Да върнем малко лентата?
Разтапям се от тия целувки по главата толкова са смислени такива детайли ,че всеки халвет и кисове по устата умират пред тези нежни моменти.

# 710
Има слухове ,че въпроса с Доа не е затворен и точно като почне любовта между Башак и Фатих ще я покажат.
Освен това ще има кавга между БашФат и той ще ходи до чифлика да я търси и там щели да си признаят
Ама не знам колко е вярно всичко. Ако Доа е жива наистина това ще е студен душ за всички. Колкото и радостна вест..Има логика да се сближи с Башак без да знае новата ни Доа защото не мисля ,че Съла дори да има погром на проекта си би се върнала в Шербо ама знае ли се? ;д Една снимка на мегдана не остана нейна и телефона на Фатих потъна във водата символика - при Доа със спомените им.

Фрагмана на Съла дизито. Щях да кажа 2  думички ,но ще ги спестя че сега почвам да я разбирам за някои неща.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 01:07 от x BlackRose x the guardian team :)

# 711
Аз не мисля че Доа е жива. Виж от колко епизода не се споменава за нея , даже забравиха за онова момиче с бинта.

Дори да кажем че проекта на Съла е провали тя няма да се върне тук. По ред причини.

Общи условия

Активация на акаунт